Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Με στοιχεία απαντά ο Ραπτάκης στην "ΤΑΝΑΪΣ"

Μετά την ανακοίνωση του περιβαλλοντικού συλλόγου «ΤΑΝΑΪΣ» και στα όσα αναφέρονταν για τον πρώην αντιδήμαρχο και Δ.Σ. κ. Ραπτάκη, ακόμη και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς ο κ. Ραπτάκης περνάει πλέον σε «φουλ επίθεση» χαρακτηρίζοντας ψευδή τα όσα αναφέρονται στο πρόσωπό του. Συγκεντρώνοντας στοιχεία, που σύμφωνα με τον ίδιο, καταρρίπτουν τα όσα ο σύλλογος «ΤΑΝΑΪΣ» του καταμαρτυρεί, όπως φωτογραφικό υλικό και αεροφωτογραφίες των περιοχών στις οποίες η «ΤΑΝΑΪΣ» αναφέρεται, καθώς και έγγραφα από τα πρακτικά του Δ.Σ. του Δήμου Μεσσαπίων, έγγραφα του δασαρχείου και της εταιρείας ΛΑΡΚΟ, τα οποία αποδεικνύουν ότι ο ίδιος δεν έχει υπογράψει τίποτα αλλά αντιθέτως βοήθησε ώστε ειδικά οι αναδασώσεις να επισπευσθούν και να καλύψουν μεγαλύτερη έκταση απ’ ότι προβλεπόταν αρχικά, τα οποία πολύ σύντομα θα δοθούν στην δημοσιότητα.

Όπως μας είπε ο κ. Ραπτάκης, περιμένει μετά τη δημοσιοποίηση όλου αυτού του υλικού το οποίο θα αποστείλει και στην «ΤΑΝΑΪΔΑ» ποια θέση θα πάρουν και πως θα συμπεριφερθούν. Σ’ ότι αφορά την εισαγγελική παρέμβαση, την οποία ο σύλλογος είχε ζητήσει μας είπε ότι το υλικό αυτό σίγουρα θα το έχουν και οι εισαγγελικές αρχές φαντάζομαι ότι ερεύνησαν. Όλο αυτό το υλικό αποδεικνύει ότι τα όσα λέγονται είναι ανακρίβειες μιας και έγιναν πολλά περισσότερα απ’ ότι οι συμφωνίες προέβλεπαν, σε όλες τις περιοχές που αναφέρονται.
Εγώ πάντως ούτε βρίζω ούτε μιλάω στον «αέρα» και έχω την υπομονή που χρειάζεται, από κει και πέρα θα δω τι θα πράξω γιατί από δω και πέρα τίποτα δεν θα «πέσει» κάτω από μένα. Απ’ την άλλη στεναχωριέμαι γιατί οι περιβαλλοντικοί σύλλογοι ΄πρεπε να συνεργάζονται μαζί μας αλλά δυστυχώς, όπως όλοι βλέπουν, ο λόγος τους ακόμη και στις προσπάθειες προς τη σωστή κατεύθυνση είναι καταγγελτικός, γιατί δεν έγινε καλύτερα, ξεχνώντας πόσα «κωλύμματα» και ειδικά απ’ το ίδιο το κράτος που νομοθετεί καλούμαστε να ξεπεράσουμε. Απ’ την άλλη έχουν εξελιχθεί σε κομματικούς φορείς ή σε τοπικές πολιτικές κινήσεις που εκφράζουν τα θέλω και τις φιλοδοξίες κάποιων προσώπων εκεί μέσα, μιλάμε ότι έχουν χάσει τελείως τους προσανατολισμούς τους.

Messapia-news

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://messapia-dirfys.blogspot.com/