Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Καληνύχτα

Πρόβα φιλαρμονικής Δήμου Μεσσαπίων. Αρχιμουσικός Πάνος Τζανετής

Στόχος ζωής να γίνει 455 κιλά!

Η Donna Simpsons είχε στόχο από μικρή να γίνει διάσημη. Και το κατάφερε! Πώς;  Έβαλε στόχο να φτάσει τα 455 κιλά με σκοπό να μπει στο βιβλίο Γκίνες ως η πιο βαριά γυναίκα στον κόσμο.

Η 42χρονη Αμερικανίδα από το Νιου Τζέρσεϋ δέχεται με μεγάλη της χαρά να μιλήσει σε όποιο δημοσιογράφο την πλησιάζει και πηγαίνει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. ''Όσο μεγαλύτερα οπίσθια έχεις τόσο μεγαλύτερη είναι η κοιλιά σου και άρα είσαι ακόμη πιο σέξυ'', δηλώνει η Donna.

Σύμφωνα με την Espresso η 42χρονη δεν βρίσκει ρούχα στο νούμερό της καθώς πλέον φοράει ΧΧΧΧΧL και τα ζητάει ειδική παραγγελία. Κάθε εβδομάδα δίνει 750$ για τρόφιμα και δυσκολεύεται να περπατήσει. Ωστόσο αισθάνεται απόλυτα υγιής.

Εντοπίστηκε ομαδικός τάφος με θύματα της σταλινικής περιόδου

Ομαδικός τάφος που περιείχε τα λείψανα περίπου 500 θυμάτων του σταλινικού καθεστώτος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή ενός δρόμου στη ρωσική Άπω Ανατολή, μετέδωσε σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ.

Τα σημάδια από σφαίρες στα κρανία των θυμάτων υποδηλώνουν ότι επρόκειτο μάλλον για πολιτικούς κρατουμένους οι οποίοι εκτελέστηκαν τη δεκαετία του 1930.

Τα λείψανα θα ταφούν σε ένα από τα κοιμητήρια της περιοχής αφού προηγουμένως εξεταστούν από ιατροδικαστή, ανέφερε ο εκπρόσωπος του δήμου του Βλαδιβοστόκ.


newsit

Προσωρινή στέγη για τον ΠΑΟΜ

Στο χθεσινό έκτακτο Δ.Σ το οποίο είχε ως αποκλειστικό θέμα του την εξεύρεση λύσης για την στέγαση του Π.Α.Ο.Μ, υπήρξε ομόφωνη απόφαση τόσο της Δημοτικής Συμπολίτευσης όσο και της Αντιπολίτευσης να προκριθεί η λύση της στέγασης της ομάδας μπάσκετ στο ήδη υπάρχον ιδιωτικό-κλειστό γήπεδο επί της οδού Βενιζέλου στα Ψαχνά.
Η πρόταση έγινε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κο Κεραμιδά  Ιωάννη και υιοθετήθηκε ομοφώνως.
Το κόστος της στέγασης του Π.Α.Ο.Μ αποφασίστηκε να βαρύνει τον Δήμο Μεσσαπίων με το ποσό των 3.000 ευρώ μηνιαίως, αν και ακόμα εκκρεμεί ο οικονομικός του προσδιορισμός, ο οποίος προβλέπεται να είναι περίπου 36.000 ευρώ ετησίως!!!

Μην απολύεις το δούλο σου, Δέσποτα!

Τα ποσοστά της ανεργίας ανεβαίνουν, τα επιδόματα απόλυσης υποδιπλασιάζονται και οι εκπαραθυρώσεις από δω και πέρα θα γίνονται αναιτιολόγητα. Αν ψυλλιάζεστε λοιπόν ότι ο εργοδότης σας, με τον αέρα που είχε από μόνος του και με τον επιπλέον αέρα που έλαβε ως «bonus» από την τρόικα, ετοιμάζεται να σας επιδώσει, μεσημέρι, στην εξώπορτα, ραβασάκι δια χειρός κυρίου Δαράκη (ήτοι απόλυση), μη μένετε αδρανείς.
Στο θυγατρικό blog του «Π» rixetoafentikosoustofilotimo.blogspot.com μπορείτε να βρείτε έτοιμες φόρμες επιστολών που στοχεύουν κατευθείαν στο συναίσθημα του ανθρώπου που μέχρι σήμερα πλήρωνε για το ψωμί της οικογένειάς σας και εγγυώνται (σε ποσοστό 99,9%) την υπαναχώρησή του. Οι επιστολές ποικίλλουν σε ύφος και περιεχόμενο και σας εξασφαλίζουν την αλάνθαστη μαγιά, στην οποία εσείς θα προσθέστε δικές σας πινελιές και θα επιτύχετε το σκοπό σας. Για την προώθηση του blog μας, αναδημοσιεύουμε ένα τυχαίο δείγμα επιστολής.

Στο Διαδίκτυο ο πλούτος της Γενναδείου Βιβλιοθήκης

Ένας σπάνιος και ανεκτίμητος θησαυρός γνώσης, μια μοναδική πηγή έρευνας και μελέτης της ιστορίας της βυζαντινής, μεταβυζαντινής και νεότερης Ελλάδας, οι πλέον των 100.000 τόμοι της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, που έχουν μάλιστα περάσει στη φάση της ψηφιοποίησης και της ελεύθερης πρόσβασης από το διαδίκτυο, αποτέλεσε αφορμή καλλιτεχνικής δημιουργίας και πηγή εικαστικής έμπνευσης.

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. των Φίλων της Γενναδείου Βιβλιοθήκης και της διευθύντριάς της Δρ. Μαρίας Γεωργοπούλου, σχεδιάστηκε ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Ο Ιωάννης Γεννάδιος και ο Κόσμος του» με στόχο την προβολή του έργου της βιβλιοθήκης στο ευρύ κοινό. Την επιμέλεια της έκθεσης, η οποία εγκαινιάστηκε στις 8 Ιουνίου στο χώρο της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, έχει η ιστορικός τέχνης και επιμελήτρια εκθέσεων Ίρις Κρητικού.

Ο κ. Μπαζώτης δεν είναι αρμόδιος για το νερό!!

Ο Δήμαρχος Μεσσαπίων κ. Αντώνης Μπαζώτης όπως δήλωσε ο ίδιος και επισημαίνει Ευβοϊκή εφημερίδα δεν είναι αρμόδιος για την ρίψη τοξικών αποβλήτων στην περιοχή.
Παρόλο που οι κάτοικοι της περιοχής νιώθουν αρμόδιοι και υπέυθυνοι και περιπολούν την περιοχή της Μεσσαπίας και έτσι αντελήφθησαν όσους έριξαν ξανά απόβλητα στην περιοχή Καμίνι κοντά στο Κυπαρίσι ο κ. Δήμαρχος συνεχίζει να δηλώνει αναρμόδιος και έριξε το μπαλάκι στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος όπου μέσα από έγγραφη απάντηση σημειώνει ότι δεν υπάρχει Δημοτική Αστυνομία για να φυλάξει την τεράστια έκταση του Δήμου και δεν είναι γνωστοί οι ρυπαντές ούτε υπάρχουν σχετικές πληροφορίες.
Την άγνοια και την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής καταδίκασε το Δ.Σ.του συλλόγου Γαία λέγοντας: "Οι παραβάτες θα πρέπει να ευγνομονούν ένα τέτοιο δήμο, που αδιαφορεί προκλητικά, για όσα εγκληματικά γίνονται μπροστά στα μάτια μας.


Ηρακλής Ψαχνών Αθλητικός Όμιλος ΠΑΕ

Σύμφωνα  με το Νόμο και το καταστατικό  της εταιρείας, η Προσωρινή Διοίκηση της υπό σύσταση «Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ» καλεί τα μέλη του Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ» που είναι ταμειακώς εντάξει, όπως ασκήσουν εντός δεκαπέντε ημερών (15) από την δημοσίευση της παρούσης το δικαίωμα συμμετοχής στην κάλυψη του αρχικού Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας.
   Το  μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας  ανέρχεται στο ποσό των εκατόν ογδόντα χιλιάδων  ευρώ (180.000€) διαιρούμενο σε έξι Χιλιάδες ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας τριάντα ευρώ (30€) εκάστης.

Ο φτωχός που έγινε κροίσος

Ο κ. Γιώργος Κούκης έφυγε από την Χαλκίδα με λίγα χρήματα και τώρα βρίσκεται στην Ελβετία με επιχείρηση που η περιουσία του ξεπερνά τα 320.000.000 δολλάρια!
Ο κ. Κούκης σύμφωνα με φήμες έφυγε από τη Χαλκίδα την περίοδο της Χούντας από την Χαλκίδα με 70 δραχμές στην τσέπη και με μια γυναίκα έγκυο για να κυνηγήσει την τύχη του στο εξωτερικό. Έκανε περιουσία την οποία έχασε σε μια νύχτα στο Χρηματηστήριο αλλά δεν το βαλε κάτω. Και σήμερα βρίσκεται έχοντας στην κατοχή του την επιχείρηση ΤΕΜΕΝΟΣ στην Ελβετία και με περιουσία 320.000.000 δολλαρίων. Ελβετικό περιοδικό κατατάσει τον κ. Κούκη στην πέμπτη θέση του πλουσιότερου Έλληνα στην Ελβετία.
Ο κ. Κούκης μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα σε πολλούς τώρα που βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση.

Δύο τηλεοπτικά γυρίσματα στην Εύβοια

Το νέο video clip στη παραλία της Λιανής Άμμου γύρισε ο τραγουδιστής Νίκος Απέργης με τη συμμετοχή της Β Miss Young 2007 Βερόνικας Σπανού.

Επίσης στο πλατανόδασος του Κηρέα γυρίστηκε το νέο διαφημιστικό της ΝΟΥΝΟΥ με θέα το πανέμορφο δάσος και το ποτάμι. Άντε γιατί μόνο έτσι προβάλλεται το νησί μας και ίσως βοηθήσει τώρα το καλοκαίρι να πέσει κανένα παραπάνω ευρώπουλο που τόσο ανάγκη το έχει η τοπική οικονομία.

Διασφάλιση ενός ασφαλέστερου Διαδικτύου για παιδιά και νέους

Ο βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ Ηλίας Μόσιαλος και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Εύβοιας Συμεών Κεδίκογλου για τη διασφάλιση ενός ασφαλέστερου Διαδικτύου για τα παιδιά και τους νέους 

Οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μόσιαλος και Συμεών Κεδίκογλου κατέθεσαν από κοινού, σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου, ερωτήσεις προς τα Υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης, προτείνοντας τη χάραξη πολιτικής και τη λήψη μέτρων για τη διασφάλιση ενός ασφαλέστερου Διαδικτύου για τα παιδιά και τους νέους. 

Σύμφωνα με στοιχεία, οκτώ στους δέκα μαθητές  των δύο τελευταίων τάξεων του  Δημοτικού χρησιμοποιούν υπολογιστή και το 65% έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ μόνο ένας στους 2 δηλώνει ενήμερος για τους κινδύνους που αυτό κρύβει και ελλιπής γνώση χαρακτηρίζει και γονείς και εκπαιδευτικούς για το θέμα, όπως καταδεικνύει έρευνα του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων.