Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Όσοι έχουν μεγάλος πέος δεν πιάνουν δουλειά στην αστυνομία της Ν. Γουινέας

Καμία τύχη δεν έχουν όσοι έχουν κάνει μεγέθυνση πέους στην Παπούα - Νέα Γουινέα, αν θέλουν να πιάσουν δουλειά στην αστυνομία ή στο στρατό.
Το.. μέγεθος μετρά τελικά και στην εργασία, τουλάχιστον στην Παπούα - Νέα Γουινέα της Ινδονησίας, όπου η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι άνδρες που έχουν κάνει επιμήκυνση πέους, δεν μπορούν να ενταχθούν στο Σώμα. Ο διοικητής της αστυνομίας Μπέκτο Σουπράπτο μάλιστα διευκρίνισε ότι ο υποψήφιος αστυνομικός θα ερωτάται αν το μόριο του έχει υποστεί μία τέτοια αλλαγή. "Αν έχει κάνει θα θεωρείται ακατάλληλος να ενταχθεί στην αστυνομία και στο στρατό" δήλωσε.

Αστείες Φωτογραφίες

Αστείες φωτογραφίες                                                            

Μην τραγουδήσετε σε αυτό το σκύλο το Happy Birthday


Dog Hates Song - Watch more Funny Videos

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΑ

"Φέτος τρέχω για μένα!" είναι το μήνυμα της μεγάλης κλασικής γιορτής του αθλητισμού "Ο Γύρος της Αθήνας 2010" που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης.
Για πρώτη φορά φέτος θα διοργανωθούν μια σειρά από αθλητικές εκδηλώσεις, τα Athens City Games 2010, με τρεις διαφορετικού χαρακτήρα διοργανώσεις, προτείνουν μια διαφορετική Αθήνα και έναν τρόπο ζωής πιο εξωστρεφή, πιο υγιεινό και φιλικό προς τον εαυτό μας, το συνάνθρωπο αλλά και την πόλη μας και περιλαμβάνουν:

Space Monkey


Space Monkey from Leo Burnett on Vimeo.

Σεισμός 5,1 ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε στις 18:01 στο θαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε απόσταση 160 χλμ. νοτιοανατολικά του Ηρακλείου, με εστιακό βάθος 10χλμ.

Δείτε το σεισμογράφημα από το σεισμολογικό σταθμό Βάμμος στην Κρήτη που λειτουργεί το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.



Madata.gr

Θαλάσσιος ελέφαντας... στη στέγη

Μυστήριο αποτελεί το πώς ένα μωρό θαλάσσιος ελέφαντας σκαρφάλωσε στην ταράτσα ενός σπιτιού στη Laguna Beach στην Καλιφόρνια.

Ο surfer Mike Kai δεν πίστευε στα μάτια του, όταν είδε το χαριτωμένο ζώο να περιπλανιέται στην οροφή και να απολαμβάνει τη θέα στη θάλασσα.

Ο έκπληκτος άνδρας είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο θαλάσσιος ελέφαντας εμφανίστηκε στο σπίτι του, ανέβηκε τις σκάλες και έφθασε στην ταράτσα.

Τελικά, ο Kai κάλεσε την Εταιρεία Προστασίας Ζώων και το «μωρό» μεταφέρθηκε σε καταφύγιο στην Laguna Beach. Οι εργαζόμενοι το ονόμασαν «fiddler» (βιολιστής) -μια έμπνευση από το μιούζικαλ «Βιολιστής στη στέγη».

zougla.gr

ΒΙίντεο από την πρώτη ολική μεταμόσχευση προσώπου

Πέθανε ο Δημήτρης Τσάτσος

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, στα  77 του χρόνια,  ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου και πολιτικός Δημήτρης Τσάτσος, στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με καρδιολογικά προβλήματα.

Ο Δ. Τσάτσος που ήταν γιος του βουλευτή των Φιλελευθέρων και τέως υπουργού Θεμιστοκλή Τσάτσου και ανιψιός του δεύτερου μεταπολιτευτικού Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσάτσου, γεννήθηκε στη Αθήνα το 1933, σπούδασε νομικά σε Αθήνα και Χαϊδελβέργη και το 1960 έλαβε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ αργότερα  εργάστηκε ως ερευνητής στο διάσημο νομικό γερμανικό ινστιτούτο Max-Planck Institut.

Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων στα Ζώα

Κανένας σκοπός δεν είναι τόσο υψηλός που να δικαιολογεί τόσο χαμερπείς μεθόδους» (ο Albert Einstein, για τα πειράματα σε ζώα)
Ημέρα μνήμης για εκατομμύρια πειραματόζωα η σημερινή, τα οποία χάνονται για το "καλό της ανθρωπότητας". Στα ευρωπαϊκά εργαστήρια και μόνο, δώδεκα εκατ. ζώα εκτιμάται ότι βασανίζονται και σκοτώνονται κάθε χρόνο. Στην Ελλάδα, περίπου 1 εκατομμύριο ζώα χρησιμοποιήθηκαν σε πειράματα το 2005, τελευταία χρονιά για την οποία υπάρχουν επίσημα στοιχεία από εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα, ιατρικά ινστιτούτα και φαρμακευτικές εταιρίες που χρησιμοποιούν σπονδυλωτά για πειράματα. Τα ζώα αυτά ήταν κυρίως ψάρια, αλλά και τρωκτικά, κουνέλια, σκύλοι, γουρούνια, πρόβατα, όρνιθες και αμφίβια που χρησιμοποιήθηκαν για ιατρικά, οδοντιατρικά, κτηνιατρικά προϊόντα και εξοπλισμό καθώς και για έρευνα βιολογικών χαρακτηριστικών.
Πριν από 23 χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση εξέδωσε την Οδηγία 86/609/ΕΟΚ για την προστασία των ζώων που χρησιμοποιούνται σε πειράματα. Η Οδηγία αυτή δεν υπήρξε αποτελεσματική, γιατί ουσιαστικά απέτυχε να αποτρέψει την κακομεταχείριση, ενώ δεν προωθούσε ούτε επιστημονικές μεθόδους έρευνας χωρίς χρήση ζώων. Για το λόγο αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αναγνωρίζοντας τη σημασία του θέματος, εξέφρασε τη πρόθεσή της για ισχυρότερη και αποτελεσματικότερη προστασία των πειραματόζωων και για την προώθηση, διάδοση και τελειοποίηση των επιστημονικών μεθόδων έρευνας χωρίς ζώα.

ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ BARCODE…

Βραχιολάκια με barcode, αντί του ονόματος των γονέων, αποφάσισαν να φορούν σε όλα τα νεογέννητα στο Νοσοκομείο Kettering General Hospital στη Βρετανία. «Τα γράμματα είναι αρκετές φορές δυσανάγνωστα και συχνά συμβαίνουν σφάλματα», εξηγούν οι
υπεύθυνοι, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική ιστοσελίδα tanea.gr.
Έτσι, εκτυπώνουν τρία ίδια barcode, όπου το ένα προορίζεται για μία κορδέλα που τοποθετείται στο βραχίονα του παιδιού, το άλλο για τα φιαλίδια με τις εξετάσεις αίματος και το τρίτο και για το βιβλιάριο του παιδιού, που παραλαμβάνουν οι γονείς κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Εθνικό Κέντρο Ασφάλειας Ασθενών της Βρετανίας, το ΕΣΥ αναμένεται να προωθήσει το barcode ως σύστημα ασφαλείας σε όλα τα μαιευτήρια της χώρας.

News21.gr

Τηλε-εκπαίδευση μεταξύ του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας και Ελληνικού Σχολείου στο Χαρτούμ

Με αφορμή την ολοκλήρωση ενός κύκλου μαθημάτων του προγράμματος «τηλΕστία», την Πέμπτη 29 Απριλίου 2010 και ώρα 9:30 στην Εστία Γνώσης και Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων που εδρεύει στο «Κόκκινο Σπίτι» (Καραολή, Δημητρίου και Τζιαρντίνι 1, Χαλκίδα) θα πραγματοποιηθεί σύνδεση και τηλε-εκπαίδευση μεταξύ του 4ου Γυμνασίου Περιστερίου Αττικής και του Ελληνικού σχολείου στο Χαρτούμ του Σουδάν.
Η πανηγυρική αυτή εκπαιδευτική τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια ολοκλήρωσης μιας δοκιμαστικής περιόδου αντίστοιχων μαθημάτων που πραγματοποιήθηκαν σε δεκατέσσερις πόλεις και χωριά της Ελλάδας. Μεταξύ των άλλων επισήμων που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα παρευρεθούν οι πρεσβευτές Ελλάδας και Σουδάν, ο Μητροπολίτης Σουδάν και ο πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας του Σουδάν.

Το Διαστημικό Τηλεσκόπιο ΧΑΜΠΛ

Ο Έντγουιν Πάουελ Χαμπλ γεννήθηκε το 1889 στο Μισούρι των ΗΠΑ και θεωρείται ως ο ιδρυτής της εξωγαλαξιακής αστρονομίας, ενώ προσέφερε την πρώτη μαρτυρία για τη διαστολή του Σύμπαντος.


Το ενδιαφέρον του Χαμπλ για την αστρονομία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Κατά την παραμονή του στο Σικάγο, ο Χαμπλ απέκτησε πτυχίο Μαθηματικών και Αστρονομίας (1910), καθώς και τη φήμη ενός ικανού πυγμάχου.


Μετά την απόκτηση του πτυχίου του, όμως, εγκατέλειψε τόσο την αστρονομία όσο και τον αθλητισμό, επιτυγχάνοντας μια υποτροφία για να σπουδάσει νομικά στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.


Το 1913, ένα χρόνο μετά την αποφοίτησή του, εντάχθηκε στο δικηγορικό σύλλογο του Κεντάκι, για να εγκαταλείψει λίγο αργότερα την άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος, αισθανόμενος ανία από την συνεχή απασχόλησή του με δικηγορικές υποθέσεις.