Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

The Simpsons Ke$ha (Tik Tok) Opening Skit May 2nd 2010

iChocolates: iPhone σοκολατάκια!

Το iChocolates είναι ενα κουτί, που αποτελείται απο 20 σοκολατάκια, τα οποία όλα μαζί συναρμολογούν ενα iPhone με τα εικονίδια των εφαρμογών του! Το "iPhone πακέτο" περικλείεται σε ενα πολυτελές κουτί, με σοκολατάκια τεσσάρων γεύσεων, ιδανικό για δωράκι σε αγαπημένα πρόσωπα! Το iChocolates μπορείτε να το παραγγείλετε απο την σελίδα etsy.com



siteseeing.gr

Καλλιεργούσε μαριχουάνα, τον πρόδωσε ο 11μηνών γιος του!

Ένας άντρας, από τον Καναδά, που καλλιεργούσε μαριχουάνα συνελήφθη όταν ο έντεκα μηνών γιος του κάλεσε την αστυνομία! Ο 29-χρονος άντρας, από την περιοχή White Rock στην British Columbia, έδωσε το ακουστικό στο γιο του για να παίξει!
Ο μικρούλης άρχισε να πατά τα πλήκτρα του τηλεφώνου και προφανώς κάλεσε το 100 με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να εμφανιστούν αρκετοί αστυνομικοί στην πόρτα του σπιτιού τους!Οι αστυνομικοί θεώρησαν πως κάποιος τους κάλεσε για βοήθεια αφού η γραμμή έκλεισε ξαφνικά και έτσι όταν έφθασαν στην οικία και δεν τους απάντησαν έσπασαν την πόρτα!
«Ο πατέρας ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν μας είδε να μπαίνουμε στο σπίτι του,» είπε η αστυνομικός Constable Janelle Canning.
Ο εν λόγω άντρας αρνήθηκε πως έκανε το τηλεφώνημα ενώ τους είπε πως ήταν αδύνατο να το κάνει ο μικρός αφού είναι μωρό. Εκείνη την ώρα οι αστυνομικοί όμως είδαν το μωρό να... κρατά το ακουστικό του τηλεφώνου και έτσι άρχισαν να ερευνούν το σπίτι.
Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 500 φυτά μαριχουάνας και συνέλαβαν αμέσως το άντρα με την κατηγορία περί του νόμου ναρκωτικών ενώ μετέφεραν το μωρό στην μητέρα του που δεν ζούσε μαζί με το «συλληφθέντα».

Αλεπού

ΠΑΣΟΚ TOURS

Τις τελευταίες μέρες λόγω των νέων μέτρων που επέβαλε το ΔΝΤ στην Ελλάδα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και όχι μόνο το παρακάτω σλόγκαν: "Βαρέθηκες την μονοτονία; Δεν σε χωράει το σπίτι σου; Δεν παλεύεις τη βρώμα της πόλης σου ή την εγκατάλειψη του χωριού σου; Η ΠΑΣΟΚ TOURS διοργανώνει ταξίδια για το εξωτερικό χωρίς επιστροφή. Τα έξοδα θα είναι δικά σας και χωρίς καμία έκπτωση. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία στην Ιπποκράτους. Τα μεγάλα γκρουπ θα φορολογηθούν με 99,9%"

Έβαλαν φωτιά σε παιδί



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη Δραπετσώνα
Ανάστατοι οι κάτοικοι της οδού 25ης Μαρτίου βγήκαν στα μπαλκόνια τους όταν άκουσαν παιδικές κραυγές πόνου.

Είδαν ένα παιδί τυλιγμένο στις φλόγες να προσπαθεί με τα χέρια του να σβήσει τη φωτιά στα ρούχα του.

Ευτυχώς κάποιος περαστικός έσπευσε σε βοήθεια και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά πριν το παιδί υποστεί βαριά εγκαύματα.

Ένα γράμμα που στάλθηκε στο apnea.gr

Είμαι ο ίδιος. Όταν πετάω στους αιθέρες του Αιγαίου, όταν βυθίζομαι στα καταγάλανα νερά του, όταν τρέμει το χώμα των συνόρων από το άρμα μου, όταν πάνω σε μια μηχανή ή σε ένα περιπολικό τριγυρίζω άγρυπνος τη νύχτα, όταν μπαίνω στη φωτιά, όταν παλεύω με το λιοπύρι και το αγιάζι στα λιμάνια.

Πιλότος, Ναύτης, Στρατιώτης, Αστυνόμος, Πυροσβέστης, Λιμενικός. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω στην οικογένειά μου το μεσημέρι. Ποτέ δε ρωτάω αν θα γυρίσω πίσω απ' όπου με στέλνεις. Με παλιά μηχανήματα, με κατεστραμμένα αυτοκίνητα, με ό,τι κι αν μου δώσεις. Με την μέση θρύψαλα από τα G, με τα χέρια γδαρμένα από τους ιμάντες του αλεξίπτωτου, με τη ματιά στη θάλασσα και το δάκρυ στη φωτογραφία της οικογένειας δίπλα απ' την εικόνα του Αη Νικόλα κάπου στ' ανοιχτά της Σομαλίας, με τις πληγές μου ανοιχτές έξω από το Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, με τις παλάμες σάπιες απ' την αρμύρα να βγάζω απ' τα νερά τα παιδιά εκείνων που ξεβράζουν οι διακινητές στ' ακρονήσια. Αχ, αυτά τα μάτια όταν σώζονται πως σε κοιτάζουν.

Κατάστημα Ζώων: Καταπληκτικό!!!!

Καταστρέφουν τον Όλυμπο το ιερό βουνό των θεών


Στον Όλυμπο όπως δεικνύουν οι φωτογραφίες που είδα στο πράσινο χαμομηλάκι ξεφυτρώνουν συνεχώς βίλες. Εκεί που σύμφωνα με την μυθολογία ζούσαν οι δώδεκα θεοί, εκεί βρήκαν κάποιοι που έχουν πουληθεί στον μαμωνά να χτίζουν τις εξοχικές τους κατοικίες. Δεν σέβονται τελικά τίποτα.
Παρόλο που ο Όλυμπος έχει ανακηρυχθεί ως μνημείο πολιτιστικής και φυσικής ομορφιάς, παρόλο που αείμνηστη Μελίνα το 1985 με υπουργική απόφαση είχε ανακηρύξει το ιερό αυτό όρος ως ιστορικό αρχαιολογικό τόπο αυτοί προσπαθούν να εισηγηθούν κατάργηση της υπουργικής αυτής απόφασης για να μπορούν να χτίζουν ανενόχλητοι.

Ένα 14χρονο αστέρι

 Η Ολίβια είναι ένα κορίτσι δεκατεσσάρων χρονών και διαγωνίστηκε στο Βρετανία έχεις ταλέντο. Με την μαγική της φωνή τραγουδώντας το  the arms of the angels ταξίδεψε όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και όσους την παρακολουθούσαν από την τηλεόραση. Αυτή της η εμφάνιση ήταν και το εισητήριό της για τον επόμενο γύρο και πιθανόν και της νίκης της στο talent show. Εμείς ευχόμαστε στην νεαρά δεσποινίδα καλή της επιτυχία.

Ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο ευλίγιστο στόμα

Πώς βυθίστηκε τελικά ο "Τιτανικός" ;

Μια νέα εκδοχή για τη βύθιση του Τιτανικού δίνει σχεδόν 100 χρόνια ο Tim Maltin, στο βιβλίο του, με τίτλο “101 πράγματα που νομίζαμε πως γνωρίζαμε για τον Τιτανικό… αλλά δεν τα γνωρίζαμε”. “Ο Τιτανικός καθυστέρησε να στείλει σήμα κινδύνου 47 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στο παγόβουνο”, σύμφωνα τον συγγραφέα.
Το μεγαλύτερο επιβατικό ατμοκίνητο πλοίο στον κόσμο συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο στο παρθενικό του ταξίδι, τον Απρίλιο του 1912, και βυθίστηκε, παρασύροντας στο θάνατο 1.517 ανθρώπους.
“Χάθηκε πολύς χρόνος με το να εκτιμήσουν το μέγεθος της ζημιάς από το παγόβουνο, όταν πλοία που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή θα μπορούσαν να είχαν σπεύσει σε βοήθεια”,τονίζει ο Maltin, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο «πληγωμένος» Τιτανικός δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου για 47 ολόκληρα λεπτά, γιατί οι αξιωματικοί του πλοίου δεν ήθελαν να προκαλέσουν πανικό στους επιβάτες.

Μαζική Δηλητηρίαση Σκυλιών

Πάνω από 20 σκυλιά δηλητηριάστηκαν εχθές σε Στυλίδα και Αγία Μαρίνα ενώ σύμφωνα με την πρόεδρο του Φιλοζωϊκού το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη. Εικάζεται ότι πρόκειται για περισσότερους από έναν δράστες, τους οποίους μάλιστα τα μέλη του Φιλοζωϊκού έχουν επικηρύξει έναντι αμοιβής. Ως πότε θα συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο; Αυτή τη φορά αν βρεθούν οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν ή θα παραμείνουν για πολλοστή φορά ατιμώρητοι;

Ηρακλής Ψαχνών μόνος του στην κορυφή

Μετά την θεαματική νίκη που πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών στις Βρασιές με σκορ 2-1 (το πρώτο έβαλε ο Μάριος Σέγγος στο 31 και το δεύτερο ο Παναγιώτης Μπρης στο 87) βρίσκεται πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με τον Μηδέα να ακολουθεί δεύτερος μετά από ήττα που υπέστη στη Μαγούλα.

Όπως όλα δείχνουν ο Ηρακλής θα κάνει περήφανους τους Μεσσαπιείς στο Πανελλήνιο αφού βρίσκεται με το ένα πόδι στο στάδιο της πρόκρισης.

Αυτοκτόνησε επειδή νόμιζε ότι σκότωσε έναν νεαρό άνδρα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Οινόη, όταν ένας 44χρονος χτύπησε στον παράδρομο της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, έναν αλλοδαπό που οδηγούσε ένα μηχανάκι.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε και όταν είδε ότι ο νεαρός άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του μπήκε στο αμάξι του και λίγα μέτρα μακρύτερα σε έναν ελαιώνα έβγαλε την ζώνη του και κρεμάστηκε.

Μάλολον θεώρησε ότι ο νεαρός είχψε πεθάνει και δεν μπορούσε να αντέξει τις τύψεις. Όμως ο νεαρός φέρει μερικά τραύματα τα οποία θα επουλωθούν σύντομα.