Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Πέθανε από την πολλή δουλειά

Δεν άντεξε τις υπερβολικές ώρες εργασίας σε εργοστάσιο μεταλλουργίας και μετά από 100 ώρες υπερωριών μέσα σε ένα μήνα, η καρδιά του τον πρόδωσε και πέθανε από υπερκόπωση.

Ο λόγος για έναν 31χρονο Κινέζο που εργαζόταν ως ασκούμενος (σταζιέρ) στο εργοστάσιο της εταιρείας Fuji Denka Kogyo μέχρι τον Ιούνιο του 2008, όταν και πέθανε. Σήμερα η διεύθυνση της ιαπωνικής εταιρείας παραδέχτηκε ότι ο 31χρονος είχε κάνει περισσότερες από 100 ώρες υπερωρίας τον προηγούμενο μήνα από τον θάνατό του.

Η πιο αδύνατη γυναίκα στον κόσμο

Η Lizzie Velasquez είναι και επίσημα η πιο αδύνατη γυναίκα στον κόσμο.

Η 20χρονη πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται Progeroid. Η συγκεκριμένη ασθένεια προκαλεί ταχεία γήρανση και απώλεια βάρους. Η νεαρή γυναίκα ζυγίζει μόλις 27 κιλά και τρώει ανά 15 λεπτά, αλλά δεν καταφέρνει να αυξήσει το βάρος της.

Η συγκινητική ιστορία του Πέτρου


Ο Πέτρος Ζαφείρης, ένας 24χρονος νέος, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι εδώ και χρόνια, τελικά θα εγχειρηστεί το Σεπτέμβριο. Την πρώτη κίνηση έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο ο οποίος τον Ιούνιο έδωσε μία συναυλία, χωρίς να πάρει ούτε ένα σέντ, για τον νεαρό Πέτρο. Αυτή η κίνηση ευαισθητοποίησε γνωστό γιατρό από την Ολλανδία, ο οποίος ήταν να χειρουργήσει και τον γνωστό σε όλους μας σούπερμαν αλλά δεν πρόλαβε, και αποφάσησε να χειρουργήσει τον νεαρό ασθενή δωρεάν. Η εγχείρηση θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Η μητέρα του Πέτρου μέσω της εκπομπής Super Star ευχαρήστησε τόσο την εκπομπή, την δημοσιογράφο Χριστίνα Λαμπίρη, τον τραγουδιστή Νίνο και τον γιατρό που θα τον χειρουργήσει δωρεάν. Ευχόμαστε ο Πέτρος να έχει καλή επιτυχία στην εγχείρησή του και να περπατήσει σύντομα, αν και για να αποκατασταθεί πλήρως θα χρειαστούν περίπου δύο χρόνια.

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου στο Δημαρχείο Κηρέως

Το Δημαρχείο Κηρέως επισκέφθηκε σήμερα, συνοδεύοντας μαθητές της Σιάτιστας που πραγματοποιούν εκδρομή και στην Εύβοια, ο Μητροπολίτης Σισανίου
& Σιατίστης κ.κ. Παύλος και επί πολλά χρόνια εφημέριος του Μαντουδίου. Ο Μητροπολίτης κ.κ. Παύλος, μαζί με τον π. Βασίλειο εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου της Σιάτιστας και τους νεαρούς εκδρομείς επισκέφτηκαν το Μαντούδι και το Δημαρχείο Κηρέως και είχαν εγκάρδια συνάντηση με το Δήμαρχο Κηρέως κ. Πρόδρομο Ενωτιάδη, όπου ανταλλάχτηκαν θερμές ευχές και συμβολικά δώρα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης και  οι εφημέριοι του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Μαντουδίου πατέρες Ιωάννης και Βασίλειος Μάρκου.
eviagate

Διοργάνωση μουσικής βραδιάς με τους Μ-51 και τον Απόστολο Κουρλέτη

Την Κυριακή 18 Ιουλίου και ώρα 11μ.μ. ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης διοργανώνει μουσική βραδιά με τους Μ-51 και τον Απόστολο Κουρλέτη στο κτήμα Παντελάκη που βρίσκεται στο 4ο χλμ Ψαχνών Τριάδας. Τιμή εισητηρίου 5 ευρώ μαζί με το ποτό ή την μπύρα.

Δείτε πως παρουσιάζει η Ελληνοφρένεια την Νέα Αύξηση του Φ.Π.Α.

Ανακοίνωση του πρώτου υποψήφιου συμβούλου με τον Θανάση Καλαβρή

Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Καλαβρής σήμερα το πρωί στο Ραδιοφωνικό σταθμό 9.81 και στον δημοσιογράφο κ. Παπαμακάριο ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Νοεμβρίου με ανεξάρτητο υπερκομματικό συνδυασμό, ο πρώτος που ανακοίνωσε στο messapia-news την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Καλαβρή είναι ο κ. Κώστας Σταθαράς.

Οι μεγαλύτερες διακοπές του κόσμου

Θυμάστε την καλύτερη δουλειά του κόσμου; Σε ένα νησάκι της Αυστραλίας; Καμία σχέση! Εδώ μιλάμε για τις καλύτερες διακοπές του κόσμου!!!!
365 διανυκτερεύσεις σε όλα τα Radisson Blu hotels (πανω απο 200) ανά τον κόσμο!!!!
Πως λειτουργεί; Κάνετε κλικ εδώ και απλά γράφετε το λόγο που θέλετε να κερδίσετε το βραβείο! Η συνέχεια είναι μια διαδικτυακή ψηφοφορία και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμοτάρετε τη συμμετοχή σας διαδικτυακά!! Η πρώτη κοπέλα από την Ελλάδα που δήλωσε συμμετοχή είναι η Νάντια και δείτε τι γράφει στην δηλωσή της:
"I would eat a lavish breakfast every single morning and let everyone know what I ate and how good it was. I would go insane taking pics of everything. I would cherish Reykjavik and Sharjah weather the same, along with shopping and dressing for it. I would make my friends abroad come meet me up wherever I am. I would make boyfriend and family come meet me wherever I am. Separately. And together :) I would sit in the balcony at night and stare out at the view for hours. Alone. I would have loads of time for new books and new music. And still all this time would not be quite enough. I could tell everyone of how nice people are. Everywhere." Όποιος θέλει να την στηρίξει για να ανέβει στην πρώτη θέση μπορεί να κάνει κλικ εδώ.

Πάντως προς το παρόν στις πρώτες θέσεις είναι Ισλανδοί.

Το δάσος που χάνεται

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσεται ένα πανέμορφο βιντεάκι που σχετίζεται με τη φύση που είχαμε και τώρα την χάνουμε. Ήχοι ζώων και η πανδεσία χρωμάτων σιγά σιγά αρχίζει να φαντάζει ξένη στα μάτια των παιδιών και όχι μόνο. ας κάνουμε προσπάθεια να σώσουμε ότι απέμεινε από το δάσος που χάνεται.

Φαντασιώσεις όλοι έχουμε

Όλοι έχουμε, ας το παραδεχτούμε. Απλά είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν το συζητάμε, δεν το μοιραζόμαστε κι όταν ανοίγει συζήτηση σεξουαλικού περιεχομένου που οδηγεί στις φαντασιώσεις, το χιούμορ αποκαλύπτει με το δικό του τρόπο όλα τα κοινωνικά ταμπού που τις πλαισιώνουν.

Γιατί φοβόμαστε μήπως μας “χαρακτηρίσουν”, γιατί τρομάζουμε ακόμα και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Ας απελευθερωθούμε. Σύμφωνα με την ειδικό, όλοι έχουμε και τελικώς, καλώς έχουμε.

Τι είναι φαντασίωση;

Η φαντασίωση είναι η αναπαράσταση μιας φανταστικής σχέσης υποκειμένου-αντικειμένου, ως πρωταγωνιστές μιας δράσης” όπως εξηγεί η σεξολόγος Ελεάνα Ελευθερίου. “Σύμφωνα με τον Φρόυντ οι σεξουαλικές μας φαντασιώσεις είναι απόρροια και αποτέλεσμα σκηνών που έχουμε ζήσει στο παρελθόν οι οποίες μας έχουν προκαλέσει σύγχυση και αποτελούν προσπάθεια ικανοποίησης του απαγορευμένου”.

Οταν γεννήθηκε, ζύγιζε 55 κιλά!

  Η Μάνια είναι µόλις 14 ηµερών!
 ΄Oµως όταν µεγαλώσει θα γίνει το ψηλότερο ζώο στον κόσµο.
  Το ύψος της,  θα φτάσει τα 5½ µ. και το βάρος της τα 1.350 κιλά.
  Προς το παρόν όµως,  η µικρή καµηλοπάρδαλη, που όταν γεννήθηκε είχε ύψος 1½ µ. και ζύγιζε 55 κιλά, µαθαίνει τον περίβολο στον οποίο ζει µε την οικογένειά της στον ζωολογικό κήπο της Κολωνίας, στη Γερµανία.

  Της αρέσει να παίζει µε τις άλλες καµηλοπαρδάλεις, είναι κοινωνική και χαρούµενη.
  Γεννήθηκε, βλέπετε, στην αιχµαλωσία και δεν έχει µνήµες,  από τις σαβάνες της Κεντρικής Αφρικής, στις οποίες αιχµαλωτίσθηκαν οι γονείς της.

newsit

Το μεγάλο φαγοπότι στις Δημοτικές επιχειρήσεις


Μεγάλο φαγοπότι» στις δημοτικές επιχειρήσεις εντοπίζει στην έκτη κατά σειρά ετήσια έκθεση, του 2009, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιτζής. Μάλιστα, καθώς σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή, στο εξής απαγορεύεται ο δανεισμός των τοπικών αρχών αν δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το δάνειο τους, αφού είναι πλέον απαραίτητο να εξασφαλίσουν το 20% του ποσού, που αιτούνται ως δανειοδότηση. Σχολίασε δε, πως αμφιβάλλει αν θα υπάρξει πλέον ενδιαφέρον για το αξίωμα των δημάρχων.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση οι παράγοντες που ευνοούν την κακοδιαχείριση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως είχαν διαπιστωθεί και στις προηγούμενες εκθέσεις από το 2003 έως το 2008 είναι «η άσκηση της εξουσίας εκ μέρους αρκετών αιρετών αρχόντων στα όρια της νομιμότητας ή και πέραν αυτής, η απότομη και χωρίς προηγούμενη οργάνωση της απαιτούμενης υποδομής μεταβίβαση σ’ αυτούς αρμοδιοτήτων από την κεντρική διοίκηση, οι ανεπαρκείς έλεγχοι της κεντρικής διοίκησης, οι ανεπαρκείς μελέτες για την εκτέλεση έργων, που πολλές φορές γίνονται σκοπίμως για να δικαιολογηθούν πρόσθετες εργασίες, ακόμη η έγκριση αποφάσεων των ΟΤΑ εκ μέρους της εποπτευούσης αρχής μόνο δια της παρόδου της προθεσμίας προς αναπομπή και κυρίως η έλλειψη δυνατότητας ελέγχου εκ μέρους της Διοίκησης των δημοτικών επιχειρήσεων.»

Εξαφάνιση ενός 12χρονου κοριτσιού

Στις 30 Ιουνίου 2010 στις 21:00 το βράδυ, η ανήλικη Μεχμέντοβιτς Σιμπέλ ( Σίσσυ ) 12 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Καλλιθέα Αττικής.
Η Σιμπέλ ( Σίσσυ ) έχει μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,43 μ. και βάρος 35 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κοντομάνικη μπλούζα, τζιν σορτς και αθλητικά παπούτσια. Η ανήλικη έχει μια χαρακτηριστική ελιά στο δεξί της μάγουλο.
Οι γονείς της Σιμπέλ ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Βράζει η Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και παράδοση του χρίσματος στην κυριολεξία <<πίσω από την πόρτα>>, στον Δήμαρχο Διρφύων Κο Μπουροδήμο, έντονες είναι οι αντιδράσεις στα στελέχη και στα μέλη της Τ.Ο στην Μεσσαπία.
Η μεγάλη πλειοψηφία στηλιτεύει την στάση της Ν.Ε και κάποιων βουλευτών και πολιτικών οι οποίοι δίχως να τηρήσουν ούτε τα προσχήματα αποφάσισαν σε κλειστό κύκλο, PRIVATE, υπέρ Μπουροδήμου.
Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι και εικάζουν ότι το ΠΑΣΟΚ για ακόμα μία φορά σε επίπεδο Δήμου θα βρεθεί στην θέση της αντιπολίτευσης όπως συμβαίνει τα τελευταία 12 χρόνια με ευθύνη ανθρώπων που βάζουν πάνω από όλα την πολιτική τους επιβίωση και μόνο!
Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για εντολές και παιχνίδια από εταιρείες οι οποίες για τα δικά τους συμφέροντα εμπλέκονται τα τελευταία χρόνια στα Δημοτικά πράγματα της Μεσσαπίας επιβάλλοντας ανθρώπους τους.
Υπάρχει και μια μειοψηφία που κάνει λόγο για κομματική απόφαση και που όλοι πρέπει να την υποστηρίξουμε ασχέτως διαδικασιών!

Καστέλλα

Ένα από τα Τ.Δ. του Δήμου Μεσσαπίων είναι και η περιοχή της Καστέλλας. Η Καστέλλα βρίσκεται σε ύψος 15μ και έχει περίπου 1299 κατοίκους. Ο Στέφανος Βυζάντιος τοποθετεί στην περιοχή αυτή την αρχαία περιοχή Άργουρα και πολλοί τα παλιά Ψαχνά, αφού η Καστέλλα προυπήρχε των Ψαχνών. Η περιοχή χρωστάει το όνομά της σε Ενετικό Πύργο που βρισκόταν στην περιοχή αλλά εδώ και δεκαετίες έχει καταστραφεί από τους κατοίκους της. Στην περιοχή επίσης βρισκόταν και το σπίτι όπου διέμενε ο Αγγελής Γοβιός, ο οποίος καταγόταν από Λίμνη Ευβοίας, το οποίο όμως δεν διασώζεται. Ακόμη στον ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου υπήρχαν αγιογραφίες παλαιοτέρων τεχνοτροπιών οι οποίες για αδιευκρίνιστους λόγους ασβεστώθηκαν. λίγο μακρύτερα από την Καστέλλα βρίσκεται το τοπωνύμιο του Αλέξανδρου μορέα όπου είχε αγκυροβολήσει κατά την επανάσταση το πλοίο του ο Αλέξανδρος Κριεζής. Τέλος στην περιοχή τον Φεβρουάριο του 2003 βρέθηκε μια μονόλιθη πώρινη σαρκοφάγο που χρονολογείται στην Ελλινιστική εποχή.
Πριν κλείσουμε αυτό το αφιέρωμα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο τρίγωνο που σχηματίζουν οι δρόμοι που οδηγούν στα Ψαχνά και στην Καστέλλα, βρίσκεται ο ανδριάντας του Αγγελή Γοβιού.

Γεμίζει το ρόστερ της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών

Πρώτος στόχος για τον Ηρακλή Ψαχνών η συμφωνία με τους περισσότερους και βασικούς ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα, για πρώτη φορά στην
ιστορία της, σε επίπεδο επαγγελματικής κατηγορίας, όπως είναι η Γ. Εθνική. Η αρχή έγινε με τους Θανάση και Σταμάτη Μεθενίτη και ακολούθησαν Βασίλης Ανέστης, Βαγγέλης Ταψής, Σάκης Γούναρης, Λευτέρης Καρατζάς.

Ο Αλέν Ντελόν στην Εύβοια

Ο γνωστός ηθοποιός θα συμμετάσχει στην ταινία 17 πυο θα έχει ως κύριο θέμα την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν σε μέρη όπου έδρσαν και έζησαν τα μέλη της 17 Νοέμβρη όπως Πειραιά, Λαύριο, Βερολίνο, Παρίσι και φυσικά στην Εύβοια.
Στην Εύβοια και ειδικότερα στην Χιλιαδού συνελλήφθησαν δύο από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, ο Θεόδωρος Ψαραδέλης και ο Βασίλης Τζωρτζάτος. Επίσης στην Χαλκίδα είχε νοικιάσει σπίτι ο Κώστας Τέλλιος ο οποίος πήγε δημοτικό στην Αυλίδα.
Στην ταινία εκτός από τον Αλέν Ντελόν, ο οποίος θα εμφανιστεί ως guest, θα παίξουν ο Σπύρος Φωκάς,  η Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Αγγελική Σχίζα: Ένα κορίτσι από τη Μεσσαπία στην 20άδα των Παγκορασίδων στη Ρυθμική

Η 9χρονη Αγγελική Σχίζα η οποία κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας, όπου και διαμένει, κατάφερε να είναι μία από τις 20 καλύτερες Παγκορασίδες (πρώτης χρονιάς) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής στο σχοινάκι, στην μπάλα και στο ελεύθερο που διεξήχθη στην περιοχή των Λιοσίων 19 και 20 Ιουνίου. Οι παγκορασίδες που αγωνίστηκαν ήταν στον αριθμό εξήντα μία.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην μικρή Αγγελική καλή συνέχεια στους αγώνες της και τα μαθηματά της και θα χαρούμε ακόμη περισσότερο αν μας χαρίσει και κάποιο μετάλλιο. Αλλά και με αυτή τη θέση της έκανε υπερήφανους τους γονείς της, τις προπονήτριές της και όλους τους κατοίκους της Μεσσαπίας. Ακόμη να ευχηθούμε συγχαρητήρια στους γονείς της αλλά και στις προπονήτριες της σχολής Αθλητικής Γυμναστικής "Αρετή Χαλκίδας" στην οποία προπονείται η μικρή Αγγελική.

(Οι φωτογραφίες προέρχονται από την επίσκεψη της μικρής αθλήτριας στην Πάλη-Ρυθμική του Δήμου Μεσσαπίων)

Καλαβρής: θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής ανεξάρτητου υπερκομματικού συνδυασμού

Σήμερα το πρωί επιβεβαιώθηκε, για ακόμη μία φορά, το ρεπορτάζ του Messapia-News. Ο κ. Καλαβρής μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 9.81 και στο δημοσιογράφο κ. Παπαμακάριο ανακοίνωσε και ουσιαστικά την υποψηφιότητά του για το Δήμο "Διρφύων-Μεσσαπίων" τονίζοντας ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής ανεξάρτητου υπερκομματικού συνδυασμού.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Καλαβρή ο οποίος μας δήλωσε: "Εγώ θα είμαι υποψήφιος επικεφαλής υπερκομματικού συνδυασμού στις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνταχθώ με τέτοιου είδους αποφάσεις, προϊόν παρασκηνίου και ζήτησα αυτό που ζήτησε και η Τ.Ο. των Ψαχνών, να γίνουν τοπικές εκλογές και στους δύο Δήμους που ενώνονται ώστε τα μέλη ν' αποφασίσουν ποιος θα ηγηθεί ψηφοδελτίου υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ. Ήταν μια καλή ευκαιρία, αν αυτό γινόταν, το τοπικό ΠΑΣΟΚ να επουλώσει τις πληγές του και ενωμένοι να πάμε στις επόμενες εκλογές. Δυστυχώς κάποιοι έχουν να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα, πάνω απ' το καλό και το σωστό για τη χώρα μας και την κοινωνία, και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει ανεκτό και κατανοητό από εμένα. Προχωράω λοιπόν με υπερκομματικό συνδυασμό σεβόμενος όλους τους αντιπάλους αλλά δίχως καμία ανοχή και κατανόηση στις παρασκηνιακές διαδικασίες. Η κοινωνία μας παρακολουθεί όλους και αυτή θ' αποφασίσει και θα μας κρίνει όλους."

"Πραξικόπημα" Αυλωνήτη-Μπουροδήμου. "Επανάσταση" Καλαβρή, Ψαθά, Χασάνδρα & Τζαφέρου

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες 1/7/2010 και ώρα 20:00 στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου Ψαχνών από τη Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας και των υποψηφίων για το χρίσμα του κόμματος στις Δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου. Το κλίμα που υπήρξε ήταν απ' την αρχή "βαρύ" όπως είχαμε προβλέψει, λόγω των προχθεσινών δηλώσεων (30/6/2010) του υποψήφιου και Δημάρχου Διρφύων κ. Μπουροδήμου στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.65 όπου ανακοίνωσε ότι έχει πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ!

Οι καλύτεροι αθλητές του Ιουνίου

Συνεχίζοντας την επιβράβευση των διακριθέντων αθλητών και αθλητριών, που άρχισε τον Μαιο του 2010, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας - Ευβοιας, ανακυρηξε για τον μήνα Ιούνιο σαν καλύτερους τους παρακάτω :

ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ


Ο ακοντιστής της ΑΓΕ Βοιωτίας, κατέλαβε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, με βολή 82,90μ που ειναι :

α) υψηλο οριο για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα

β) 2η καλητερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα

γ) νεο ρεκορ ΕΑΣ στην κατηγορία Ανδρών

Στην συνέχεια επιλέχθηκε και αγωνίσθηκε με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων, στην Σούπερ κατηγορία, στο Μπέργκεν της Νορβηγίας.







ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΡΟΥ


Η αθλήτρια του Ερμή Σχηματαρίου, που στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, κατέλαβε την 3η θέση στα 400μ με 55.70 και 4η στα 400μ εμπόδια με 62.37 .


ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΕΥΒΟΙΑΣ