Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Το ΣΔΟΕ ελέγχει τον Αντώνη Ρέμο για φοροδιαφυγή!

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ ο Αντώνης Ρέμος για τα προσωπικά του εισοδήματα και την ΠΑΕ Ηρακλής!Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος για τα προσωπικά του εισοδήματα, αλλά και τις συναλλαγές που έγιναν όταν ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Αποκαλύψεις", ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής φαίνεται να παρουσιάζει διαφορές σε προσωπικά έσοδα που έχει δηλώσει σε σχέση με ποσά που έχει εισπράξει. Οι οικονομικές διαφορές δεν εντοπίζονται μόνο στο εισόδημα του από το τραγούδι, αλλά και σε άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, όπως η κατασκευή κατοικιών και η εκμετάλλευση κέντρων διασκέδασης.

Αυτό κλωτσάει


Πήγε μια φορά ένας χωριανός μας στο ζωοπάζαρο της Αγιαθέκλης με το μουλάρι του. Εκεί που καθόταν δίπλα στο μουλάρι και χάζευε, τον ζυγώνει ενας υποψήφιος αγοραστής .Ο συμπατριώτης μας τον κοίταζε απαθής όση ώρα περιεργαζόταν το μουλάρι του χωρίς να μπεί στον κόπο να τον ρωτήσει τι θέλει.Το περιεργαζόταν πολύ ώρα ώσπου αποφάσισε να του σηκώσει και το ποδάρι. Του ρίχνει μια κλωτσιά το μουλάρι, τόσο δυνατή που αυτός ζαλίστηκε.
-Ρε, αυτό κλωτσάει!
-Να προσέχεις. Οταν το σαμαρώνω βάζω την πατατούκα μου στο κεφάλι του για να μη με κλωτσής(ει)
-Πόσο χρόνων είναι;
-Πέντε.
Του ανοίγει το στομα ,κι αυτό τον δάγκωσε αμέσως.
-Ρε αυτό και κλωτσάει και δαγκώνει.Ποιός θα το πάρει αυτό το πράμα;
-Και ποιός σούπε οτι το πουλάω;
Τόφερα για να δεί ο κόσμος τι τραβάω μάυτό το πλαντάμι πούχω μπλέξει!

Ανέκδοτο της Δίρφυς

50 λύσεις για τη σωτηρία του πλανήτη

1. Χρησιμοποιήστε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

2. Αποφεύγετε τις συσκευασίες μιας χρήσης.

3. Αποφύγετε όλα τα προϊόντα αμιάντου.

4. Αντικαταστήστε τους κοινούς λαμπτήρες πυρακτώσεως με νέους λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης.

5. Προτιμήστε ανεμιστήρες οροφής αντί των ενεργοβόρων κλιματιστικών.

6. Χρησιμοποιήστε στα ψώνια σας μια πάνινη τσάντα αντί για πλαστική.

7. Αντικαταστήστε το συμβατικό σας ντους με ένα μοντέλο μικρότερης ροής νερού.

8. Ανακυκλώστε το λάδι μηχανής του αυτοκινήτου σας.
Δώστε το στο συνεργείο και μην το ρίχνετε στην αποχέτευση.

9. Προτιμάτε να αγοράζετε αναψυκτικά σε γυάλινα μπουκάλια.

10. Σκεφθείτε εναλλακτικές λύσεις στα τροπικά είδη ξυλείας.

11. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά που δεν περιέχουν φωσφορικά άλατα.

Το ψηφιακό χωριό της Μεσσαπίας

Εδώ και αρκετό διάστημα ο Δασικός συνεταιρισμός Κυπαρισσίου που βρίσκεται στο Δήμο Μεσσαπίων έχει δημιουργήσει ψηφιακή έκδοση αυτού του πανέμορφου χωριού. Παρακάτω παρατείθενται μερικά στοιχεία για το χωριό όπως υπάρχουν στην ψηφιακή του έκδοση:

UFO ή κάτι άλλο;



Το παραπάνω βίντεο τράβηξε ένας Βέλγος με την καμερά του. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι UFO αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να είναι. Ίσως να είναι και δημιούργημα υπερτεχνολογίας κάποιων εταιρειών ή υπηρεσιών που ασχολούνται με αυτή.

Τα πρώτα βήματα του ΠΑΕ Α.Ο. Ηρακλή Ψαχνών

Τα πανηγύρια για τον Ηρακλή Ψαχνών τέλειωσαν και οι διοικούντες της ομάδας σήκωσαν τα "μανίκια τους" και άρχισαν δουλειά. Μετά την Γενική Συνέλευση, η οποία ήταν επιτυχημένη, άρχισαν οι διεργασίες για να γίνει η ομάδα ΠΑΕ. Το έγγραφο το οποίο δεικνύει ότι ο Ηρακλής Ψαχνών έγινε ΠΑΕ, παρουσιάστηκε από εδώ πριν από λίγες ημέρες. Το μετοχικό κεφάλαιο όπως είχε αποφασιστεί από τη Γενική Συνέλευση αρχίζει από τα 60.000 ευρώ και προτείθενται να φτάσει ψηλότερα.
Όσον αφορά τώρα στα μεταγραφικά θέματα το βάρος έχει πέσει αυτό το διάστημα σε συζητήσεις με το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή Ψαχνών κατά πόσο μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της Γ Εθνικής, όχι τόσο από πλευράς ικανοτήτων, αλλά από πλευράς επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το βέβαιο είναι ότι παίκτες του Ηρακλή πρέπει να θεωρούνται ο μεσοεπιθετικός των Λουκισίων, Βαγγέλης ντελέκος, και ο μέσος του Ολυμπιακού Λαυρίου Βίκτωρ Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Χαλκίδας. Οι δύο παραπάνω έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένουν τα τυπικά.
Επίσης από 12-19 Ιουλίου θα γίνουν δοκιμές ποδοσφαιριστών που πιθανόν να απασχολήσει η απόκτησή τους από τον Ηρακλή Ψαχνών.
Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αρχίσει στις 19 Ιουλίου και η πρώτη φάση θα γίνει στο γήπεδο Ψαχνών και στη γύρω περιοχή.

Εκλογές για την αυτοδιοίκηση 2010 : Μπορεί να είναι πρωταγωνιστής ο πολίτης ;

Μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τον ‘ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ’ οδηγούμαστε τελικά τον Νοέμβριο του 2010 σε εκλογές στους δύο νέους βαθμούς της αυτοδιοίκησης. Στους νέους δήμους που προέκυψαν από τις συνενώσεις και στις περιφέρειες που μέχρι εχθές είχαν διορισμένο περιφερειάρχη από την εκάστοτε Κυβερνητική πλειοψηφία. Αυτό από μόνο του όπως και μια σειρά άλλες μεταρρυθμίσεις που προωθήθηκαν ήταν θετικές και οι νέοι Δήμοι και Περιφέρειες, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορούν να αναδειχθούν σε επιτελικά όργανα καθορισμού μιας πραγματικής αυτό-διοικητικής πολιτικής, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Ασφαλώς και υπάρχουν πολλά σημεία που θα μπορούσε κάποιος να ασκήσει κριτική, αλλά πλέον δεν έχει νόημα(το κάναμε προγενέστερα), αφού ο ‘ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ’ είναι πλέον νόμος του Κράτους και με βάση αυτό θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010. Εκείνο που θα μας απασχολήσει στο σημερινό σημείωμα είναι κατά πόσο υπάρχουν σήμερα οι προϋποθέσεις να πάρουν μέρος στις εκλογές αυτές, αυθεντικές και πραγματικά ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές κινήσεις πολιτών. Και ειδικότερα στον νέο Δήμο της Χαλκίδας, δηλαδή στο Δήμο που προκύπτει από την συνένωση τεσσάρων άλλων Δήμων (Ανθηδώνα, Αυλίδα, Ληλαντίων, Νέα Αρτάκη) με τον Δήμο Χαλκιδέων.

ΤΟ "ΤΟΥΝΕΛ" ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ- ΑΡΑΧΝΗ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΛΑΒΕ

Τηλεθεατής που επικοινώνησε γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα με την εκπομπή, οδήγησε στη σύλληψη της "διαβολογυναίκας". Τα στοιχεία που βρήκε η εκπομπή και οι φωτογραφίες της που ανασύρθηκαν απ' το αρχείο του ALTER, άνοιξαν το δρόμο για τις συγκλονιστικές εξελίξεις. Η Ευαγγελία Ζιάγκα 54 χρόνων συνελήφθη γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα όταν βγήκε από το σπίτι ενός γέροντα που είχε γίνει το νέο της θύμα. Στην προσπάθειά της να διαφύγει με έναν αλλοδαπό συνεργάτη της, έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών του τμήματος της Λούτσας που είχε ειδοποιήσει το "Φως στο Τούνελ". Οδηγήθηκαν στα κεντρικά της Ασφάλειας Αττικής και ανακρίνονται όχι μόνο για ληστείες, κλοπές και απάτες, αλλά και για άλλες δολοφονικές ενέργειες. Γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα τηλεθεατής επικοινώνησε έντρομος με την εκπομπή και ζήτησε να μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη. Αναγνώρισε στη φωτογραφία που έδειχνε το "Τούνελ" τη "σατανική" γυναίκα που είχε πλευρίσει έναν εύπορο γέροντα στη Λούτσα,τον είχε απομακρύνει απ΄την οικογένειά του και τον είχε βάλει να ξεπουλήσει την περιουσία του. Διακριτικά χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι στον αέρα, ειδοποιήθηκε το Α.Τ Λούτσας και αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι που υπέδειξε το "Τόύνελ". Η γυναίκα- αράχνη δεν άνοιξε και οι αστυνομικοί παρέμεναν για ώρες στην περιοχή και την συνέλαβαν όταν επιχείρησε να απομακρυνθεί. Η γυναίκα με τα πολλά πρόσωπα είχε απασχολήσει πριν 4 χρόνια το ALTER μετά από καταγγελίες θυμάτων της που είχαν δώσει φωτογραφίες της στη ρεπόρτερ Χαρά Ζαμπάρα. Είχε καταφέρει να γίνει μέλος της οικογένειας πολλών και να τους αποσπάσει απίστευτα χρηματικά ποσά. Τα τέσσερα παιδιά και τα αδέλφια της που ζουν στην Ελλάδα διευκρινίζουν στην εκπομπή ότι δεν έχουν καμία ασχέση μαζί της εδώ και χρόνια. Μάλιστα η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία από ντροπή για τη μητέρα της όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά συγγενείς.

Φως στο Τούνελ

Έργα στο Γυμνάσιο Ψαχνών

Μετά από χρηματοδότηση της Ν.Α. αυτοδιοίκησης Ευβοίας πλακοστρώνεται ο αύλιος χώρος του Γυμνασίου Ψαχνών ενώ προβλέπεται και η κατασκευή κτίσματος 90 τετραγωνικών μέτρων που θα χρησιμεύσει ως χώρος πολλαπλών χρήσεων.

Έτοιμο το πρώτο επίσημο καταφύγιο για το 2012! Bίντεο



Maitreya = AntiChrist ο ψεύτικος Μεσσίας..ε

Θυμάστε σε άρθρο μου τις προηγούμενες ημέρες σας παρουσίασα τον κύριο Benjamin Creme που είναι ο πατέρας της νέας θρησκείας(πανθρησκείας της νέας θρησκείας που έχει σκοπό να περάσει η Νέα Τάξη με την ένωση όλων ρων θρησκειών κάτω απο μία..)ο άνθρωπος που προετοιμάζει το έδαφος για τον ερχομό του Μεσσία MAITREYA..
Έχουνε και ιστοσελίδα στο internet εδώ και πολλά χρόνια..http://share-international.org/maitreya/Ma_main.htm

Φιλαρμονική Μεσσαπίων-Μερικές φωτογραφίες των μελών

Περίεργοι εξερευνητές ψάχνουν για αρχαία στα Πολιτικά Ευβοίας

Σύμφωνα με φήμες όπως παρουσίασε Ευβοϊκή εφημερίδα σε περιοχή μεταξύ Πολιτικών-Καμαρίτσας υπάρχει ρωμαϊκό ανάκτορο και μακδονικοί τάφοι. Τόσο οι φήμες όσο και οι περίεργοι εξερευνητές, που "οργώνουν την περιοχή" προκάλεσαν την παρέμβαση του εφημέριου των Πολιτικών πατέρα Ανάγυρου Στουραΐτη, όπου μαζί με τους αρχαιολόγους που απασχολούνται αυτή την περίοδο στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, επισκέφθηκαν τα σημεία όπου μιλούν για την ύπαρξη του ρωμαϊκού ανακτόρου και των μακεδονικών τάφων. οι αρχαιολόγοι είπαν, όπως ανέφερε ο πατέρας Ανάργυρος στην Ευβοϊκή εφημερίδα, ότι πιθανόν στην περιοχή να υπάρχουν μακεδονικοί τάφοι, αλλά για να ειπωθεί κάτι με σιγουριά πρέπει να γίνουν αρχαιολογικές έρευνες.
Έτισ οι φορείς της Μεσσαπίας πρέπει να ενδιαφερθούν για αυτό το θέμα, όπως ενδιαφέρθηκε ο εφημέριος των Πολιτικών, ώστε να μπορέσουν οι αρχαιολόγοι να κάνουν τις έρευνες και να μας απαντήσουν τελικά αν υπήραν μακεδονικοί τάφοι στην περιοχή ή κάτι άλλο και να πάψουν να "οργώνουν" την περιοχή οι παράξενοι εξερευνητές.

Φέτος θα καούμε δήλωσε ο Σπύρος Ραπτάκης

Ο πυροσβέστης, πρόεδρος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ψαχνών και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μεσσαπίων κ. Σπύρος Ραπτάκης δήλωσε στην Ευβοϊκή Γνώμη ότι "φέτος θα καούμε". Αυτή του η δήλωση στηρίζεται στις περικοπές που έχουν γίνει στο πυροσβεστικό σώμα στα πλαίσια των γενικών περικοπών που έχουν γίνει λόγω οικονομικής κρίσης, οι οποίες περικοπές έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση των πυροσβεστικών δυνάμεων στην Εύβοια. Επίσης μειλωθηκαν τα πυροσβεστικά μέσα, μειώθηκαν κατά 50% οι επιχορηγήσεις στους Δήμους και οι μισθοί των πυροσβεστών. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Εθελοντές, αφού όποιες επιχορηγήσεις κόπηκαν... μαχαίρι όπως λέει ο κ. Ραπτάκης. Επίσης σημειώνει ότι "έχουν φτάσει στο σημείο να παροπλίζουν ένα-ένα τα αυτοκίνητα του συλλόγου που χαλάνε, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα να τα επισκευάσουν".

Λαθρομετανάστες κρατούμενοι: Κοιμούνται σε υγρά στρώματα στο πάτωμα, τρώνε με τα χέρια και κινδυνεύουν από την ψώρα και την ιλαρά!

 
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ που πάνε καταλήγουν οι λαθρομετανάστες μόλις φτάνουν στην Ελλάδα και κάτω από ποιες συνθήκες κρατούνται; Τέσσερα κέντρα υποδοχής μεταναστών υπάρχουν στη χώρα μας στην Αθήνα, τη Λέσβο, τη Βέννα στη Ροδόπη και το Φυλάκιο στον Έβρο.


Αφγανιστάν, Ιράκ, Πακιστάν, Σομαλία και Παλαιστίνη είναι κυρίως οι χώρες προέλευσης των ανθρώπων που φτάνουν παράνομα στη χώρα μας, με την ελπίδα να τους χορηγηθεί άσυλο στην χώρα μας ή να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη...