Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Ο Τάσος Μάτσος στον Ηρακλή Ψαχνών

Ο ποδοσφαιριστής Τάσος Μάτσος ο οποίος έπαιζε στην Ζάκυνθο όλη την προηγούμενη κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις από τη θέση του αμυντικού μέσου, πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή Ψαχνών.Η καθημερινή εφημερίδα της Ζακύνθου "Ημέρα τση Ζάκυνθος" αναφέρει ότι ο Τάσος Μάτσος είναι ένα πολύτιμο....εργαλείο για τη σύνθεση της ομάδας του Ηρακλή και αποτελεί παράδειγμα επαγγελματία.

Χρήστος Σφηρής


Chris Spheeris (Xρήστος Σφηρής) είναι Ελληνο-Αμερικανός συνθέτης της new age . Ο Chris είναι ένας αυτοδίδακτος παγκόσμιας κλάσης μουσικός. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος συνθέτης, παραγωγός, τραγουδιστής και πολυοργανίστας. Μπορεί να παίξει μια ποικιλία μουσικών οργάνων: κιθάρα, keyboards, πιάνο, autoharp, μπουζούκι, μπάσο, και κρουστά.
'Εκανε πολλές συνεργασίες με έλληνες μουσικούς του εξωτερικού κυρίως ,καθώς και με ξένους κι έχει πλούσια δισκογραφία απ'αυτές.

Σοκ στη Μαγνησία. 63χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος ανηλίκου

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μαγνησία η είδηση ότι 63χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος ανήλικου αγοριού.
Η οικογένεια του 12χρονου αγοριού κατήγγειλε ότι 63χρονος άνδρα που είχαν πολύ φιλικές σχέσεις προσπάθησε να ασελγήσει εις βάρος του γιου τους.
Λόγω της εμπιστοσύνης που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους, η γιαγιά του παιδιού έδωσε τον εγγονό της στον 63χρονο, για να τον πάει με το αυτοκίνητό του σε κοντινό χωριό, για να παίξει με ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Μουσικό Ταξίδι με το Γιάννη Χαρούλη

Εχθές στο γήπεδο της Νεροτριβιάς του Δήμου Μεσσαπίων ο Γιάννης Χαρούλης ένας νέος τραγουδιστής πολλά υποσχόμενος ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στους ρυθμούς της Κρητής και όχι μόνο. Όσοι παρευρέθηκαν στη συναυλία έμειναν έκπληκτοι με τη φωνή του.
Τον τραγουδιστή Γιάννη Χαρούλη κάλεσε για αυτή την συναυλία του ο νεοσύστατος Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός σύλλογος Νεροτριβιάς. Αυτή η συναυλία ήταν η πρώτη του συλλόγου και τα μέλη του έμειναν ικανοποιημένα με την προσέλευση του κόσμου και αυτό τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν.
Εμείς να ευχηθούμε στα μέλη του Συλλόγου της Νεροτριβιάς καλή επιτυχία στο έργο τους και πάντα να κάνουν τόσο ωραίες επιλογές όπως την επιλογή του Νέου Ξυλούρη, όπως πολλοί χαρακτηρίζουν τον Γιάννη Χαρούλη.

 

Προετοιμασία Πάλης της Φανής Ψαθά

Από την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010 θα πραγματοποιήσει την θερινή της πορετοιμασία η Φανή Ψαθά στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών, στο γυμναστήριο του παλαιστικού ομίλου Ψαχνών. Εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Φανή Ψαθά θα προπονείται πρωί και βράδυ μαζί με τους αθλητές του Άτλαντα Καλλιθέας Γκόγκου Ελένη, η οποία είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος κορασίδων στα 52 κιλά, και Φώτιο Παπαδάκη, πρωταθλητή των σχολικών Γυμνασίων στα 47 κιλά.
Οι αθλητές Γκόγκου Ελένη και Φώτιος Παπαδάκης θα προπονηθούν και με άλλους αθλητές του Παλαιστικού Ομίλου Ψαχνών και θα περάσουν τον ελεύθερο χρόνο μαζί τους αφού ο αθλητισμός και η Πάλη δεν είναι μόνο προπόνηση αλλά και πολιτισμός, κοινονικοποίηση και ανταλλαγή απόψεων.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Φανή Ψαθά αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές για τις επερχόμενες δραστηριότητές τους.

Βάβουλα 2010

Εχθές στην Πλατεία του Τ.Δ. Μακρυκάπας πραγματοποιήθηκε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών "Βάβουλα 2010", όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Στο φεστιβάλ χόρεψαν ο Πολιτιστικός-Χορευτικός σύλλογος Μακρυκάπας "Τα Βάβουλα" και ο σύλλογος Ποντίων Χαλκίδας "Οι Κομνηνοί". Και οι δύο σύλλογοι μέσω των παραδοσιακών χορών μάγεψαν τους παρευρισκομένους και ταξίδεψαν αυτούς στην ελληνική παράδοση. μεταξύ των παρευρισκομένων βρίσκονταν και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ. Καλαβρής και Μπουροδήμος.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε στους χορευτές και των δύο συλλόγων συγχαρητήρια για την χθεσινή τους παρουσία και να συνεχίσουν να ασχολούνται με τους παραδοσιακούς χορούς έτσι ώστε να παραμένει άσβηστη η φλόγα της ελληνικής παράδοσης μέσα τους και να την μεταλαμπαδεύουν σε όσους περισσότερους μπορούν.

Οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου

etaireies                                                                

Πρέζα TV

Το ΕΕΚ στην Εύβοια

Μετά τις παρεμβάσεις συντρόφων του ΕΕΚ σε εκδηλώσεις των εργατών της Ευβοιας στην κατάληψη της Εθνικής οδού στο Σχηματάρι, την παρέμβαση στην εργοστασιακή συνέλευση της Σέλμαν, έγινε σήμερα παρέμβαση στην Χαλκίδα. Ομάδα 9 συντρόφων του ΕΕΚ και της νεολαίας ΟΕΝ (Οργάνωση Επανασταστικής Νεολαίας)έκαναν πολιτική παρέμβαση στον παραλιακό πεζόδρομο. Με μικροφωνική, από όπου ακούγονταν συνθήματα και διαβάζονταν κείμενα για την πολιτική κατάσταση, τα ειδικότερα προβλήματα της περιοχής, με το μανιφέστο του ΕΕΚ, την εφημερίδα ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, καθώς και προσκλήσεις για το 5ο εκπαιδευτικό κάμπινγκ, για 2 ώρες περίπου, έκαναν αισθητή την πολιτική παρουσία τους σε όλους του διερχόμενους. Η παρέμβαση στην πόλη της Χαλκίδας ,άλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας θα συνεχιστεί, μιάς και εκτός των άλλων πλήττεται απο μεγαλη ανεργία και απολύσεις.

Κινήματα από Κάτω

ΑΓΕΧ-ΔΑΣ Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ 52-50

Στη Ν. Ιωνία συνεχίστηκε το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων, με την ομάδα της ΑΓΕΧ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής  να πετυχαίνει μεγάλη νίκη, τη
δεύτερή της στη διοργάνωση, επί του ΔΑΣ Ν. Λιοσίων με 52-50.
Τα 10λεπτα: 7-12, 11-27, 29-38, 50-52.
Οι καλύτερες σκόρερς από την ομάδα της ΑΓΕΧ ήταν:
(ΜΙΧΑΗΛ) Θεοδώρου 4, Μπασούκου 3, Πριόνα 17 (3), Τάρλα 15, Κόνιαλη 11, Βάρκα 2.

Νέα αποστολή στη Γάζα! Το ισραήλ απειλεί πως θα εμποδίσει την προσέγγιση του πλοίου

Η ισραηλινή ηγεσία εξέφρασε σήμερα την αποφασιστικότητά της να εμποδίσει ένα φορτηγό πλοίο που απέπλευσε από την Ελλάδα και έχει ενοικιασθεί από τη Λιβύη, να φθάσει στη Γάζα και να διασπάσει τον αποκλεισμό που έχει επιβληθεί στην παλαιστινιακή περιοχή.«Το Ισραήλ δεν πρόκειται να επιτρέψει στο σκάφος να ξεφορτώσει άμεσα το φορτίο του στον λιμένα της Γάζας», προειδοποίησε μέσω της κρατικής ραδιοφωνίας ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου Γιόσι Πελέντ, του δεξιού κυβερνητικού κόμματος Λικούντ.Ο ίδιος τόνισε πως ένα τέτοιο προηγούμενο «θα είχε πολύ σοβαρές συνέπειες από πλευράς ασφαλείας» για το Ισραήλ, καθώς το άνοιγμα του λιμένος της Γάζας θα μπορούσε να επιτρέψει την μαζική εισαγωγή όπλων στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία ελέγχεται από την ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς, που αντιστέκεται στο Ισραήλ.