Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η μικρή Ιωάννα ζητάει την βοήθειά σου

ΜΕ ΛΕΝΕ ΙΩΑΝΝΑ ΞΕΝΙΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ.
ΟΜΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ .....ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ .

ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.

1. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ

2. ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00 ΣΤΟ "ARENA" LIVE MUSIC HALL ΣΤΟ 2ο ΧΙΛ. ΚΙΛΚΙΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 10 EURO .ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ EUROPE ONE ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ.
ΑΡ. ΛΟΓ. ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΩΣ
5273-046752-435

Πως αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοι άτομα με αναπηρία.

Παρακάτω θα παραθέσω ένα περιστατικό του σκηνοθέτη με ακρωτηριασμό Αντώνη Ρέλλα και τριών αστυνομικών που έλαβε χώρα εχθές το μεσημέρι Τρίτη και δεκατρείς και ώρα τρεις. Η περιγραφή του περιστατικού είναι του ιδίου του σκηνοθέτη που δημοσιεύτηκε στην Ελευθεροτυπία.

"Για ανούσια αιτία βρέθηκα να μαλώνω με μεσήλικη κυρία - ο λόγος πραγματικά δεν είναι άξιος ανάλυσης- η θερμόαιμη κυρία έφτασε σύντομα στα κόκκινα, κάλεσε την αστυνομία. Δύο “όργανα” κατέφτασαν για να διεκπεραιώσουν την προσαγωγή μας, ένα νεαρό και ένα μεγαλύτερης ηλικίας. Το νεαρό όργανο με τρόπο επιτακτικό μου ζήτησε να καθίσω στο πίσω κάθισμα του περιπολικού. Ευγενικά τον ενημέρωσα ότι λόγω της αναπηρίας μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο ως αδύνατο να επιβιβαστώ στο στενό πίσω κάθισμα και ως εκ τούτου θα έπρεπε να ακολουθήσω με το δικό μου διασκευασμένο αυτοκίνητο. “Πλάκα κάνεις μπες μέσα να μην έχουμε άλλα” μου απάντησε γεμάτος έκπληξη και με τα φρύδια ανασηκωμένα. Διατήρησα την ψυχραιμία μου και του επανέλαβα ότι πρέπει για λόγους αντικειμενικούς να τον ακολουθήσω με το αυτοκίνητο μου που ήταν σταθμευμένο ακριβώς πίσω από το περιπολικό.

Ψάρεψαν μαγιάτικο γίγαντα

΄Αμεση επέκταση της ανακύκλωσης...

Σημαντική ώθηση στην εξάπλωση των προγραμμάτων ανακύκλωσης αναμένει το Υπουργείο ΠΕΚΑ, από την τροποποίηση στον σχετικό Ν.(2939/2001), η οποία συζητείται έως και αύριο, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Για την ανακύκλωση,  έπρεπε να κάνουμε βήματα για να ρυθμίσουμε δυσλειτουργίες που εμφανίστηκαν στη μέχρι τώρα εφαρμογή της δήλωσε η Υπουργός ΠΕΚΑ, Τίνα Μπιρμπίλη, στην τοποθέτησή της στη Βουλή.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι καθοριστικό είναι το να δοθούν κίνητρα για την αύξηση της ανακύκλωσης, και να εφαρμοστεί η πρόβλεψη ότι «ο ρυπαίνων πληρώνει».

Τα καλύτερα από το χθεσινό Αλ Τσαντίρι

Βάνδαλοι χτύπησαν το σπίτι του Πάπα

Επίθεση βανδάλων εφοδιασμένων με σπρέι δέχτηκε χθες το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ στην πόλη Μάρκτλ αμ Ιν της νότιας Γερμανίας. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, το σύνθημα που έγραψαν οι άγνωστοι με μπλε σπρέι στην εξώπορτα του σπιτιού του Ποντίφικα φαίνεται να συνδέεται με τα σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης που συγκλονίζουν τελευταία την Αγία Εδρα. Πάντως, οι αρχές δεν αποκάλυψαν το περιεχόμενό του.

Χθες, εξάλλου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακόμη ένα σκάνδαλο κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας, το οποίο μάλιστα έλαβε χώρα στη Βαυαρία από την οποία κατάγεται ο Πάπας. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφτηκαν, στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ανήλικα παιδιά φέρεται να κακοποιήθηκαν σωματικά και σεξουαλικά με τον πλέον σαδιστικό τρόπο εντός των τειχών μοναστηριού που βρίσκεται στην Εταλ της Βαυαρίας.

Πράσινη ενέργεια από ιούς



Το πρώτο βήμα για την παραγωγή άφθονου καθαρού υδρογόνου, που θα χρησιμεύει για την παραγωγή ηλεκτρισμού, αλλά και ως καύσιμο σε κινητήρες αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων χωρίς να εκπέμπει αέρια θερμοκηπίου, έκανε ομάδα Γενετικών Μηχανικών του ΜΙΤ. Η τεχνητή φωτοσύνθεση με τη βοήθεια γενετικά τροποποιημένων ιών βρίσκεται στη βάση αυτή της πρωτοποριακής μεθόδου, στην οποία πειραματίστηκαν με επιτυχία η καθηγήτρια Aντζελα Μπέλχερ και οι συνεργάτες της. Η εργασία τους δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Nature Nanotechnology και έγινε δεκτή με επαίνους από την επιστημονική κοινότητα.

Επιχείρηση με μεγάλο κέρδος μέσω Διαδικτύου για 25χρονο

Επιχείρηση με μεγάλο κέρδος είχε στήσει μέσω Διαδικτύου ένας 25χρονος στη Θεσσαλονίκη.
Ο νεαρός ήταν διαχειριστής ιστοσελίδας, μέσω της οποίας οι χρήστες του internet είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την προβολή κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, την εμπορική εκμετάλλευση των οποίων είχε η Ε.Π.Ο.Ε.

Η εν λόγω εταιρεία προχώρησε σε μήνυση και ως εκ τούτου ο 25χρονος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, μια φορητή συσκευή αποθήκευσης και τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων.

Madata.gr

Ανακαλύφθηκαν εννέα νέοι εξωπλανήτες

Εννέα ακόμα πλανήτες ανακάλυψε μία διεθνής ομάδα αστρονόμων έξω από το ηλιακό μας σύστημα, ανεβάζοντας έτσι πλέον σε 452 τον αριθμό των εξωπλανητών που έχουν ανακαλυφθεί από το 1995.

Παράλληλα, οι ερευνητές βρήκαν νέα σημαντικά στοιχεία που φαίνεται να ανατρέπουν άρδην την καθιερωμένη θεωρία για το πώς σχηματίστηκαν και πώς κινούνται οι πλανήτες γύρω από τα άστρα τους, καθώς μερικοί εξ αυτών κινούνται σε ανάποδη κατεύθυνση σε σχέση με την κίνηση του μητρικού άστρου τους.

Στους 300 οι νεκροί από το σεισμό στην Κίνα

Δραματικά αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός από το σεισμό των 6,9 Ρίχτερ που έπληξε την επαρχία Κίνγκαϊ στην Κίνα και την αυτόνομη περιοχή του Θιβέτ. Οι νέκροι φθάνουν τους 300, ενώ σχεδόν 8.000 άνθρωποι τραυματίσθηκαν, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Νέα Κίνα» πολλά σπίτια κατέρρευσαν, δρόμοι αποκλείστηκαν από τις κατολισθήσεις και οι τηλεπικοινωνίες είναι ιδιαίτερα δύσκολες στην περιοχή, όπου έχουν ήδη σταλεί δυνάμεις του στρατού.

Γέννησε την κόρη της αλλά δεν την γνωρίζει

ΣΙΔΝΕΪ Επρόκειτο να είναι η πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, όπως είναι για όλες τις γυναίκες η γέννηση του πρώτου (και κάθε) τους παιδιού. Η Ρεμπέκα Ντόιγκ δεν ένιωσε όμως τίποτε. Η 31χρονη Αυστραλέζα πάσχει από μια σπάνια μορφή της νόσου Αλτσχάιμερ που εξελίχθηκε ραγδαία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, σε σημείο ώστε σήμερα δεν μπορεί να αναγνωρίσει την ηλικίας μιας εβδομάδας κόρη της Εμιλι.
Η κυρία Ντόιγκ είναι μία από τις ελάχιστες γυναίκες που γέννησαν ενώ η νόσος βρισκόταν σε τόσο προχωρημένο στάδιο και δεν είναι πλέον σε θέση να φροντίσει τον εαυτό της, πόσο μάλλον το νεογέννητο παιδί της. Ο σύζυγός της Σκοτ, που εργάζεται στη δημοτική υπηρεσία του Σίδνεϊ, όπου κατοικούν, δήλωσε: «Εχει μεταμορφωθεί από μια ανεξάρτητη, εξωστρεφή και έξυπνη νέα γυναίκα σε κάποια που δεν αναγνωρίζει την ίδια τη νεογέννητη κόρη της. Εχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας».

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΛΙΜΝΗΣ-Εθελοντισμός για τον καθαρισμό των δασών από τα σκουπίδια

Το πέταμα των κάθε είδους στερεών απορριμμάτων (οργανικά, πλαστικά, χαρτί, γυαλί, μέταλλο, λάστιχα, ύφασμα, κλπ) στα δάση της περιοχής, είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή του Δασαρχείου Λίμνης, με τεράστιες περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Τα στερεά απορρίμματα που θα συναντήσει κανείς κάνοντας μια βόλτα στα δάση είναι ποικίλα. Από εύφλεκτα υλικά, εκρηκτικά, πριονίδια, μπάζα οικοδομών, ακόμη και επικίνδυνα χημικά.

Αντίο στον Μάνο Ξυδούς

Φτωχότερος από χθες (13/4) έγινε ο χώρος της μουσικής μετά την απώλεια του Μάνου Ξυδούς. Το ιστορικό μέλος τους συγκροτήματος «Πυξ Λαξ» προδόθηκε από την καρδιά του στα 57 του χρόνια όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο «Τζάννειο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μεγάλη του αγάπη τη μουσική παίζοντας σε μαγαζιά της Πλάκας ως dj. Δισκογραφικά εργάζεται για την εταιρεία Minos-EMI, όπου γνωρίζει τα υπόλοιπα μέλη των «Πυξ Λαξ», για τους οποίους γράφει στίχους και μουσική αρχικά ως παραγωγός των δίσκων και εν συνεχεία κάνει και φωνητικά.