Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Στηρίξτε την Ομάδα

Εχθές, Τετάρτη 14 Ιουλίου και ώρα 21:00 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Α.Ο. Ηρακλή Ψαχνών. Στη συνέλευση αυτή παρευρίσκονταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Ψαθάς, ο Δήμαρχος Διρφύων και υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Μπουροδήμος, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Καλαβρής, ο υποψήφιος σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Καλαβρή κ. Σταθαράς, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Μεσσαπίων κ. Λαφαζάνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Μεσσαπίων κ. Λεοντής και άλλοι.  Τη συζήτηση συντόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου. Πρώτος το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλή κ. Γιώργος Στούπας ο οποίος εξήγησε τις κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα στην ομάδα και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους αλλά και από όλους τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και από τους υπόλοιπους Μεσσαπιείς να συνεχίσουν να στηρίξουν την ομάδα, όπως την στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια, διότι η ομάδα την έχει ανάγκη αυτή τη στήριξη για την μετέπειτα πορεία της.

Όσον αφορά την οικονομική στήριξη της ομάδας οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι την έδειξαν αγοράζοντας μετοχές. Βέβαια ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Καλαβρής πρότεινε "την Κυριακή ως ένδειξη συμπαράστασης της ομάδας να μαζυετεί μία ομάδα πολιτών από τα Ψαχνα και να "ξεχυθεί" στις πλατείες, τα καφενεία και τις καφετέριες και να κάνουν γνωστό ότι η ομάδα χρειάζεται στήριξη και συμβολικά να αγοράσουν μία μετοχή". Την πρόταση αυτή αποδέχτηκαν οι περισσότεροι που παρευρίσκονταν  στην συγκέντρωση. Επίσης ο κ. Στούπας Γεώργιος πρότεινε να πέσει η τιμή των μετοχών ώστε να γίνει πιο προσιτή στον κόσμο και να αγοράσουν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότεροι. Ως ένδειξη συμπαράστασης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. αγόρασε ένα σεβαστο αριθμό μετοχών και ανέφερε ότι θα βοηθήσει και στον μέλλον την ομάδα ανάλογα με τις δυνατοτητές του.
Επίσης ο κ. Μπουροδήμος ανέφερε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα γνωστοποιηθούν οι ενέργειες που έχει κάνει για την ομάδα του Ηρακλή. Από την άλλη βέβαια ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Ψαθάς πρότεινε μήπως θα ήταν καλύτερο η ομάδα να είχε γίνει ΤΑΠ και όχι ΠΑΕ . Ο πρόεδρος βέβαια της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι υτό θα προκαλούσε μεγαλύτερα προβλήματα στην ομάδα και καλύτερα που έγινε ΠΑΕ. Τέλος ο κ. Τζαφέρος είπε παρόλο που δεν είναι Μεσσαπιώτης θα προσπαθήσει με όποιο τρόπο μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα. Ακόμη μίλησαν και ο κ. λαφαζάνης αλλά και πολίτες της Μεσσαπίας  όπου όλοι αναφέρθηκαν ότι η ομάδα του Ηρακή Ψαχνών χρειάζεται στήριξη για να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα της στην Γ Εθνική κατηγορία.
Αυτό που βγήκε από την χθεσινή Γενική Συνέλευση είναι ότι για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει το έργο της χρειάζεται στήριξη από τους φιλάθλους, τους φορείς αλλά και από όλους τους κατοίκους της περιοχής. Όποιος επιθυμεί να στηρίξει την ομάδα και επίσης επιθυμεί να αγοράσει μετοχές, ανάλογα πάντα με τις δυνατότητές του, δίδεται ο λογαριασμός της εθνικής τράπεζας ο οποίος είναι: 862480007-95

Δεν υπάρχουν σχόλια: