Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΕ!

ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ!
Η επικίνδυνη καρκινογόνος ουσία αφλατοξίνη βρέθηκε σε ελέγχους κρατικών εργαστηρίων, ενώ είχε περάσει απαρατήρητη από τους ελέγχους των εταιρειών
Nέα αποκαλυπτικά στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού- H συνωμοσία σιωπής για την προστασία του καρτέλ. «Φρέσκο» γάλα, μολυσμένο με την επικίνδυνη καρκινογόνα ουσία αφλατοξίνη Μ1 έχει ανιχνευθεί σε δύο κορυφαίες εταιρείες από τα κρατικά εργαστήρια ελέγχου, ενώ οι ίδιες οι βιομηχανίες στους δικούς τους ελέγχους το είχαν βγ! άλει....καθαρό!
Το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο, που αποκαλύπτεται σήμερα από το «Π»,
έχει περιέλθει σε γνώση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κατά την έρευνά της για το καρτέλ των
γαλακτοβιομηχανιών, αλλά η υπόθεση έχει καλυφθεί από πέπλο σιωπής από όλες τις αρμόδιες αρχές,
ακόμη και από τις δικαστικές.
Τα στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού δείχνουν ότι σε π αλαιότερους ελέγχους το Γάλα που θα επεξεργάζονταν δύο κορυφαίες βιομηχανίες για την παραγωγή του τελικού προϊόντος ήταν άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία:

Η Μαρία Χούκλη γράφει στο "παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ"

"Μικρέ μου ή μικρή μου( τι ήσουν άραγε;) θα ερχόσουν στον κόσμο κάπου εκεί το φθινόπωρο, ένα σκληρό -όπως προβλέπεται- φθινόπωρο για την Ελλάδα.
(Ποιο καταραμένο άθροισμα στιγμών, συγκυριών και συμπτώσεων σου στέρησε τη ζωή; Πόσα χρόνια και από τι χτιζόταν το μίσος που σε αφάνισε; Τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί που καίνε ανθρώπους; Νόμιζα ότι με τα κρεματόρια είχαμε τελειώσει.) Μικρέ μου ή μικρή μου, θα ήθελα να σου πω για ο,τι δεν θα γνωρίσεις, δεν σε άφησαν να γνωρίσεις...

Έχουμε μπει σε μια σκοτεινή στενωπό χωρίς κανείς να είναι ακόμη σε θέση να "δει" τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Κινούμενη άμμος η χώρα, κινούμενη άμμος και.....
.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;;;

Συνεχώς ακούμε ότι η Ελλάδα είναι η χώρα της Δημοκρατίας. Και ο κάθε ανθρώπινος νους μπορεί να αναρωτηθεί: Για ποια δημοκρατία μιλάμε; Για την δημοκρατία του Κωστάκη που διέλυσε ότιδήποτε υπήρχε σε αυτή την κοινωνία; Που κατάντησε τον Έλληνα Πολίτη τον φτωχότερο της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Που μας υπερχρέωσε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεγελώντας μας με τεχνάσματα εθνικού φρονήματος; Ή για την δημοκρατία του Γεωργίου Παπανδρέου που πούλησε την χώρα του σαν να ήταν κανένα οπωροκηπευτικό στην λαϊκή αγορά.
Αγαπητοί αναγνώστες η δημοκρατία θεσπίστηκε στην Ελλάδα αλλά δεν εφαρμόστηκε σχεδόν ποτέ. Διότι το προσωπικό συμφέρον μπαίνει πάνω απ' όλα. Οπότε καλύτερα να μην μιλάμε για δημοκρατία. Πόσο μάλλον τώρα πυο πέσαμε στα δίχτυα των μεγαλοκαρχαρίων του ΔΝΤ και όχι μόνο. Απο δω και πέρα θα μιλάμε για οικονομική δικτατορία εάν παραμείνουμε ως έχουμε. Αν όμως λογικευτούμε λιγάκι και αντιδράσουμε ίσως αυτή η δικτατορία να φύγει γρήγορα από μας. Ας προσπαθήσουμε να φέρουμε διαφάνεια στην χώρα και δικαιοσύνη διότι μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε σεανθοφορία της χώρας μας.

ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

!SOSSS!! ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ!!!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ. ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΛΟΟΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΜΑΞΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΡΑΒΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!!!ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΤΗΛ. ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΣΑΝ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΑ ΣΑΝ ΚΟΥΒΑΡΙ!!!!!!! (ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΕΤΣΙ ΣΚΥΛΙ ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ) ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΑΧΝΩΝ

Σύμφωνα με καταγγελία γονέα εχθές Πέμπτη 6/5/2010 προκλήθηκε θερμό επεισόδιο στον αύλιο χώρο του γυμνασίου Ψαχνών. Αναλυτικότερα δέκα μαθητές χτυπούσαν ανηλεώς μαθητή στο κεφάλι και σε ολόκληρο το σώμα για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους. Σαν να μην έφτανε αυτό, ζητήθηκαν και εξωσχολικές ενισχύσεις για την συνέχιση του ξυλοδαρμού.

Εάν δεν επενέβαινε η αστυνομία πιθανόν να θρηνούσαμε και θύματα.

Ως πότε όμως θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση; Μήπως πρέπει να επέλθει το μοιραίο και κατόπιν να κινητοποιηθούμε;

Messapia-News

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Με αφορμή την απονομή των βραβείων της νεοσύστατης «Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου», και μετά τις δημόσιες δηλώσεις του Προέδρου της, Τάσου Μπουλμέτη, ότι αυτή η εκδήλωση αποτελεί κομμάτι των «Κινηματογραφιστών στην Ομίχλη», η Διασωματειακή Επιτροπή θέλει να επισημάνει τα εξής:


Δεν αφορά την Ελληνική Κινηματογραφία μια τέτοια ιδιωτική εκδήλωση μιας κλειστής περιορισμένης ομάδας, η οποία δημιουργεί αποκλεισμούς στην συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων δημιουργών της κινηματογραφικής κοινότητας. Ενδεικτικά μόνο οι βραβευμένοι που αποκλείονται, βάσει του Καταστατικού της νεοσύστατης «Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου», ξεπερνούν τις 600 προσωπικότητες και μάλιστα, στην πλειονότητά τους, είναι νέοι.

Alex Jones ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!



Η αστυνομία μπούκαρε σε σπίτι δικηγόρου για σχόλιο σε BLOG

Δεν ενημερώθηκε ο Γενικός Εισαγγελέας
Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Κυπριακής Αστυνομίας διερευνά καταγγελία του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, ο οποίος σε γραπτή κατάθεσή του στην Αστυνομία, υποστήριξε ότι συγκεκριμένες αναφορές στο Blog christofias-watch.blogspot.com στο διαδικτυακό χώρο αποτελούσαν απειλή κατά της ζωής του.
Σήμερα, με δικαστικό ένταλμα η Αστυνομία ερεύνησε το γραφείο του 35χρονου δικηγόρου Ξενή Ξενοφώντος, γιό του γνωστού αρθρογράφου του Φιλελεύθερου Γιώργου Σέρτη, ο οποίος φέρεται να είναι διαχειριστής του Blogspot και προέβη σε κατάσχεση δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών από το γραφείο του. Ο δικηγόρος ανακρίθηκε και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη.