Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Βρήκε κατσαρίδα σε τούρτα

Αναγνώστης της ηλεκτρονικής εφημερίδας Φιλόξενος κατήγγειλε ότι βρήκε κατσαρίδα σε τούρτα. Αναλυτικότερα είπε: "Χθες ήταν τα γενέθλια της 7χρονης κορούλας του. Της διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων στο σπίτι, σε περιοχή του Βόλου. Το κοριτσάκι είχε καλέσει τις φίλες της για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα. Τα παιδάκια έπαιζαν, χόρευαν και τραγουδούσαν και γενικά περνούσαν θαυμάσια. Ήρθε η ώρα να κόψουν την τούρτα. Οι γονείς της 7χρονης τοποθέτησαν την τούρτα στο τραπέζι, άναψαν τα κεράκια, τα παιδάκια τραγούδησαν το τραγουδάκι των γενεθλίων και η μικρή έσβησε τα κεράκια. Η μητέρα της μικρής άρχισε να κόβει κομμάτια και να δίνει από την τούρτα στα παιδάκια. Μετά από λίγη ώρα ένα κοριτσάκι έβγαλε μια δυνατή κραυγή."

Κίτρινη σε ποδοσφαιριστή που πέθανε στο γήπεδο!

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη προ ημερών στο ερασιτεχνικό κροατικό πρωτάθλημα, με τους ποδοσφαιριστές να αρνούνται να συνειδητοποιήσουν τι έζησαν.
Στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ Mladost και Sokola γίνεται ένα τάκλιν στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Goran Tunjic να πέφτει απότομα στο έδαφος.
Ο διαιτητής τότε, βλέποντας πως ο παίχτης δεν δέχτηκε κάποιο σκληρό μαρκάρισμα, αλλά βρέθηκε στο έδαφος, τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.
Οι οπαδοί της Sokola άρχισαν να χαίρονται για την τιμωρία του αντιπάλου, αλλά όσοι πλησίασαν να δουν αν χτύπησε έμειναν έκπληκτοι.
Ο παίκτης βρισκόταν αναίσθητος στο χορτάρι, έχοντας πάθει καρδιακή προσβολή.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου... και διαγνώστηκε ο θάνατός του.
Ο διαιτητής συνειδητοποίησε την γκάφα του και διέκοψε το παιχνίδι, ως το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει...
Αλεπού

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


 Οπως καινα προφέρεις αυτή τη λέξη πάντα κρύβει το ίδιο συναίσθημα..
Ένα μικρό αφιέρωμα για την γιορτή της Μητέρας με μια όμορφη ιστορία που δείχνει τι πραγματικά είναι η μητέρα για κάθε άνθρωπο και κυρίως για το μικρό παιδί.
Αφιερωμένο σε όλες τις μητέρες!Χρόνια μας Πολλά!!!

Μια πολύ ωραία διαφήμιση Μπύρας

Γέμισε το ρεζερβουάρ με φύκια!

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι άλλο θα μπορούσε να κινεί το αυτοκίνητό σου στο μέλλον εκτός από τη βενζίνη; Σίγουρα το μυαλό σου δεν πάει στα... φύκια.

Οι επιστήμονες βρίσκονται ήδη στο δρόμο ανάπτυξης τεχνολογιών που μετατρέπουν τα τελευταία σε καύσιμο, ενώ ο Μάικλ Σ. Άτκινς, πρόεδρος και κύριο διοικητικό στέλεχος Τεχνολογίας Ωκεανών και Περιβαλλοντικής Συμβουλευτικής, δήλωσε πως χρειάζονται 4 γαλόνια νερού για να παραχθεί 1 γαλόνι αιθανόλης από καλαμπόκι ή ζαχαροκάλαμο. Τα μικροφύκια μπορούν να διπλασιάσουν τη μάζα τους σε μία μέρα και οι αποθήκες ενέργειάς τους είναι πιο εύκολο να μετατραπούν σε καύσιμο, μειώνοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες για νερό ανά γαλόνι στο μισό, όπως σημειώνει ο ίδιος. Το μεγαλύτερο μπόνους είναι ότι τα φύκια «αγαπούν» τα συστατικά των βοθρολυμάτων και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, άρα η μόλυνση μπορεί ουσιαστικά να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν.
RC-Cafe

3η Ποδηλατοδρομία 9-05-2010

Αύριο Κυριακή 9/5/2010 οι λάτρεις του ποδηλάτου ανεβείτε στο ποδηλατό σας, γυρίστε τα πεντάλ σας και πάρτε μέρος στην 3η Ποδηλατοδρομία που διεξαχθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Στις περισσότερες περιοχές η εκκίνηση  θα δοθεί στις 12 το μεσημέρι. Καλή ποδηλατάδα!!!!

ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΕΙΣ!!!!!

Ένας Σουηδός επιχειρηματίας προσπαθεί να προωθήσει στην αγορά μια βιοδιασπώμενη πλαστική σακούλα, που μπορεί να χρησιμεύσει ως τουαλέτα μιας χρήσης για τις παραγκουπόλεις των αναπτυσσόμενων χωρών. Μετά την χρήση, η σακούλα κλείνει και θάβεται, ενώ ένα στρώμα ουρικών κρυστάλλων διασπά τα απορρίμματα, μετατρέποντάς τα σε λίπασμα και σκοτώνοντασ τουσ παθογόνους μικροργανισμούς που βρίσκονται στα περιττώματα. Η σακούλα, που ονομάζεται Peepoo, αποτελεί το πνευματικό τέκνο του Άντερς Βίλχελμσον, αρχιτέκτονα και καθηγητή στην Στοκχόλμη.

Ο ίδιος σκέφτεται να την πουλήσει έναντι 2 ή 3 σεντ, πολύ φτηνά σε σχέση με τις συνηθισμένες σακούλες.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, υπολογίζεται ότι στον αναπτυσσόμενο κόσμο 2,6 δις ανθρώποι, δεν έχουν πρόσβαση σε τουαλέτα. Αυτό αποτελεί μια κρίση για την δημόσια υγεία: η αφόδευση σε ανοιχτούς χώρους μπορεί να μολύνει το πόσιμο νερό, ενώ υπολογίζεται ότι σε όλο τον κόσμο 1,5 εκατ παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από διάρροια, εξαιτίας των ελλιπων κανόνων υγιεινής.

"Έκανα φόνο, ελάτε να με πιάσετε..."

Υπόθεση ανθρωποκτονίας, η οποία διαπράχθηκε στο Παλαιό Φάληρο, αλλά αποκαλύφθηκε  χθες το απόγευμα στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας,  όταν ο δράστης ειδοποίησε την αστυνομία.  Το έγκλημα που αποκαλύφθηκε αργά χθες το απόγευμα, με θύμα 52χρονο επιχειρηματία  και δράστη τον ηλικίας 41ετών συνέταιρό του, φαίνεται πως είχε οικονομικά κίνητρα.  Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το έγκλημα διαπράχθηκε την Τετάρτη στο Παλαιό Φάληρο, κοντά στο κατάστημα LIDL, αλλά εξιχνιάστηκε όταν ο δράστης παραδόθηκε μόνος στην αστυνομία. Όπως είπε, πυροβόλησε τον συνέταιρό του με πιστόλι και αφού έβαλε το πτώμα του σε αυτοκίνητο ένα αυτοκίνητο τύπου SAAB, το εγκατέλειψε σε ερημική περιοχή στη Ραφήνα, όπου βρέθηκε. Μετά το έγκλημα ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο τύπου Τζάγκουαρ, μεγάλου κυβισμού και άρχισε να περιπλανιέται στους δρόμους της Αττικής και της Βοιωτίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, πριν αποφασίσει να παραδοθεί, δέχθηκε τηλεφώνημα από την σύντροφο του θύματος που τον απείλησε ότι θα απαγάγει την μητέρα του και την ξαδέρφη του, αν δεν ομολογούσε την πράξη του.  Στην συνέχεια φτάνοντας  στη Μεσσοποταμία Σπερχειάδας και αφού σταμάτησε στην πλατεία, κάλεσε στο τηλέφωνο τους αστυνομικούς του Τοπικού Τμήματος και τους είπε «ελάτε να με συλλάβετε, γιατί έχω σκοτώσει το συνέταιρό μου».  Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο Τμήμα όπου κατέθεσε το πώς είχε σκοτώσει τον συνέταιρό του και που είχε αφήσει το αυτοκίνητο με το πτώμα.  Της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής.

STAR ΛΑΜΙΑΣ

ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 80-83

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Ενώ το τελευταίο διάστημα προσπαθεί Η Ελλάδα να βρει τρόπους για να ορθοποδήσει και στη Βουλή τσακώνονται για τα 28.000 ευρώ που ξόδεψε πρώην Υπουργός της Ν.Δ. για κουρτίνες. Μηπώς τελικά πρέπει να σοβαρευτούμε λιγάκι και να δούμε πως θα συνέλθουμε από την κρίση και από τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα και να μην ασχολούμαστε με κουρτίνες και κλωστές;

Και ας ρώτησει κάποιος τον πρώην Υπουργό από τι ύφασμα ήταν οι κουρτίνες και από που το πήρε να πάω και γω να πάρω για το γραφείο μου;

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Κύριε Ραγκούση,
Προ ολίγων ημερών παρουσιάσατε στο Υπουργικό Συμβούλιο το νέο σχέδιο Καλλικράτη. Όμως δεν λάβατε υπόψιν σας μερικά σημαντικά στοιχεία όπως την ιστορικότητα μιας περιοχής, την γεωγραφική της θέση και τον πληθυσμό της. Εγώ σαν κάτοικος του Δήμου Μεσσαπίων θέλω να σας ενημερώσω δινοντάς σας μερικά στοιχεία για να δείτε πόσο λάθος κάνατε με την αποφασή σας το νέο Δήμο που προκύπτει απο τους Δήμους Μεσσαπίων και Διρφύων  να τον ονομάσετε Δήμο Διρφύων.
Θα ήθελα να ξεικινήσω από την ιστορικότητα της περιοχής. Πολλές έρευνες πουν γίνει στη Μεσσαπία έχουν φέρει στο φως ευρήματα από την Νεολιθική Εποχή και από την Εποχή του Χαλκού. Ακόμη το όνομα Μεσσαπιευς απαντάται ως κάτοικο περιοχής στην Ιλιάδα του Ομήρου. Από τη Μεσσαπία κύριε Υπουργέ προέρχονταν σημαντικά ιστορικά πρόσωπα και στην Μεσσαπία συνέβησαν σημαντικά Γεγονότα.
Κύριε Ραγκούση αν ανατρέξετε στα βιβλία της Ιστορίας που μιλούν για την Επανάσταση του '21 θα δείτε την περιοχή Βρυσάκια που ανήκει στο Δήμο Μεσσαπίων και εκεί δόθκη μια από τις σημαντικές μάχες της Επαναστάσεως. Ακόμη θα δείτε για τον Αγγελή και για τον Κώτσο τα δύο παλικάρια που πολέμησαν σαν λιοντάρια για να αποτρέψουν τον εχθρό αλλά τελικά σκοτώθηκαν ηρωικά Ο Αγγελης στέκεται αγέρωχος στην είσοδο προς την πόλη των Ψαχνών καλοσωρίζοντας πολίτες της περιοχής και μη.