Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ο ΤΡΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

REMANDE LIVE

Μετά την πρώτη πολύ επιτυχημένη εμφάνιση του συγκροτήματος στην Οδό Ονείρων επιστρέφει με ένα ηλεκτρικό σετ γεμάτο από αγαπημένες διασκευές αγγλόφωνων συγκροτημάτων και δικό του υλικό. Οι REMADE είναι ένα τετραμελές αγγλόφωνο ροκ γκρουπ, από Χαλκίδα-Αθήνα, με δικό του ηχογραφημένο υλικό και αρκετά λάιβ στο ενεργητικό του.
Όσοι μπορείτε να είστε στην Οδό Ονείρων τη Δευτέρα του Πάσχα, 5 Απριλίου, στην Οδό Ονείρων, ώρα 22:00, θα δείτε ένα ροκ γκρουπ γεμάτο νεανική ενέργεια, πάθος, δύναμη και επαγγελματισμό έτοιμο να κερδίσει και τον πιο απαιτητικο θεατή.
Σας περιμένουμε κοντά μας σ'ένα λάιβ που θα σας ενθουσιάσει!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ FACEBOOK

Κάθε ατάκα και group! Όλοι έχουμε γίνει μέλη σε διάφορες ομάδες στο facebook! Επειδή μας εκφράζει, για πλάκα, ή και για τα δύο!

Κάποια group είναι εντελώς άχρηστα και ανούσια , αλλά μας φτιάχνουν τη διάθεση...Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο άχρηστα όσο νομίζουμε;

Από τα χιλιάδες, διαλέξαμε μερικά που μας εντυπωσίασαν...



Καλά να’μαστε…χάλια να γινόμαστε
Σπάζομαι κι εγώ όταν η Βουγιουκλάκη τρελένεται και φέρνει σβούρες το κεφάλι της
Μπορεί να μην μιλάμε ποτέ αλλά το facebook facebook
Όταν ο Γαλιλαίος είπε ότι η Γη γυρίζει,δεν εννοούσε γύρω από εσένα
Γιατί να μην μπορώ να κάνω αναπάντητη στα κλειδιά μου όταν τα χάνω;
ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ, ΤΙ ΦΑΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΒΡΑΚΙ ΦΟΡΑΕΙ
Μάθε ποιος τρώει τυρόπιτα κουρού όταν βλέπει το προφίλ σου
Έναν άντρα μπορείς να τον αλλάξεις μόνο όταν φοράει πάνες
Όταν είμαι καλή, είμαι πολύ καλή… όταν είμαι κακιά είμαι καλύτερη!
Βλέπω κι εγώ τελεμάρκετινγκ στις 5 το πρωί
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΡΝΟ!
Μην τρως τα φυστίκια θα’ρθει ένας άνθρωπος και δεν θα’χουμε τι να του βγάλουμε
Όταν πίνω το κινητό έπρεπε να λέει <<είσαι σίγουρος ότι θες να το στείλω>>;
Σώσε το γάμο της Ελένης Μενεγάκη με ένα κλικ
 
Είμαι καλό παιδί , αλλά αν τα πάρω, πάρε καράβι να φύγεις!
Ξαναστείλε μου πρόσκληση ‘’farmville’’και θα σου ανατινάξω τη φάρμα
Βρίζω κι εγώ τα έπιπλα όταν σκοντάφτω πάνω τους
Είμαι περήφανος που η/ο πρώην μου τα έφτιαξε με ένα μπάζο
Στο δημοτικό όταν τσακωνόμουν με τον διπλανό μου χώριζα το θρανίο στη μέση
Πάλι καλά που υπάρχουν και οι τεκίλες να παίρνουμε καμιά βιταμίνη C
Λέω κι εγώ ότι ‘’θα πάω για καφέ’’ αλλά τελικά δεν πίνω ποτέ καφέ!
Συμπαραστεκόμαστε στα άτομα που από μηδενικά θέλουν να γίνουν νούμερα
Ο μαθητής δεν αντιγράφει… συμβουλεύεται τον διπλανό του
Σε όποιον αρέσω! Οι άλλοι δεν έχουν γούστο.
 

SHIMILA: ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ

Ανεβαίνοντας τα Ινδικά Ιμαλάια φτάσαμε στη Shimla, τον τελευταίο σταθμό του οδοιπορικού μας στη Βόρειο-δυτική Ινδία. Πρωτεύουσα του Himachal Pradesh, η Shimla είναι ο αγαπημένος δροσερός προορισμός για τους Ινδούς όταν η χώρα, αναμένοντας τους μουσώνες, ανεβάζει θερμοκρασίες 50 βαθμούς Κελσίου.
Αν και στο McLeod Ganj νιώσαμε όλη την ενέργεια του Θιβέτ, έπρεπε να προχωρήσουμε. Έτσι είναι τα οδοιπορικά, όσο και να σου αρέσει εκεί που είσαι, πρέπει να προχωρήσεις, κάτι δηλαδή σαν το …Keep Walking.
Έχοντας συλλέξει πληροφορίες για την κατάσταση του δρόμου, αποφασίσαμε ότι θα αισθανόμασταν πιο ασφαλείς αν νοικιάζαμε αυτοκίνητο, μαζί με τον οδηγό φυσικά. Τα 30 ευρώ που στοίχιζε το σέρβις ήταν το ελάχιστο αντίτιμο για την σωματική μας ακεραιότητα.
Έλα στον… παππού
 Στις εννέα η  ώρα το πρωί ήμασταν έτοιμοι. Έτσι βρήκαμε τον…«παππού». Ήταν το όνομα του; Το παρατσούκλι του; Δεν ήμουν σίγουρη, αλλά πάντως ήταν νέος. Είχε φέρει μαζί του άλλον έναν για να οδηγήσει στην επιστροφή, γιατί σκόπευαν να γυρίσουν αυθημερόν.
Παρόλο το τσουχτερό κρύο η ημέρα ήταν καλή, δεν έβρεχε, δεν χιόνιζε και έτσι είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την διαδρομή. Ιμαλάια είναι αυτά!
Το ένα βουνό  διαδεχόταν το άλλο. Όλα απόκρημνα. Το ισόγειο ενός κτιρίου που περνούσες, όταν έβλεπες το κτίριο από το επόμενο  βουνό ή την επόμενη στροφή διαπίστωνες ότι τελικά δεν ήταν ισόγειο αλλά, ο τρίτος ή ο τέταρτος όροφος. Ανάμεσα στα βουνά, φαρδιά ποτάμια, άδεια από νερό, περίμεναν την άνοιξη για να γεμίσουν. Από το φάρδος τους καταλάβαινες ότι οι ποσότητες του νερού που φιλοξενούν, θα πρέπει να είναι τεράστιες. Στις οκτώ ώρες που διήρκησε το ταξίδι κάναμε δύο στάσεις, μία για πρωινό και μια για μεσημεριανό.
Κατά τις πέντε η ώρα το απόγευμα φτάσαμε στη Shimla.
simla_or
«Βασίλισσα των Λόφων»
Παρόλο που είχα φτιάξει εικόνες με το μυαλό μου, καμία δεν πλησίαζε το θέαμα που αντικρίσαμε. Μια πόλη κτισμένη σε απότομες πλαγιές που όταν την κοίταζες από μακριά δεν το πίστευες.
Ένας  μοναδικός δρόμος διέσχιζε την πόλη.  Πάνω και κάτω από αυτόν τον δρόμο η πρόσβαση ήταν εφικτή μόνο με τα πόδια. Δεκάδες Ινδοί περίμεναν κατά μήκος του δρόμου για να μεταφέρουν τις αποσκευές των επισκεπτών στα ξενοδοχεία τους.
Από το δωμάτιο του  ξενοδοχείου που καταλύσαμε βλέπαμε την αναρριχημένη πόλη. Σιγά-σιγά, καθώς έπεφτε το βράδυ και τα φώτα άναβαν, το θέαμα ήταν μοναδικό.
IMG_1167
Η Shimla πριν την προσάρτησή της στην Ινδία, ανήκε στο βασίλειο του Νεπάλ και είχε το όνομα Shyamala, ένα άλλο όνομα για την θεά Κάλι. Η Shimla προσαρτήθηκε στην Ινδία το 1819 από τους Βρετανούς αποικιοκράτες.
Καθόλου συνηθισμένοι στις υψηλές θερμοκρασίες της Ινδίας πριν από την άφιξη των μουσώνων, οι Βρετανοί το 1964, έκαναν την «Βασίλισσα των Λόφων» όπως την αποκαλούσαν, την θερινή τους πρωτεύουσα. Με το που πιάνανε οι ζέστες όλη η κυβέρνηση της Ινδίας έφτιαχνε τις τσάντες της, εγκατέλειπε Δελχί και Καλκούτα και έπαιρνε τα βουνά. Μέχρι το 1939 που τελικά παρέδωσαν την χώρα στους Ινδούς, οι Βρετανοί είχαν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την αρχιτεκτονική της πόλης.
Επειδή βέβαια με την αποχώρηση των Βρετανών ο  καιρός δεν άλλαξε και η ζέστη πριν την άφιξη των μουσώνων παραμένει σε υψηλά επίπεδα (από τον Απρίλιο κιόλας η θερμοκρασία έχει αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου), η πόλη αυτή συνεχίζει να προσφέρει δροσερά καλοκαίρια στους Ινδούς πολίτες. Τις τελευταίες δεκαετίες που η οικονομία της Ινδίας βρίσκεται σε ανάπτυξη και όλο και περισσότεροι άνθρωποι εντάσσονται στη μεσαία τάξη, η ζήτηση αυξάνεται και η Shimla εξαπλώνεται. Ξενοδοχεία ξεφυτρώνουν από παντού, πάνω και κάτω (όσο κάτω μπορεί να πάει) από τον δρόμο αλλά και σε όλους τους λόφους που περιτριγυρίζουν την πόλη.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας - Πειραιά και σε συνεργασία με τις φιλοζωϊκές οργανώσεις των 22 Δήμων μελών του, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τρίτη 11 πμ έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Αχαρνών 2).
 
Η διαμαρτυρία γίνεται γιατί μέχρι σήμερα το Υπουργείο δεν έχει καταβάλλει την επιχορήγηση που προβλέπει ο Ν.3170/2003 για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων, για τα έτη 2008 και 2009, με αποτέλεσμα να οδηγείται το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ) σε κλείσιμο στις 15-4-2009.
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι το ΔΙΚΕΠΑΖ είναι ο μεγαλύτερος φορέας στη χώρα που ασχολείται με τα αδέσποτα, καλύπτει 22 Δήμους του λεκανοπεδίου με συνολικό πληθυσμό 1.500.000 κατοίκους και διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό.


--
με εκτίμηση,
Μπανούσης Δημήτρης
Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης
τηλ. επικοινωνίας: 210-4015451, 6934748372

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010, μετά τις 00:15 στην Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της Λαχαναγοράς, 20 μέτρα περίπου από το βενζινάδικο ΕΚΟ, πλησίον διασταύρωσης Αγίας Άννης έγινε τροχαίο ατύχημα.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει άμεσα έστω και ανώνυμα 6949343703
Κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη"

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΤΕΦΑΝΗ

ΠΗΓΗ