Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

2ο Φεστιβάλ τετρακίνησης στην Ερέτρια

Η Περιηγητική λέσχη Ευρίπου, οργανώνει ένα διήμερο φεστιβάλ 4x4 στη Ερέτρια το σ/κ 7/8 Αυγούστου. Το Φεστιβάλ στηρίζει ο Δήμος Ερέτριας και έχει ενταχθεί στις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις " ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2010".
Σκοπός του Φεστιβάλ
Η προσπάθεια μας αυτή αφορά της προώθηση της τετρακίνησης, και μέσω αυτής, της αγάπης προς τη φύση, την προώθηση του εθελοντισμού, την στήριξη της τοπικής κοινωνίας ( το 2009 το Φεστβάλ οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Λευκαντί με την συνεργασία του Δήμου Ληλαντίων ), αλλά και να βοηθήσουμε ιδρύματα που έχουν την ανάγκη μας.
Για το σκοπό αυτό όλα τα έσοδα – κέρδη θα διατεθούν στο "χαμόγελο του παιδιού".

Επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο χώρο τόυ Φεστιβάλ, θα μαζέψουμε τρόφιμα για τις ανάγκες του "Χαμόγελου του παιδιού" της Εύβοιας


Τόπος Διεξαγωγής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Δυτική είσοδο της Ερέτριας (από Χαλκίδα) σε χώρο που μας παραχωρεί ο Δήμος Ερέτριας έκτασης 14 + 10 στρεμμάτων.

Για όσους συμμετέχοντες δυσκολευτούν να βρούν δωμάτια, υπάρχει δυνατότητα να στήσουν τη σκηνή τους σε χώρο δίπλα στη πίστα .

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε είτε ως αγωνιζόμενοι, είτε ως θεατές, να διασκεδάσουμε να προβάλουμε τον τόπο που μας φιλοξενεί και να προσφέρουμε σε ένα ευγενικό σκοπό.

evia.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: