Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Πανηγύρι με ΣΔΟΕ

Σε πραγματικό πανηγύρι από τα παλιά εξελίχθηκε η εκδήλωση του Α.Ο. Άτταλης το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουλίου. Στάρ της βραδιάς ήταν ο Τερλέγκας αλλά γκεστ σταρ κλιμάκιο της ΣΔΟΕ που έκανε την εμφάνισή της στις 3:30 τα ξημερώματα. και ζήτησε τα συμβόλαιο που είχε κάνει η ομάδα με τον τραγουδιστή. Το κλιμάκιο διαπίστωσε τα εισητήρια που κόβονταν δεν ήταν θεωρημένα. Μετά από τον έλεγχο αποχώρησαν και πιθανότατα να κληθεί η διοίκηση του Α.Ο. Άτταλης να δώσει εξηγήσεις.

Συγκέντρωση φίλων και υποψηφίων πραγματοποίησε ο Καλαβρής.

Εχθές ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θανάσης Καλαβρής πραγματοποίησε συγκέντρωση φίλων και στελεχών-υποψηφίων στο συνδυασμό του σε γνωστή ταβέρνα στα Ψαχνά. Στον χαιρετισμό που έκανε ο κ. Καλαβρής στους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε όλους όσους τον στηρίζουν και επίσης αναφέρθηκε στο φυλαχτό που θα έχει σε αυτές τις εκλογές. Το φυλαχτό του κου Καλαβρή είναι η αγάπη του κόσμου και η στήριξή του, που χωρίς αυτά δεν θα μπορέσει να καταφέρει τίποτα. Εκτός όμως από τα παραπάνω ο υποψήφιος Δήμαρχος ανακοίνωσε επίσημα και την υποψηφιότητα του κ. Σπύρου Ραπτάκη με το συνδυασμό του.
Ο κ. Ραπτάκης με τη σειρά του στον χαιρετισμό που απηύθυνε ανέφερε ότι: "ο Θανάσης έκανε την υπέρβαση και εγώ την επανάσταση".
Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησε φαγητό και αρκετή συζήτηση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα υπάρξει και οπτικοακουστικό υλικό από τη χθεσινή συγκέντρωση.