Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Δελτίο Τύπου

Συνεστίαση στελεχών και πολιτικών φίλων διοργανώνει ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθανάσιος Καλαβρής την Παρασκευή 23/7/2010 σε κεντρική ταβέρνα των Ψαχνών.
Στη συγκέντρωση θα ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα του κ. Καλαβρή για την διεκδίκηση του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και ταυτόχρονα θα δοθεί η ευκαιρία μιας πρώτης κοινής επαφής των υποστηρικτών του με στόχο τη δημιουργία ρεύματος νίκης στις επερχόμενες εκλογές.

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στη Στενή

Τέθηκαν υπό έλεγχο πριν από λίγο οι δύο φωτιές που ξέσπασαν στην Εύβοια. Η πρώτη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή της Στενής καίγοντας δάσος ενώ η δεύτερη φωτιά προκλήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή των Λουκισσίων. Η πιο μεγάλη φωτιά ήταν της Στενής που για την κατάσβεση της ήρθαν και εναέριες δυνάμεις. Με την βοήθεια του ελικοπτέρου και των πυροσβεστών λίγο μετά την μία περιορίστηκε. Όσον αφορα την φωτιά στα Λουκίσσια, οι άντρες κατάφεραν να την περιορίσουν.....

www.evianews.com

Γιατί εγκαταλείπουν άρον - άρον την Ελλάδα οι πολυεθνικές

Είναι τα πρώτα σημάδια της οικονομικής κρίσης; Είναι η ελληνική γραφειοκρατία την οποία δεν μπόρεσαν να αντέξουν; Οπως και να' χει οι πολυεθνικές που έχουν εγκαταλείψει τον τελευταίο χρόνο την Ελλάδα δεν μετριώνται πλέον στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Την Παρασκευή η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Η αλυσίδα σούπερ - μάρκετ (και μάλιστα φθηνών σούπερ μάρκετ) ALDI ανακοίνωσε οτι εγκαταλείπει την χώρα μας.

Η ελληνική γραφειοκρατία αλλά και οι μηδενικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη διώχνουν αυτή την γερμανική αλυσίδα.

Αναβολή της εκδήλωσης του Γιώργου Κλακουμάνου για 31/07/2010

Αναβάλλεται η εκδήλωση που ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα στην Τριάδα Ευβοίας με το Γιώργο Κλακουμάνο λόγω πένθους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 31/07/2010 την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο

Με αφανισμό απειλείται ο βασιλιάς της ζούγκλας

Με αφανισμό απειλείται ο βασιλιά της ζούγκλας και άλλα μεγάλα θηλαστικά. Σύμφωνα με τις έρευνες ειδικών επιστημόνων, τα εθνικά πάρκα της Αφρικής, τα
τελευταία 40 χρόνια, έχουν χάσει πάνω από το μισό πληθυσμό των μεγάλων θηλαστικών τους, όπως λιοντάρια και βουβάλια.
Σύμφωνα με έκθεση του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, αυτό οφείλεται στο ανεξέλεγκτο κυνήγι και στην επέκταση των αγροτικών καλλιεργειών.
Η μελέτη που έγινε από ειδικούς επιστήμονες σε όλη την Αφρική κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι πληθυσμοί των μεγάλων θηλαστικών μέσα στα εθνικά πάρκα έχει μειωθεί κατά 59%, μεταξύ του 1970 και του 2005.

«Λαϊκή Συσπείρωση» με την ανακοίνωση πέντε υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών

Σε ξενοδοχείο της Λαμίας, την Πέμπτη 15 Ιουλίου, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Υποψήφιος περιφερειάρχης ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ και Βουλευτής Εύβοιας.
douroyΥποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες ανακηρύχτηκαν οι: Σοφία Ντούρου για το νομό Εύβοιας, Παναγής Γιάννης για το νομό Φωκίδας, Σταμέλου Έλσα για το νομό Ευρυτανίας, Χρονάς Τάσος για το νομό Φθιώτιδας, Γκικόπουλος Γιώργος για το νομό Βοιωτίας.
 Ο Γιώργος Μαρίνος, στην ομιλία του για την παρουσίαση της «Λαϊκής Συσπείρωσης, είπε μεταξύ άλλων: «Με την παρουσίαση  των υποψηφίων της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»  στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας  ανοίγουμε μια ουσιαστική συζήτηση με τους εργαζόμενους για την αναγκαιότητα  της καθημερινής αγωνιστικής στάσης που θα συνδεθεί με τις τοπικές εκλογές του Νοέμβρη και θα δώσει ώθηση στην πάλη του λαού της περιοχής μας.
stamelouΑυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί το επόμενο διάστημα με την εφαρμογή των σκληρών , αντιλαϊκών μέτρων και την προώθηση των αντιδραστικών αλλαγών του «Καλλικράτη»  η κατάσταση για το λαό θα γίνει ακόμα πιο δραματική.
Η Διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη είναι εργαλείο στα χέρια του κεφαλαίου, με το οποίο θα προωθηθούν πιο γρήγορα οι αναδιαρθρώσεις, οι αντιδραστικές αλλαγές που υπηρετούν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών.

Πήγαν να σβήσουν την φωτιά και δέχθηκαν πέτρες….

Βαρύ «κατηγορώ» εναντίον όλων των αρμοδίων εμπλεκομένων φορέων της Θήβας και του Νομού, κυρίως όμως του Εισαγγελέα και της πολιτείας, έχουν εξαπολύσει οι πολίτες της περιοχής μετά και τα τελευταία, παραλίγο τραγικά γεγονότα της Τρίτης, στον καταυλισμό των Τσιγγάνων.
Η εκδήλωση φωτιάς κοντά ή μέσα στον καταυλισμό της Θήβας αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να σπεύδει για την κατάσβεση, άλλοτε με συνοδεία περιπολικού και άλλοτε όχι, αφού η ΕΛ.ΑΣ την ίδια ώρα αντιμετωπίζει διαφορετικά περιστατικά.
Και κάθε φορά πυροσβέστες και Αστυνομικοί δέχονται επιθέσεις, όμως αυτή την φορά τα γεγονότα εξελίχθηκαν άσχημα.

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Αλοννήσου

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:53 150 χλμ. βορειοανατολικά της Αθήνας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο θαλλάσιο χώρο βορειοανατολικά της Αλοννήσου.
Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ακολούθησαν τρεις μετασεισμικές δονήσεις μεγέθους μεταξύ 2,2 και 2,6 Ρίχτερ στις 22:03, στις 22:08 και στις 22:29.
Ο σεισμός, που ήταν επιφανειακός, έγινε αισθητός στις Σποράδες, τη Μαγνησία, την Εύβοια, αλλά και στην Αθήνα και τη Λήμνο.

Δήμος Μεσσαπίων-Μπαζώτης: Ανακοίνωση για το εξώδικο προς την Μπιρμπίλη

"Η παροχή νερού στο Δήμο Μεσσαπίων όπως και σε όλη την Ελλάδα διέπεται από την ΚΥΑ Υ2/οικ. 2600/01(ΦΕΚ 892β/11-7-01) για την καταλληλότητα του πόσιμου νερού. Ο Δήμος Μεσσαπίων παρείχε νερό στους κατοίκους κατάλληλο σύμφωνα με την παραπάνω ΚΥΑ.

Κατόπιν της υπ'αριθ. 1.158/2010 απόφασης του Πρωτοδικείου Χαλκίδας που καθορίζει για το Δήμο Μεσσαπίων ανώτερη τιμή εξασθενούς χρωμίου 2μgr/lt καταλύοντας την υπάρχουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε την παραπάνω απόφαση. Για το λόγο αυτό προβήκαμε σε εξώδικη πρόσκληση - δήλωση προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την εξεύρεση άμεσης λύσης, αφού η ποσότητα του νερού για την ύδρευση των Τ.Δ. Ψαχνών, Καστέλλας και οικισμού Δάφνης δεν επαρκεί γιατί ορισμένες γεωτρήσεις και πηγές περιέχουν πάνω από 2μgr/lt εξασθενούς χρωμίου.

Επειδή την ευθύνη για την ποιότητα και ποσότητα των υδάτων ιδίως των υπόγειων υδάτων από τα οποία αντλούμε το πόσιμο νερό την έχουν οι αρμόδιες κρατικές αρχές. Γι' αυτό το λόγο απαιτείται άμεση παρέμβαση επίλυσης του προβλήματος και αυτό είναι αποκλειστική υποχρέωση των αρμοδίων κρατικών οργάνων και ειδικότερα του ΥΠΕΚΑ. Στο πλαίσιο αυτό επιδώσαμε την Τρίτη 13 Ιουλίου στο ΥΠΕΚΑ (και κοινοποιήσαμε σε όλες τις άλλες αρχές, όπως στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, Νομαρχία Ευβοίας, βουλευτές, επιστημονικές οργανώσεις κλπ) εξώδικη πρόσκληση με την οποία ζητούμε:

    * α) Να εξασφαλιστεί η μεταφορά στις δεξαμενές υδρεύσεως, με υδροφόρες, νερού που είναι κατάλληλο για οικιακή και βιομηχανική χρήση.
    * β) Να χορηγηθεί πίστωση για προμήθεια σωλήνων για τη δημιουργία αγωγού ύδρευσης μήκους 7,5 Km που θα μεταφέρει νερό ασφαλές και υγιεινό από γεώτρηση που τηρεί όλα τα περιβαλλοντικά πρότυπα ποιότητας τα οποία προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.
    * γ) Να χορηγηθεί πίστωση για την κατασκευή φίλτρων τα οποία θα τοποθετούνται στις δεξαμενές και θα μετατρέπουν όλο το εξασθενές χρώμιο σε τρισθενές και θα απομονώνουν και τα άλλα βαρέα μέταλλα όπως το νικέλιο και τα νιτρικά.
    * δ) Να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του φράγματος των Ψαχνών και η απομάκρυνση των επικίνδυνων αποβλήτων.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι, πέρα από τα παραπάνω επείγοντα μέτρα είμαστε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τον αγώνα για την οριστική επίλυση του προβλήματος της ρύπανσης του εδάφους και των νερών της περιοχής. Σ' αυτόν τον αγώνα καλούμε όλους τους πολίτες της περιοχής μας γιατί το πρόβλημα της υγείας και της προστασίας του περιβάλλοντος δεν έχει ούτε πολιτικό χρώμα ούτε κομματικές προτιμήσεις".

Επίσης, η δημοτική αρχή, ανακοίνωσε ότι η ποσότητα του νερού για την ύδρευση των Τ.Δ. Ψαχνών, Καστέλλας και οικισμού Δάφνης δεν επαρκεί διότι ορισμένες γεωτρήσεις και πηγές περιέχουν πάνω από 2μgr/lt εξασθενούς χρωμίου, έτσι είναι υποχρεωμένη να προβεί σε διακοπές νερού. Το δίκτυο θα τροφοδοτείται μόνο από τις γεωτρήσεις της περιοχής Καταβόθρας και η διανομή θα γίνεται κατά τομείς σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα, που θα ισχύσει από 19 Ιουλίου:

    * Βόρεια Ψαχνά από 06:00π.μ. έως 08:30π.μ. και από 13:30μ.μ. έως 16:00μ.μ.
    * Καστέλλα από 08:30π.μ. έως 11:00π.μ. και από 16:00μ.μ. έως 18:30μ.μ.
    * Νότια Ψαχνά από 11:00π.μ. έως 13:30μ.μ. και από 18:30μ.μ. έως 21:00μ.μ.

Πήρε "τα πάνω του" ο Μπαζώτης από τις δηλώσεις Μπιρμπίλη

"Δικαιωμένος" αισθάνεται ο δήμαρχος Μεσσαπίων κ. Μπαζώτης από την απάντηση της υπουργού Περιβάλλος κας Μπιρμπίλη σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ κας Κατερίνας Περλεπέ. Η υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "...σε παγκόσμιο επίπεδο δεν υπάρχει διαχωρισμός του εξασθενούς με το ολικό χρώμιο. Μιλάμε για ολικό χρώμιο πάντα και είναι πάρα πολύ δύσκολο να το ξεχωρίσουμε από το εξασθενές και να δούμε από τι προέρχεται αυτό". Ο κ. Μπαζώτης κάνει λόγο ακόμα για πράξεις και δηλώσεις κάποιων που ζημίωσαν ανεπανόρθωτα το λαό και τους αγρότες της Μεσσαπίας, παίζοντας μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος των συμφερόντων τους. Παρατίθεται η ανακοίνωση του κ. Μπαζώτη:

Δίκτυο Πολιτών εναντίον Περλεπε για τη Μεσσαπία

Η βουλευτής Ευβοίας κα Περλεπέ έκανε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για την Μεσσαπία. Πότε ; Μετά την δικαστική καταδίκη του Δήμου Μεσσαπίων ότι έδινε ακατάλληλο νερό για πόση στους κατοίκους της περιοχής. Εδώ και πάνω από ένα χρόνο όμως που οι περιβαλλοντικοί Σύλλογοι, καταγγέλλουν το θέμα και αγωνίζονται για να δεχθούν οι αρμόδιες τοπικές αρχές (Δήμος και Νομαρχία) την ύπαρξη του προβλήματος, που ήταν η κα Περλεπέ ; Μάλιστα σε μια κινητοποίηση του ‘Δικτύου Κινήσεων Πολιτών και Συλλόγων Περιβάλλοντος Εύβοιας’ που έγινε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Εύβοιας, ειρωνεύτηκε τους εκπροσώπους του Δικτύου που τόλμησαν να της δώσουν μια ανακοίνωση για το πρόβλημα.
Αλλά και τώρα στην ερώτησή της  δεν αναφέρεται πουθενά στο κύριο ρυπαντή της περιοχής, δηλαδή στη ΛΑΡΚΟ και μιλάει μόνο για τα μεταφερόμενο τοξικά απόβλητα. Γιατί κα Περλεπέ δεν αναφέρεστε καθόλου στη ΛΑΡΚΟ ; Μήπως περιμένετε πάλι κάποια δικαστική καταδίκη για να μιλήσετε επιτέλους ;

Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός μας. Όμως να ζητάτε και καμιά συγγνώμη από τους πολίτες που εκπροσωπείτε, για ένα τόσο σοβαρό θέμα και τόσο καιρό δεν λέγατε τίποτα.

Χαλκίδα 16-7-2010

Επιτροπή Αγώνα κατά της ρύπανσης της Κεντρικής Εύβοιας του
Δικτύου Κινήσεων Πολιτών και Συλλόγων Περιβάλλοντος Εύβοιας

«Έφυγε» ο Άλκης Συνιώρης σε τροχαίο στη Λεωφ. Βάρης - Κορωπίου

Θύμα τροχαίου έπεσε το πρωί ένας από τους γνωστότερους αναβάτες αλλά και δημοσιογράφους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ήταν λίγο μετά τις 09:00 εχθές το πρωί όταν ο Άλκης Συνιώρης κινούνταν στην λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου.

Στο ύψος της οδού Αγίου Ιωάννου ένα φορτηγό παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, τραυματίζοντας θανάσιμα τον μοτοσικλετιστή.

Άνθρωποι σώστε το νερό: Μια ξεχωριστή διαδήλωση

Μια ξεχωριστή διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλαζ Παπαθανασίου στη Χαλκίδα,από παιδιά του Α Δημοτικού Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου Χαλκίδας. Με πλακακάτ και συνθήματα κατέκριναν την σπατάλη αλλά και τυην ρύπανση του νερού. Οι μικροί λιλιπούτειοι Χαλκιδαίοι, έμαθαν το πόσο μεγάλη αξία έχει το νερό, και πόσο εγκληματικό είναι να το ρυπαίνουμε και να το σπαταλάμε. Καιρός είναι να το καταλάβουμε όμως και μεις οι μεγάλοι.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σλαλόμ Κανόε-Καγιάκ

Φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σλαλόμ Κανόε-Καγιάκ εξαιρετική εμφάνιση έκανε η αθλήτρια του ΝΟΧ Αλεξάνδρα Ντάμπου όπου έφθασε μια ανάσα απ' τον τελικό του C1 Νεανίδων.
Η Ντάμπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στους αγώνες που έγιναν στη Γαλλία και με βαθμολογία 192.33 κατέκτησε την 12η θέση.
Στους ίδιους αγώνες (κατηγορίες εφήβων-νεανίδων) πήραν μέρος άλλοι δύο αθλητές του Νοχ, ο Παπαθανάσης που κατέλαβε την 22 θέση και ο ίδιος μαζί με το Μουχτή κατετάγησαν στην 14 θέση στο C2 Εφήβων

Ματθαίος Γιαννούλης και Λευτέρης Βαζαίος στο Κοντοδεσπότι

Το Σάββατο 34 Ιουλίου και ώρα 21:30 η ομάδα Α.Ε. Θύελλα Κοντοδεσποτίου του Δήμου Μεσσαπίων σας προσκαλεί στο γήπεδο του Κοντοδεσποτίου σε μια ξεχωριστή βραδιά με πολύ μουσική και χορό με τους Ματθαίο Γιαννούλη και  Λευτέρη Βαζαίο. Τιμή εισητηρίου: 10 ευρώ.

Έντονες οι αντιδράσεις των πολιτών στις διακοπές νερού.


Την έντονη αντίδραση των πολιτών έχει προκαλέσει η  απόφαση του Δήμου Μεσσαπίων να προχωρήσει στην εφαρμογή των διακοπών της παροχής νερού στην πόλη των Ψαχνών. Παρόλο που ο Δήμος αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι είναι υποχρεωμένος να προβεί σε αυτή την λύση λόγω της δικαστικής απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων που επιβάλουν την παροχή νερού με όριο  εξ ασθενούς χρωμίου ως 2μgr/lt, οι πολίτες δεν κρύβουν την δυσφορία τους για το μέτρο αυτό.
Ο Δήμαρχος Μεσσαπίων  δήλωσε χτες στον Ρ/Σ 9,65 ότι το μέτρο είναι προσωρινό  και θα διαρκέσει περίπου 1 μήνα ή και κάτι περισσότερο μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες που γίνονται ώστε να συνδεθεί η παροχή νερού από την γεώτρηση στην θέση ¨Μπενετούλια¨ , όπου έχει βρεθεί νερό στα όρια που προβλέπει η δικαστική απόφαση.
Οι διαβεβαιώσεις αυτές όμως δεν φαίνεται να ικανοποιούν την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών οι οποίοι στις συζητήσεις τους ρίχνουν μεγάλες ευθύνες προσωπικά στον Δήμαρχο Κο Μπαζώτη για την έως τώρα αντιμετώπιση του προβλήματος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος υπεραμύνεται των θέσεών του, τονίζοντας εφάρμοσε τα όσα η Κοινή Υπουργική Απόφαση επιβάλλει.
¨Έπρεπε να είχε αναζητήσει λύσεις από πέρσι όταν το πρόβλημα έγινε γνωστό. Να πάρει τον κόσμο μαζί του και να ¨μπουκάρει¨  στο Υπουργείο με 1.000 πολίτες πίσω του απαιτώντας λύση, να δούμε τί θα έκανε ο Υπουργός...¨
¨Δυστυχώς  φτάσαμε σε σημείο μηδέν από παλινωδίες, εγωισμούς, κόντρες και αλαζονεία ένθεν και εκείθεν των εμπλεκομένων. Την πλήρωσε ο τόπος, οι αγρότες και οι παραγωγές μας. Πάμε στην λαϊκή και όταν ακούνε Ψαχνά ούτε που πλησιάζουν τον πάγκο!!! Τώρα φτάσαμε στο σημείο μια πόλη 8.000 κατοίκων να έχει νερό μόνο 4-5 ώρες την ημέρα!!!!...¨
¨Ο ένας έκανε σημαία το πρόβλημα του νερού για να προωθηθεί για Δήμαρχος. Ο άλλος δεν ακούει και δεν συνεργάζεται με κανέναν, ούτε καν το έψαξε το θέμα όταν βγήκε στην επιφάνεια... Τώρα μας λένε ότι το νερό δεν φτάνει.... Τρέχουν στο παρά πέντε να βρουν νερό στα όρια όταν επί 1,5 χρόνο μας έλεγαν πιείτε καλό είναι.. με όλους αυτούς θα τα πούμε στην κάλπη...¨
¨.... Η κάθε οικογένεια καλείται να επιβαρυνθεί 150-400 ευρώ , εκτάκτως, για αγορά ντεπόζιτου μιας και τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς όπως λέγεται ο υδροφόρος ορίζοντας της Μεσσαπίας έχει πρόβλημα γι΄αυτό και δεν βρίσκουν νερό χωρίς εξασθενές... έπρεπε να είχαν παραδεχτεί το πρόβλημα πολύ νωρίτερα...και να έχουν απαιτήσει λύσεις από τους αρμόδιους, τώρα τρέχουν...γυρίσαμε 20 χρόνια πίσω...¨
¨Με αυτή την απόφαση δεν υπάρχει περίπτωση σε όλη την Ελλάδα να υπάρχει νερό κατάλληλο, σε  λίγους μήνες να δείτε τι θα γίνει σε πολλούς Δήμους...¨
¨Έπρεπε ο Μπαζώτης
¨Ο κόσμος θα τους πετσοκόψει και τους 2!!! Τον ένα γιατί επιλεκτικά ασχολήθηκε και πρόβαλε το θέμα του νερού και τον άλλο γιατί έλεγε πιείτε καλό είναι... Να δούμε ποιοι θα είναι μαζί τους και τι θα μας λένε, καλά θα περάσουν όλοι τους!!!!¨
Αυτές είναι μερικές από τις συζητήσεις που είχαμε με πολίτες χτες το βράδυ στην πλατεία των Ψαχνών οι οποίοι δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για την τροπή που έχουν πάρει τα γεγονότα με αφορμή το πρόβλημα του νερού. Θέμα που όπως όλα δείχνουν επηρεάζει έντονα το εκλογικό σκηνικό σε αυτή την μακρά προεκλογική περίοδο που διανύουμε.

messapia-news