Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ανέκδοτο: συνάντηση Παπανδρέου με Πρωθυπουργο Ελβετίας


Σε μια συνάντηση του Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας, ο Παπανδρέου συστήνει τους υπουργούς του:

- Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Εργασίας, Υγείας, Παιδείας, Οικονομίας κλπ.
Έρχεται η σειρά του Ελβετού, που συστήνει αντίστοιχα:
- Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Εργασίας, Υγείας, Ναυτιλίας...

Κρυφογελάει ο Παπανδρέου. Του λέει ο Ελβετός:

- Γιατί γελάτε;
- Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας, ενώ δεν έχετε θάλασσα;
- Όταν μου παρουσίασες τους υπουργούς Δικαιοσύνης, Υγείας, Παιδείας και Οικονομίας, εγώ γέλασα;

MOLEMOU

DCA το φάρμακο του καρκίνου εμποδίζεται να κυκλοφορήσει

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΨΑΧΝΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Σύλλογος Νέων Δήμου Μεσσαπίων διοργανώνει ποδηλατικό περίπατο την Κυριακή 2 Μαίου 2010 και ώρα 11 π.μ. με προορισμό τα Πολιτικά Ευβοίας. Σημείο έναρξης τα Ψαχνά ( γέφυρα Ψαχνών ). Θα ακολουθήσουμε τον παραλιακό δρόμο. Πάρτε όλοι το ποδήλατό σας και ελάτε να απολαύσουμε μία υπέροχη διαδρομή! Οι πιο τολμηροί μπορείτε να φορέσετε τα μαγιό σας και να βουτήξετε κιόλας! Θα ακολουθήσει φαγητό και καφεδάκι και το απογευματάκι, επιστρέφουμε. Όσοι πάλι δεν έχετε ποδήλατο.....ραντεβού στα Πολιτικά, όπου θα συναντηθούμε για το δεύτερο μέρος του προγράμματος.....!

ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ( ΔΝΤ ) - Η Αφαίμαξη των Λαών

Δε θέλουμε το Δ.Ν.Τ κυριοι... Έχουμε το δικαιωμα;

Tο ότι το Δ.Ν.Τ. έχει μπει κιόλας στην διαδικασία να ενεργεί στα οικονομικά και πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας, το γνωρίζουμε ήδη.
Αυτό που πολύ δεν γνωρίζουν, είναι το ότι το Δ.Ν.Τ. δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Το Δ.Ν.Τ. είναι ο μοντέρνος τρόπος εισβολής ξένων δυνάμεων και συγκεκριμένα της Αμερικής, σε ξένες μη φίλιες χώρες προς αυτούς. Έτσι σκλαβώνεις πλέων μια χώρα.
Πρώτα την τρομοκρατείς μέσω των ΜΜΕ ότι δήθεν υπάρχει κρίση, την οποία δημιουργείς και σκηνοθετείς ο ίδιος.
Δεύτερον κανονίζεις να έχεις στην εξουσία της χώρας αυτής μαριονέτες πολιτικούς, οι οποίοι κάνουν αυτά που εσύ τους λές να κάνουν.
Τρίτον αφού μετά η χώρα αυτή σε καλεί να επέμβεις για να την σώσεις ως ο από μηχανής θεός, τότε της αρπάζεις ότι

οικονομικούς πόρους διαθέτει και την υπερχρεώνεις.

Και τότε αρχίζουν να παίζουν τα όργανα που λέει ο λαός. Σε εκβιάζουν μονίμως π.χ. να ψηφίζεις στον ΟΗΕ η ΝΑΤΟ υπέρ των δικών τους συμφέρων.

Τέτοια θέματα θα μπορούσαν να είναι για την Ελλάδα, το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων, οι γκριζοποίηση και μοίρασμα του Αιγαίου στον 25ό μεσημβρινό υπέρ της Τουρκίας, η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου από αμερικάνικες Εταιρίες, η Κοσοβοποίοιση της Θράκης μας και πολλά άλλα δυσμενή γεγονότα.

Ελληνίδες και Έλληνες,

αυτό δεν θα πρέπει να το αφήσουμε ποτέ να περάσει. Η Ελλάδα πέρασε χειρότερες τρικυμίες και μπόρες, αλλά μέσα από την μαχητικότητα που μέσα μας κυλά, και που χρόνια τώρα προσπαθούν οι ανθέλληνες να υπνωτίσουν, θα τα καταφέρουμε.

Πρέπει όμως να οργανωθούμε και να αποτάξουμε τα μικρόβια των ξένων δυνάμεων που είναι μαζεμένα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Το πρώτο μας βήμα είναι γίνει γνωστό σε όλους ο σκοπός του Δ.Ν.Τ.

Κουράγιο και υπομονή γιατί και η Ελπίδα που πεθαίνει τελευταία έχει ελληνική προέλευση.

neww24.gr

Ισχυρίζεται ότι έχει να φάει και να πιει 70 χρόνια

Συναγερμό στην ιατρική και λοιπή επιστημονική κοινότητα προκαλεί η περίπτωση ενός 82χρονου Ινδού, που δηλώνει ότι έχει να φάει εβδομήντα ολόκληρα χρόνια, αλλά παρόλα αυτά καταφέρνει και διατηρείται ακμαίος και δυνατός.
Ο Ινδός βρίσκεται πλέον σε απομόνωση σε βρετανικό νοσοκομείο εδώ και επτά μέρες και εξετάζεται από γιατρούς στρατιωτικών ινστιτούτων της Βρετανίας και των ΗΠΑ. Στο διάστημα αυτό ούτε έχει φάει αλλά ούτε έχει πιει σταγόνα νερού.
Αυτό το τελευταίο γεγονός οδηγεί τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι ενδεχομένως τα όσα ισχυρίζεται είναι αληθινά, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι ο ανθρώπινος οργανισμός κανονικά δεν έχει αντοχές για να ζήσει πάνω από 3 με 4 μέρες χωρίς φαγητό και νερό.

Σκοτώνουν Αλεπούδες με φόλες στην Αυλώνα

Για οικολογικό έγκλημα στο δήμο Αυλώνος, κάνει λόγο ο Νίκος Τσερόλας, μέλος της "Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας" και του Παγκόσμιου Ταμείου για την προστασία της Φύσης, με αφορμή το πλήθος από νεκρές αλεπούδες που έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό στους δρόμους και τα χωράφια του Δήμου Αυλώνος, ιδιαίτερα στην Οκτωνιά. Ο θάνατος των άγριων ζώων οφείλεται σε δηλητηριασμένα δολώματα (φόλες)! Οι φήμες θέλουν υπαίτιους κυρίως τους κυνηγούς, οι οποίοι θεωρούν ανταγωνιστή τους στο κυνήγι του λαγού, τις αλεπούδες!

Ο κ. Τσερόλας υπογραμμίζει τα παρακάτω: "Πρόκειται προφανώς για μία πράξη εγκληματική που καταστρέφει την ισορροπία της φύσης και δημιουργεί ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Ταμείο συγγνώμης Πολιτικών


Η παρακάτω επιστολή γράφτηκε από ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι μαθήτρια της Τρίτης Γυμνασίου που κατάγεται από την Κατερίνη όπου και διαμένει. Όποιος την διαβάσει θα καταλάβει ότι υπάρχουν και σήμερα παιδιά με ευασθισίες και οράματα για το μέλλον και δεν είναι όλα φραπέ και τάβλι. Θα πρέπει όλοι να βροντοφωνάξουμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό το κορίτσι!!!!!!

"Κύριε Πρόεδρε της Βουλής , σας προτείνω την δημιουργία Ταμείου Συγγνώμης Πολιτικών. Θα είναι μια πρωτοβουλία - η εθελοντική και ενυπόγραφη συγκέντρωση συγγνώμης των πολιτικών- που θα μειώσει την οργή των εφήβων και σας προτείνω να την θέσετε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.