Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

best fishing bloopers

Ποδηλατικός γύρος στα Ψαχνά

Εκπαιδευτικοί και Φοιτητές κυνήγησαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα!

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Πάτρα μεταξύ εκπαιδευτικών, φοιτητών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 
Σήμερα το πρωί οι εκπαιδευτικοί και οι φοιτητές , κρατώντας πανό και θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον χώρο της Παιδείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», περιμένοντας την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου η οποία θα ερχόταν στην Πάτρα για να παραστεί στην εκδήλωση φιέστα που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων προς τιμήν των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν αποφοιτήσει από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης και στην οποία φιέστα η υπουργός επρόκειτο να ήταν η κεντρική ομιλήτρια.

ο Χαμόγελο του Παιδιού, τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται το ευρώ που δε μας περισσεύει.



Η οικονομική συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η οικονομική κρίση μάς αγγίζει όλους. Για εμάς, στο Χαμόγελο του Παιδιού, η καθημερινότητα δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Τώρα - περισσότερο από ποτέ - έχουμε ανάγκη τη βοήθειά σας, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας, που δεν πρέπει να σταματήσει.
Γιατί
Ø Εκατοντάδες παιδιά, έχουν βρει μια ζεστή αγκαλιά στα σπίτια μας.
Ø Εκατοντάδες παιδιά, έχουν απομακρυνθεί από τους χώρους που έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση, εκμετάλλευση.
Ø Εκατοντάδες παιδιά και γονείς έχουν βρει διέξοδο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, με συμβουλευτική υποστήριξη.
Ø Εκατοντάδες γονείς βρήκαν στήριγμα στην εξαφάνιση του παιδιού τους.
Ø Εκατοντάδες παιδιά περνούν δημιουργικά τις ατελείωτες ώρες παραμονής τους στο νοσοκομείο.
Ø Εκατοντάδες γονείς που τα παιδιά τους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας έχουν βρει ένα χέρι για να στηριχθούν μέσω της Ημερήσιας Φροντίδας στο Σπίτι.

Μουσική βραδιά στον Πάλιουρα


Το Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 στην περιοχή του Πάλιουρα θα τραγουδίσουν ο Κώστας Σαφέτης, η Χαρά Βέρα και ο Γιώργος Κακλουμάνος.

Παντρεύται η Τρόικα με το Λοβέρδο στη Χαλκίδα

Ένας λαμπερός γάμος ετοιμάζεται εδώ και μέρες στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα προσκλητήρια είναι πολλά και μάλιστα σήμερα μοιράστηκαν στον κεντρικότερο δρόμο της Χαλκίδας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τέσσερις μήνες ενώ από την πρώτη στιγμή ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Η νύφη έχει κάνει αρκετούς γάμους στο παρελθόν όπως στην Αργεντινή και στην Τουρκία. Μπορεί να έχει το look είναι όμως μία φραγκοφονιάς που δεν περιγράφεται. Πρόκειται για την Τρόικα την σοσιαλίστα, όπου ο γάμος θα γίνει την επόμενη Πέμπτη. Εάν θέλετε να μάθετε ποιος θα είναι ο γαμπρός και η κουμπάρα, σας περιμένουν την επόμενη Πέμπτη στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Δείτε το βίντεο με το μοίρασμα των προσκλητήριων....



evianews

Ξενοδοχείο από σκουπίδια


Το ξενοδοχείο Save Beach Hotel είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο φτιαγμένο εξολοκλήρου από απορρίμματα παραλίας. Έχει 5 δωμάτια με 12 τόνους σκουπιδιών (Pic)
Το να κοιμάσαι περιτριγυρισμένος από ένα σωρό σκουπιδιών σίγουρα είναι ο πιο απωθητικός τρόπος για να πλασάρεις το ξενοδοχείο σου.

Αλλά αυτό ακριβώς το concept πουλάει ένας ξενοδόχος στο κέντρο της Ρώμης με επισκέπτες αρκετούς διάσημους ανάμεσά τους και η Έλεν Κρίστενσεν.

Πιλότος ετών... 91

Ο 91χρονος  Μποζ Πάρσονς είναι ένας από τους επτά υπερήλικες πιλότους, με περισσότερες από 2.000 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του. Μάλιστα για να τον τιμήσουν εκδίδουν τη βιογραφία του.
Είναι ένας από τους επτά υπερήλικες πιλότους, με περισσότερες από 2.000 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του. Πρόκειται για τον 91χρονο  Μποζ Πάρσονς, για τον οποίο εκδίδεται βιβλίο για να τιμήσουν την 70ετή καριέρα του στους αιθέρες της Αυστραλίας και όχι μόνο.

"Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη" από τη Σχολή Θεατρικής Αγωγής

Η Σχολή Θεατρικής Αγωγής της ΔΗ.Κ.Ε.Χ. με τη λήξη της σχολικής χρονιάς παρουσιάζει στο Κάστρο Κανήθου, την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στις 21:15 τη θεατρική παράσταση «Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη» του Δημήτρη Ποταμίτη.

Παίζουν

Λυσιστράτη
Λυσιστράτη: Αντωνία Παύλου
Κλεονίκη: Δέσποινα Βασιλείου
Γέρος Ε': Στέλιος Βασιλείου
Γέρος Γ': Βίκτωρας Σαμουήλ
Γέρος Α': Αλέξανδρος Καραπάνος
Γυναίκα Γ': Παναγιώτα Πανταζή
Γυναίκα: Βιβιάννα Αυλωνίτη
Γυναίκα Α': Δέσποινα Μπόνια
Γυναίκα Β': Ευαγγελία Παναγάκου
Μυρίνη: Αλεξία Ελευθερίου
Κινησίας: Παρασκευάς Ρεζές
Βοηθός Αξιωματικού: Στέλιος Δερμησιάδης
Αξιωματικός: Γιώργος Γαβριλάκης
Γέρος: Ιωάννης Νικολάου
Γέρος: Νίκος Μηλίτσης Μαζαράκης

Παίζει πίνγκ-πονγκ στα 100 της χρόνια!

Τα φλας πήραν "φωτιά" κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πινγκ-πόνγκ για βεταράνους, που διεξάγεται στην Κίνα, όταν έκανε την εμφάνιση της η Ντόροθι Ντελόου.

Η γιαγιά από την Αυστραλία, είναι η γηραιότερη ανάμεσα στους 2.000 αθλητές της διοργάνωσης, αλλά αγωνίστηκε με πάθος..."απαντώντας" στις μπαλιές της αντιπάλου της! Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλές από τις αποκρούσεις της ήταν εντυπωσιακές και απαιτούσαν γρήγορους ελιγμούς!

"Νιώθω σαν σταρ του σινεμά", δήλωσε η συμπαθής, Ντελόου, η οποία δεν σταματάει να υπογράφει αυτόγραφα, ενώ δεκάδες είναι εκείνοι που της ζητούν να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους.

Angelina Jolie, η αυτοκράτειρα της Αιγύπτου

Η ζωή της Κλεοπάτρας, της τελευταίας Φαραώ βασίλισσας της Αιγύπτου πριν αναλάβουν οι Ρωμαίοι, πάντα γοήτευε το χώρο του σινεμά, και η λίστα με τις ηθοποιούς που την ενσάρκωσαν μετράει δεκάδες ονόματα. Τώρα, ετοιμαστείτε να προσθέσετε και την Angelina Jolie στη λίστα.
Η δυναμική Angelina συνεργάζεται στενά αυτή την εποχή με τον γνωστό παραγωγό Scott Rudin («Καμιά Πατρίδα Για Τους Μελλοθάνατους», μεταξύ άλλων) για να σχεδιάσουν μια νέα βιογραφία της αιγύπτιας βασίλισσας, την οποία, φυσικά, θα υποδύεται η ίδια η Angelina.
Το σενάριο έχει γράψει η Stacy Schiff και βασίζεται στο βιβλίο της «Cleopatra: A Life», το οποίο έγραψε όσο περίμενε να εγκριθεί μια πρόταση σεναρίου της για την Κλεοπάτρα που είχε υποβάλει στη Sony μέσω του Rubin από το 2006.