Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Το βίντεο με τις 2.000.000 θεάσεις μέσα σε τρεις μήνες.

Η Kseniya Simonova 24 ετών, που προκάλεσε αίσθηση στο τηλεοπτικό σόου της Ουκρανίας Ukraine Got Talent με τις καλλιτεχνικές της επιδόσεις στην ζωγραφική στην άμμο, έχει γίνει internet hit καθώς το βίντεο που την δείχνει σε δράση, έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 επισκέψεις. Η Simonova ζωγράφισε μια σειρά από εικόνες σε ένα φωτιζόμενο τραπέζι, που απεικόνιζαν το πως οι άνθρωποι επηρεάστηκαν από την Γερμανική εισβολή κατά την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Οι εικόνες προβαλλόταν σε μια γιγαντοοθόνη, πολλοί από το κοινό δάκρυσαν και αυτή κέρδισε το πρώτο βραβείο των 75.000 λιρών Αγγλίας. Δείτε το καταπληκτικό αυτό βιντεάκι και θα καταλάβετε το γιατί έχει κερδίσει την προσοχή του κόσμου.




psaxtiria

Leave Me


Leave Me from Daros Films on Vimeo.

Δωρεάν πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ Οβριόκαστρο

Η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ Οβριόκαστρο, διάρκειας 1 ώρας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαΐου, ώρα 8 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα της Ταινιοθήκης της Ελλάδας (Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136, Κεραμικός – Στάση Μετρό Κεραμικού)
Στο Οβριόκαστρο Κερατέας, χώρο αρχαιολογικό και σε μικρή απόσταση από νόμιμες κατοικίες, η επικείμενη δημιουργία χωματερής (ΧΥΤΑ) έχει, εδώ και χρόνια, κινητοποιήσει την τοπική κοινωνία και τους τοπικούς φορείς. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατέας, δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο καταγράφει τη συστηματική και ιδιαίτερα οργανωμένη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας απέναντι σε αυτά τα σχέδια της πολιτείας.
Κάτοικοι της Κερατέας και του Οβριοκάστρου, απλοί πολίτες, επιστήμονες και καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους πάνω από μικροπολιτικά οφέλη σε μια έκκληση για την διαφύλαξη του πολιτισμού και του περιβάλλοντος. Το ντοκιμαντέρ, μαζί με την κινητοποίηση των πολιτών, ανασύρει και αναδεικνύει την σπουδαιότητα της περιοχής αυτής της Αττικής, προσεγγίζει τον πολιτισμικό χαρακτήρα του Οβριοκάστρου, στέκεται πάνω από τις άπειρες μεταλλευτικές στοές, αποκαλύπτει οικολογικές διαδρομές που μέχρι σήμερα έμεναν στην αφάνεια.
Στο ντοκιμαντέρ καταδεικνύεται χαρακτηριστικά το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο μπορεί να οδηγηθεί μια κοινωνία όταν διαπιστώσει πως το περιβάλλον της απειλείται και πως οδηγήθηκε σ’ αυτό μέσα από την ανεπαρκή πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων. Στο αδιέξοδο αυτό η τοπική κοινωνία αναζητά και βρίσκει τις πνευματικές, ψυχικές και σωματικές δυνάμεις και στήνει ασπίδα προστασίας στο Οβριόκαστρο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ - Το Κακό πουλί κατεβαίνει στην πολιτική!!

Κ
Κακό Πουλί

Υπάρχει η άλλη άποψη για τον ορφανό μαθητή που...

Θα ήθελα να καταγγείλω ένα γεγονός που εξελίχτηκε σε δημόσιο ελληνικό σχολείο στην περιοχή της Χαλκίδας. Μαθητής 15 χρονών κόπηκε στην 1ης Λυκείου κόπηκε στην ίδια τάξη από απουσίες.
Φυσικά πολύ συνηθισμένο…
Για την καταγγελία αυτή υπάρχει μια μικρή πλην σημαντική λεπτομέρεια.
Το παιδί αυτό, ορφανό ... από πατέρα μεγάλωνε με την μητέρα του και ως πατρική φιγούρα είχε τον θείο του (αδερφό της μητέρας του), τον μήνα Μάρτιο ο Θείος του έφυγε από την ζωή εντελώς απρόσμενα και άδοξα. Το γεγονός αυτό όπως είναι φανερό για οποιοδήποτε άνθρωπο περνάει με τέτοια ψυχοφθόρα και δυσάρεστη κατάσταση οδήγησε το παιδί να κλειστεί στον εαυτό του με αποτέλεσμα το σχολείο να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Οι καθηγητές αδιαφορώντας πλήρως για την ψυχική κατάσταση του παιδιού αποφάσισαν ότι πρέπει να μείνει στην ίδια τάξη. Και θα ήθελα να θέσω σε αυτό το σημείο τα ερωτήματα μου…

Ψηφοδέλτιο Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Μεσσαπίων

Παρακάτω παρατείθεται το ενιαίο Ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. του Δήμου Μεσσαπίων που θα γίνουν την Κυριακή 30 Μαΐου. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις δέκα το πρωί και θα κλείσουν στις εφτά το απόγευμα.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
(Μόνο Ένας Σταυρός)
Ευαγγελοκώστα Βασιλική του Δημητρίου
Κωνσταντινάκη Ανδρονίκη του Ελευθερίου
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ
(Μέχρι τρεις Σταυρούς)
Γκίκας Σπύρος του Κων/νου
Γκρινιάρης Αθανάσιος του Γεωργίου
Δημητρίου Βασίλειος του Τριανταφύλλου
Δούδαλης Σπυρίδων του Ευαγγέλου
Καλαβριώτης Δημήτριος του Βασιλείοιυ
Καρρά-Καλαβρή Ιωάννα του Κωνσταντίνου
Καρκαλής Ιωάννης του Νικολάου
Μπαρσάκης Ανέστης του Δημητρίου
Ντούρμα Κυριακή του Αθανασίου
Παπακωνσταντίνου Βασίλειος του Νικολάου
Πριόνας Νικόλαος του Γεωργίου
Ρέτσα Άννα του Δημητρίου
Σαρρή Ζωή του Νικολάου
Σαρρής Χριστόδουλος του Δημητρίου
Χρυσοσταλής Πέτρος του Παναγιώτη

Συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα έλεγε πως έδινε ο Ρέμος

Τις περισσότερες συναυλίες δήλωνε για φιλανθρωπικό σκοπό, ο Αντώνης Ρέμος σύμφωνα με όσα λένε εφοριακοί και το ΣΔΟΕ που κάνει τον έλεγχο στον γνωστό τραγουδιστή.

Αυτό που ψάχνουν είναι να δούνε αν πράγματι ήταν συναυλίες φιλανθρωπικού σκοπού ή αν ήταν τύπο...Μυκόνου όπου έγινε το αδιαχώρητο και ο κόσμος πλήρωσε χωρίς να πάρει απόδειξη αλλά και ο Ρέμος φένεται να πήρε χρήματα για την συναυλία.

Βατράχια κατέλαβαν την Εγνατία οδό

Oι χιλιάδες βάτραχοι που εισέβαλαν χθες στο οδόστρωμα της Εγνατίας οδού προκαλώντας έκπληξη και πανικό στους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων καταδεικνύουν, σύμφωνα με τους ειδικούς, κενά στον σχεδιασμό του δρόμου όσον αφορά την προστασία της πανίδας. Οι βάτραχοι κατέκλυσαν τον οδικό κόμβο Προφήτη- Λαγκαδά Θεσσαλονίκης κατευθυνόμενοι στον τόπο αναπαραγωγής τους, προκαλώντας τρία τροχαία ατυχήματα αλλά και τη διακοπή της κυκλοφορίας περίπου για δύο ώρες. Οπως εξηγεί ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ερπετολογικής Εταιρείας κ. Ι. Ιωαννίδης, στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες στα μεγάλα οδικά έργα που διέρχονται κοντά από υγροτόπους εφαρμόζονται ειδικά φράγματα ώστε τα είδη που μετακινούνται ή μεταναστεύουν να μην περνούν από το οδόστρωμα αλλά από ειδικές διαβάσεις.

Από την πλευρά τους, στελέχη της Εγνατία ΑΕ εκτιμούν ότι ο αριθμός των βατράχων αυξήθηκε στην περιοχή εξαιτίας της καταστροφής της Κορώνειας. Οπως υποστηρίζουν, η αποστράγγιση των υδάτων οδήγησε στην εξαφάνιση των ψαριών τα οποία έτρωγαν τους γυρίνους. «Ετσι οι βάτραχοι πολλαπλασιάστηκαν ανεξέλεγκτα με συνέπεια κατά τη μετανάστευσή τους να δημιουργούν πλέον προβλήματα» σημειώνουν.

Όμηροι των εξαρτήσεων οι έφηβοι

Αύξηση του καπνίσματος στα κορίτσια, ιδιαίτερα της Αθήνας, παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Παράλληλα, οι δεκαεξάχρονοι στη χώρα μας κάνουν συστηματική κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε υψηλό ποσοστό (87%), από τα υψηλότερα στην Ευρώπη.
«Οι έρευνές μας (από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής) διενεργούνται κάθε τέσσερα χρόνια σε αντιπροσωπευτικό δείγμα περίπου 10.000 μαθητών της χώρας, ηλικίας 14-18 ετών», λέει η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αννα Κοκκέβη.

«Στις εξαρτησιογόνες ουσίες κατατάσσουμε τις νόμιμες (καπνός, αλκοόλ, ψυχοδραστικά φάρμακα) και τις παράνομες ή ναρκωτικά (μαριχουάνα/χασίς ή κάνναβη, ηρωίνη, κοκαΐνη, LSD, έκσταση). Από τις έρευνες προκύπτει η μεγάλη διάδοση της χρήσης καπνού και οινοπνευματωδών ποτών. Συγκεκριμένα, έχουν καπνίσει τσιγάρο οι μισοί μαθητές, ενώ δεν υπάρχει έφηβος που να μην έχει δοκιμάσει αλκοόλ.

»Ενας στους 5 μαθητές καπνίζει συστηματικά και περίπου ένας στους 7 πίνει με συχνότητα περίπου 2-3 φορές την εβδομάδα, ενώ το 12% αναφέρει ότι μέθυσε τον τελευταίο μήνα πριν από την έρευνα. Ναρκωτικά έχει δοκιμάσει 12% των μαθητών, ενώ περίπου οι μισοί έχουν επαναλάβει τη χρήση. Η πιο δημοφιλής παράνομη ουσία είναι η κάνναβη, την οποία θεωρούν ότι μπορούν να βρουν εύκολα ένας στους 4 μαθητές».
Περισσότερα αγόρια σε σύγκριση με τα κορίτσια κάνουν χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών. «Το κάπνισμα είναι πιο διαδεδομένο στα κορίτσια που κατοικούν στην Αθήνα, συγκριτικά με αυτά που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και τις λοιπές περιοχές της χώρας», σημειώνει η κ. Κοκκέβη.

«Αντίθετα με το κάπνισμα, το αλκοόλ είναι περισσότερο διαδεδομένο στους μαθητές που κατοικούν σε περιοχές εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Στη χρήση παράνομων ουσιών έρχεται πρώτη η Αθήνα, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη και τέλος οι λοιπές περιοχές. Χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών κάνουν περισσότεροι μαθητές που προέρχονται από ασθενέστερες οικονομικά οικογένειες σε σύγκριση με τους υπόλοιπους».
Η ίδια έρευνα που γίνεται σε 16χρονους μαθητές από 35 χώρες (έρευνα ESPAD), δείχνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ των χωρών με τα χαμηλότερα ποσοστά στη χρήση ναρκωτικών σε αυτή τη συγκεκριμένη ηλικία. Η συστηματική κατανάλωση αλκοόλ, αντίθετα, κατατάσσει τα Ελληνόπουλα μεταξύ των χωρών με τα υψηλότερα ποσοστά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά
« Το Χαμόγελο του παιδιού»
διοργανώνει την δράση
« Καθαρίστε την Μεσόγειο»
την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010, 9-13:30 μμ
στη παραλία Λευκαντί Ευβοίας
με τη συμμετοχή μαθητών, χορηγών, εθελοντών και τη πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Ληλαντίων και του γραφείου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ευβοίας.
Περισσότερα από 200 παιδιά από δημοτικά σχολεία του δήμου Ληλαντίων, θα δώσουν το δικό τους
μήνυμα στους μεγάλους, συμμετέχοντας στον καθαρισμό του χώρου. Η συγκεκριμένη παραλία
επιλέχθηκε καθώς κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα η περιοχή είχε πληγεί από την έντονη
βροχόπτωση και την πλημμύρα του Λήλαντα ποταμού.
Ο Οργανισμός μας συμμετέχει για 9η συνεχή χρονιά στη δράση « Καθαρίστε τη Μεσόγειο» η οποία
διοργανώνεται από την Ιταλική Περιβαλλοντική Οργάνωση Legambiente και στην οποία λαμβάνουν μέρος
κάθε χρόνο διάφοροι φορείς από ολόκληρη τη Μεσόγειο (σχολεία, μη κυβερνητικές οργανώσεις, Φορείς
Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ξενοδοχεία κ.ά.) αναλαμβάνοντας να καθαρίσουν κάποια ακτή, πάρκο, άλσος
ενώ ταυτόχρονα γίνεται μάθημα περιβαλλοντικής αγωγής στα παιδιά. Φέτος θα πραγματοποιηθεί για
πρώτη φορά ταυτόχρονος καθαρισμός σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας από « Το Χαμόγελο
του παιδιού» της Κέρκυρας, της Τρίπολης και της Χαλκίδας. Μαθητές, φορείς, εταιρείες και εθελοντές θα
ενώσουν τις δυνάμεις τους στην Βόρεια Κυνουρία, στην Κέρκυρα και στην Εύβοια.
Η δράση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των παιδιών στο θέμα της προστασίας
του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις δράσεις
του Συλλόγου «Το χαμόγελο του Παιδιού» και να συμμετάσχουν σε διάφορες εκπαιδευτικές
δραστηριότητες με θέμα το περιβάλλον.
Στο Λευκαντί Ευβοίας θα παραβρίσκεται εκπρόσωπος του ΕΚΘΕ (Εθνικό Κέντρο Θαλασσίων Μελετών) ο
οποίος θα μιλήσει στα παιδιά για το πως δημιουργείται η άμμος, από τι αποτελείται το θαλασσινό νερό
και τι πρέπει να κάνουμε για να έχουμε καθαρές παραλίες .
Στη συνέχεια τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια επίδειξη παροχής πρώτων
βοηθειών από τη σχολή κατάδυσης “Thalassa”, ενώ η εταιρεία Danone θα συμμετάσχει με ομάδα
εθελοντών στις δραστηριότητες .Η όλη δράση θα κλείσει με τρόπο μοναδικό μια και όλα τα παιδιά θα
έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν «Μια όμορφη & καθαρή παραλία σ’ένα τεράστιο μουσαμά 7
μέτρων!

Παρουσιαση του βιβλιου του Χρηστου Τερζιδη "...και το τελος παντα κοντα"

Παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Τερζίδη «.και το τέλος πάντα κοντά» από το βιβλιοπωλείο ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ και τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ την Δευτέρα 31 Μαϊου,στις 20:00 στην «Οδό Ονείρων» , Τσιριγώτη 6 Χαλκίδα.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι : Ανδρέας Ρουμελιώτης , δημοσιογράφος Νίκος Βουρλιώτης , τραγουδιστής , μέλος του συγκροτήματος Goin' Through Δημήτρης Αναγνωστάκης , εκπαιδευτικός , πρώην Δήμαρχος Χαλκίδας Μουσική υποστήριξη , ακουστικό σετ από τους Ιχνηλάτες

Φιλιώ Λούβαρη & ομάδα Σύρμα: Πανδοχείο Πεσσόα

To TAF (the art foundation) παρουσιάζει την Φιλιώ Λούβαρη και το καλλιτεχικό αίθριο Σύρμα στη site-specific performance Πανδοχείο Πεσσόα. Το Πανδοχείο Πεσσόα αποτελεί συνέχεια της έρευνας της ομάδας πάνω στο έργο του Πορτογάλου ποιητή Φερνάντο Πεσσόα, ο οποίος έδωσε φωνή σε πολλούς διαφορετικούς ποιητές, τους “ετερώνυμούς” του, καθένας από τους οποίους είχε ξεχωριστό ύφος γραφής και -επινοημένη από τον Πεσσόα- δική του βιογραφία.
Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, ο χώρος του TAF θα μετατραπεί σε αλληγορικό πανδοχείο όπου οι ετερώνυμοι θα συγκατοικούν, συνθέτοντας μια φανταστική κοινότητα που θα αντικατοπτρίζει τον κόσμο του ποιητή. Το πανδοχείο αυτό θα είναι ένας χώρος συνύπαρξης του πραγματικού με το ονειρικό, του υλικού με το άυλο, του κωμικού με το τραγικό, σε βαθμό που να αναρωτιέται τελικά κανείς σχετικά με τη φύση αλλά και τα όρια τέτοιου είδους διακρίσεων και αντιθέσεων. Η performance Πανδοχείο Πεσσόα φιλοδοξεί να αποτελέσει μια περιήγηση θεατών και ερμηνευτών σε μια σειρά από χώρους-δωμάτια θαυμάτων. Ένας λογιστής, ένας τραγουδοποιός, ένα παιδί, μια σκιά, η σιωπή, μια γυναίκα, θα είναι μερικοί από τους ένοικους του νοητού πανδοχείου, ενώ ο ξενοδόχος του θα ξεναγεί το κοινό στους διαδοχικούς χώρους, όπου οι ένοικοι ζουν, φιλοσοφούν και ονειρεύονται.

Ένα Καράβι για τη Γάζα


shiptogaza on livestream.com. Broadcast Live Free

Γνωριμία με το νησί της Εύβοιας

O Χάρυ Κλυν σχολιάζει την επικαιρότητα


* Ο ΓΑΠ ποτέ δεν πίνει καφέ το πρωί... Φοβάται μην τον κρατήσει ξύπνιο όλη τη μέρα.

* Παπακωνσταντίνου: Εξυπνότερος του Αϊνστάιν. Tον Αϊνστάιν βρεθήκανε και δέκα άνθρωποι που τον καταλάβανε, αυτόν δεν τον κατάλαβε ακόμα κανείς!


* Θα ήθελα να σας πω την ιστορία για τους 40 κλέφτες, αλλά προφανώς δεν σας ενδιαφέρει η πολιτική...

* Oι πολιτικοί, ασχέτως κόμματος, δε θεωρούν τον εαυτό τους ένα κομμάτι της Ελλάδας, γιατί θεωρούν την Ελλάδα ένα κομμάτι του εαυτού τους!

Ο όσιος Ιωάννης ο Ρώσος, ο ομολογητής και θαυματουργός

Βαρυφορτωμένο ξεκίνησε το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου 1924 το πλοίο «Βασίλειος Δεστούνης» από το λιμάνι της Μερσίνας της Μικράς Ασίας με προορισμό την Εύβοια. Δεν μετέφερε μόνο 800 πονεμένους ρακένδυτους Μικρασιάτες πρόσφυγες. Στο αμπάρι του το πλοίο έκρυβε πολύτιμο θησαυρό. Ήταν ξύλινη (από κυπαρίσσι) λάρνακα με το τίμιο ιερό σκήνωμα του 40χρονου οσίου Ιωάννου του Ρώσου.
Οι τουρκικές αρχές είχαν απαγορεύσει αυστηρά στους Χριστιανούς τη μεταφορά του αγίου από το Προκόπιο. Είχαν μάλιστα σφραγίσει τον ομώνυμο περικαλλή ιερό Ναό του. Αλλά ο πιστός σιδηρουργός του Προκοπίου με άδεια του ευλαβεστάτου ιερέως π. Χαραλάμπους Αβερκιάδη τη νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου τόλμησε και παραβίασε κρυφά τον ιερό Ναό. Και ο τολμηρός Έλληνας και πιστός Μικρασιάτης Παναγιώτης Παπαδόπουλος, που επρόκειτο την επομένη να ταξιδέψει για την Ελλάδα, ανέλαβε να περιτυλίξει με κιλίμια το ιερό Λείψανο. Και με κίνδυνο της ζωής του το πέρασε από το τουρκικό τελωνείο.
Τόσο μεγάλη ευσέβεια και πίστη είχαν οι αγαπημένοι μας Μικρασιάτες πρόσφυγες. Μπορεί να έφθασαν στην μητροπολιτική Ελλάδα μας πάμφτωχοι υλικά, αλλά μας έφεραν τον ζωντανό τους πλούτο της Ορθοδόξου Παραδόσεως και ζωής όχι μόνο με το ήθος και την αρχοντιά τους, αλλά και με τα πλούσια εκκλησιαστικά κειμήλια, τις περίπυστες άγιες εικόνες και προπαντός με τα θησαυρίσματα των ιερών Λειψάνων των Αγίων τους.
Έτσι η Εύβοια χάρις στην πίστη των ευσεβών Μικρασιατών του Προκοπίου της Ανατολής απέκτησε τον θησαυρό αυτό, δηλαδή το ιερό άφθορο Λείψανο του αγίου Ιωάννου του Ρώσου. Σήμερα ευρίσκεται μέσα σε ασημένια Λάρνακα στον ομώνυμο περίλαμπρο Ναό του στο χωριό Νέο Προκόπιο στα βόρεια της νήσου.

Μητέρα έχασε την κόρη της.... Προωθήστε το

Αυτό το μήνυμα προέρχεται από την Γαλλία. Βοηθήστε να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Σας παρακαλώ κοιτάξτε την φωτογραφία ακριβώς από κάτω, διαβάστε το μήνυμα της μητέρας της και στείλτε το μήνυμα αυτό σε όλες τις επαφές σας…

Η κόρη μου 13 ετών, Ashley Flores, χάθηκε εδώ και δύο εβδομάδες.
Εάν στείλετε αυτό το μήνυμα σε όλες τις επαφές σας μπορεί κάποιος να δει αυτό το μικρό κορίτσι. Έτσι ακριβώς συνέβη με το κοριτσάκι του Steven Point το οποίο βρέθηκε γυρνώντας την φωτογραφία της και στην τηλεόραση. Το Internet μπορεί όμως να στείλει αυτό το μήνυμα και πέρα από την θάλασσα, στη Νότια Αφρική, Καναδά κλπ.
Σας παρακαλώ στείλτε αυτό το μήνυμα σε όλες τις επαφές σας!!

Με την βοήθεια του Θεού και με τον συναισθηματισμό όλων, η μικρή μου κορούλα θα βρεθεί.