Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



TRAINSSTORMING

SKY NEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ CNN ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ EURONEWS

Τι έγινε στην Αθήνα;

Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες βγήκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, συγκρούονται με την αστυνομία στολισμένοι με πλήρη εξάρτηση των ταραχών, οι οποίοι αντέδρασαν με δακρυγόνα και βόμβες λάμψης.
Η βία είναι ένα πλήγμα για τα σχέδια του πρωθυπουργού Γεώργιου Παπανδρέου να σπρώξει με σκληρές περικοπές στον προϋπολογισμό που ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σε αντάλλαγμα για ένα πακέτο 110 δισεκατομμυρίων ευρώ που αποκάλυψε την Κυριακή.

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Κτηνωδία. Κρέμασαν .... αδέσποτο στο Καστέλι

Κτηνωδία σε όλο της το μεγαλείο.
Ανήμερα Πρωτομαγιάς. Ανθρωποειδή στο Καστέλι βάζουν στόχο ένα αδέσποτο σκύλο. Τον πιάνουν και τον κρεμάνε με θηλιά από δέντρο της περιοχής. Με το αποτρόπαιο θέαμα του μισοπεθαμένου, κρεμασμένου από το δέντρο ζωντανού έρχεται αντιμέτωπος ο Αλέξανδρος. Ένα αγόρι 16 ετών, που είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του.
Με ωριμότητα αντιστρόφως ανάλογη από εκείνη που είχαν επιδείξει νωρίτερα οι εμπνευστές του βασανιστηρίου, αναλαμβάνει δράση. Αν και φοβάται λίγο για το αν θα του χιμήξει το πληγωμένο ζώο, αποφασίζει να κατεβάσει το σκυλί από το δέντρο του μαρτυρίου του. Αγοράζει αντιβιοτικό σπρέι με το οποίο του ψεκάζει την τεράστια, αποκρουστική πληγή που είχε δημιουργήσει το σχοινί στο λαιμό του. Του δίνει μια κονσέρβα σκυλοτροφή για να φάει και μισό κουβά νερό για να πιει.

Επεισόδια στο Κέντρο της Αθήνας

Η ιστορία της Ιαπωνίας από το Πλοίο για τους Νέους του Κόσμου

Πλοίο για τους Νέους του Κόσμου


Η νεαρή Άννα Χειμώνα που κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας στα οποία και διαμένει, φέτος τον χειμώνα μετείχε στο πρόγραμμα "Πλοίο για τους Νέους του Κόσμου"

Το πρόγραμμα «Πλοίο για τους Νέους του Κόσμου» πραγματοποιείται από το γραφείο του Πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου των Ηνωμένων Εθνών. Το πρόγραμμα στοχεύει τόσο στη διαπολιτισμική κατανόηση, τη φιλία και τη συνεργασία νέων από όλο τον κόσμο, όσο και στην ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνική ζωή τόσο σε τοπικό, εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε φέτος για 22η φορά, και χώρα μας συμμετείχε για έκτη φορά, μετά τις αποστολές του 1990, 1994, 1998, 2001 και 2006. 

Και δεύτερο βρέφος θεωρήθηκε νεκρό ενώ ήταν ζωντανό

Άλλο ένα περιστατικό παρόμοιο με εκείνο του βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο αρχικά θεωρήθηκε νεκρό, παρουσίασε η τηλεόραση του ΡΙΚ. Το 1993 η Καλλίστη Θρασυβουλίδου από την Πάφο είχε γεννήσει πρόωρα στο Μακάρειο ένα αγοράκι. Αρχικά της είχαν πει ότι ζει, ύστερα από μερικές ώρες της ανέφεραν ότι πέθανε και ακολούθως ότι αναστήθηκε.
Ο κ. Θρασυβουλίδου είπε ότι ύστερα από τέσσερις μήνες την κάλεσαν στο Μακάρειο Νοσοκομείο και της είπαν ότι μπορούν να της δώσουν το βρέφος, το οποίο όμως θα έχει προβλήματα.
Το βρέφος της, όπως είπε, είχε εντοπίσει καθαρίστρια του Νοσοκομείου.

Φιλόξενος

Αλ Τσαντίρι

Εχθές στο Αλ Τσαντίρι παρευρίσκονταν παιδιά από το Λύκειο Ψαχνών τα οποία γέλασαν με την καρδιά τους με τις ατάκες που χρησιμοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος και με τα βίντεο που προβλήθηκαν στην εκπομπή. Όσοι δεν ήταν παρόντες ή δεν είδαν καθόλου το χθεσινό επεισόδιο ας απολαύσουν το παρακάτω βιντεάκι. Μικρό βέβαια αλλά τα λέει όλα

Βίντεο του Evia News από τη ληστεία στα Ψαχνά

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ 10ΧΡΟΝΟ ΓΙΩΡΓΟ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας έχει αρχίσει προσπάθεια οικονομικής βοήθειας για το δεκάχρονο Γιώργο Κουστιμπή. Ο μικρός Γιώργος μετά από πτώση ύψους τριών μέτρων τον περασμένο Αύγουστο υπέστη σοβαρό κάταγμα σπονδυλικής στήλης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών παρέμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Όμως επειδή η μετακινήσεις του παιδιού είναι πολύ δύσκολες και ειδικότερα επειδή διαμένει στο 2ο όροφο και χρειάζεται ειδικό ανελκυστήρα ο σύλλογος γονέων αποφάσισε να συγκεντρώσει τα χρήματα για την αγορά αυτού του ειδικού ανελκυστήρα. Όποιος επιθυμεί να προσφέρει οικονομικά μπορεί να τηλεφωνήσει στο: 6977088971


Messapia-News