Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

300.000 θέσεις εργασίας θα χαθούν προβλέπει η ΓΣΕΒΕΕ

Υπόμνημα με τις θέσεις και τα αιτήματα των επαγγελματοβιοτεχνών επέδωσε την Παρασκευή το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την υπουργό Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, σε συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, εν όψει της ΔΕΘ.
Να σημειωθεί ότι η σύσκεψη αυτή έγινε λίγες μόνο ημερές μετά τη δημοσιοποίηση της έρευνας της ΓΣΕΒΕΕ στην οποία αποτυπώνεται η τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις και γίνεται πρόβλεψη για απώλεια περισσότερων από 300.000 θέσεων εργασίας.
Παρόντες στη συνάντηση, ήταν ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και οι υφυπουργοί Οικονομίας Μάρκος Μπόλαρης και Φίλιππος Αρναουτάκης.

Η υπο

Συναγερμός για τα Οινόφυτα

Νέα μέτρα που αναμένεται να συμβάλουν στην ασφαλή υδροδότηση των Οινοφύτων λαμβάνει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, αναγνωρίζοντας τους κινδύνους που απορρέουν από το εξασθενές χρώμιο και τη σοβαρότητα του προβλήματος που έχει ανακύψει στην περιοχή.

Με κοινή υπουργική απόφαση που ελήφθη προχθές για τον Ασωπό καθορίστηκε αυστηρό χωριστό όριο για την επιτρεπόμενη ποσότητα εξασθενούς χρωμίου (στα 3 μg/l), ενώ σύντομα πρόκειται να καθοριστούν όρια για ένα σύνολο παραμέτρων σε όλα τα επιφανειακά νερά της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι προχθές δόθηκε στη δημοσιότητα έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία κατέδειξε ότι στην περιοχή των Οινοφύτων την τελευταία δεκαετία έχει παρουσιαστεί αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας από καρκίνο κατά 25%. Ως πιθανός ένοχος κατονομάστηκε το εξασθενές χρώμιο που μολύνει επί χρόνια τα νερά του Ασωπού.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε, επίσης, να δημοπρατηθούν άμεσα με χρηματοδότηση του ΥΠΕΚΑ τα απαιτούμενα έργα για την αναβάθμιση του διυλιστηρίου των Οινοφύτων και για τη μεταφορά νερού από τον Μόρνο στις κοινότητες που υδροδοτούνται με το προβληματικό νερό της περιοχής.

Κλήρωση πρωταθλημάτων της Εύβοιας

Την Τετάρτη 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 8 το βράδυ στο κτήμα Ανδρούτσος θα γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ. Επίσης θα γίνουν βραβεύσεις παλαιμάχων παιχτών,παραγόντων κ.λ.π.
Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.

Στάση εργασίας στο ΕΚΑΒ αύριο από 09.00 έως 13.00

Στάση εργασίας από τις 9.00 έως τις 13.00 πραγματοποιούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, διεκδικώντας δεδουλευμένα πολλών μηνών.
Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι ζητούν την καταβολή των νυχτερινών και των 30.000 ρεπό που τους οφείλονται.
Ζητούν επίσης να πληρωθούν άμεσα οι διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρων που παραμένουν απλήρωτοι για τις εκτός έδρας υπηρεσίες τους εδώ και οκτώ μήνες. 
eviatop

Παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους από το Δήμο Χαλκιδέων

Σήμερα, ώρα 21:00, Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου)
Παιδική Θεατρική παράσταση (Επαγγελματική Παιδική Σκηνή, του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου – Περαχώρας)

«ΤΟΜ ΣΟΓΙΕΡ»

Είσοδος Ελεύθερη

Αύριο, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010, ώρα 21:00, Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου)

«Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ, η ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ και η Λαϊκή τους Ορχήστρα με 20 ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ» σε μια μουσική παράσταση αναφορά στο λαϊκό τραγούδι.

Είσοδος Ελεύθερη

Καθηγητές ζητάει το ΙΕΚ Χαλκίδας


Την πρόσληψη εκπαιδευτών ανακοίνωσε το ΙΕΚ Χαλκίδας Συγκεκριμένα καλεί τους ενδιαφερόμενους - υποψηφίους προς πρόσληψη εκπαιδευτές, οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες κατάρτισης του Φθινοπωρινού εξαμήνου 2010-2011.

Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτές, θα παράσχουν αρχική κατάρτιση με τη διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και μικτών), για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο ΙΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Στους 40 βαθμούς σήμερα το θερμόμετρο - Αλλαγή σκηνικού από αύριο

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά και βόρεια.

Με καύσωνα μας αποχαιρετά ο Αύγουστος αφού το θερμόμετρο το Σάββατο έφτασε τους 39 και η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα 40 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Ο καιρός σήμερα

Στην Εύβοια ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τη νύχτα στο βορειοδυτικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιά δυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 39 και κατά τόπους τους 40 βαθμούς.

Δεν άφησαν εκκλησία για εκκλησία!

Τρέχανε και δεν φτάνανε χθες το βράδυ οι υποψήφιοι Μεσσαπίων Διρφύων.
Στην Άτταλη και στα Κατούνια εθεάθησαν Καλαβρής και Μπουροδήμος ενώ ο Γιώργος Ψαθάς, συνοδευόμενος από την πρώτη δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης στο Δήμο Μεσσαπίων Ευαγγελία Μύταλα, το "παρών" έδωσαν στο εκκλησάκι του Αη - Γιάννη του Προδρόμου στην Καστέλλα.

Ο Παπαγεωργίου παραμένει κοντά στους πολίτες

Μπορεί να μην έχει εκλεγεί βουλευτής, αλλά πάντα βρίσκεται κοντά στους πολίτες. Έτσι χθες, παραμονή της γιορτής του Ιωάννη του Προδρόμου επισκέφθηκε την Άτταλη και τους Καθενούς, που γιόρταζαν. Γι' αυτό ο Παπαγεωργίου εξακολουθεί και είναι αγαπητός στον κόσμο της Εύβοιας. 
 
eviatop

Σεισμός 4,3 ρίχτερ στον Β.Ευβοικό σήμερα τα ξημερώματα

Ασθενής σεισμική δόμηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 03:51 τα ξημερώματα, στο θαλάσσιο χώρο του Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου, 80 χλμ βορειοδυτικά της Αθήνας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο του Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου ανατολικά-βορειοανατολικά της Μαλεσίνας
eviatop

Ο Ότζι τάφηκε στις Άλπεις, δεν βρέθηκε εκεί τυχαία

Ο Ότζι, ο 5.000 ετών «Άνθρωπος των Πάγων», δεν βρέθηκε τυχαία στις ιταλικές Άλπεις, αλλά, όπως ισχυρίζονται οι αρχαιολόγοι, ετάφη σύμφωνα με τους τελετουργικούς κανόνες της εποχής.
Από την εξέταση του σώματός του, είχε προκύψει, και μάλιστα, είχε γίνει και από όλους αποδεκτό, πως ο Ότζι είχε υπάρξει θύμα δολοφονίας. Επίσης, έως σήμερα, είχε επικρατήσει η άποψη πως ο χώρος όπου ανακαλύφθηκε το σώμα του ήταν και το σημείο όπου δολοφονήθηκε.

Σήμερα, σύμφωνα με νέες έρευνες των αρχαιολόγων, αποδεικνύεται πως ναι μεν ο Ότζι χτυπήθηκε θανάσιμα, αλλά μεταφέρθηκε αρκετούς μήηνες ύστερα από το θάνατο του στις Άλπεις για να ταφεί. Οπότε, το σημείο όπου ανακαλύφθηκε δεν ήταν τυχαίο, αλλά ένα είδος νεκροταφείου.

Άρχισαν οι εγγραφές στην Πάλη

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΨΑΧΝΩΝ



Λειτουργούν:

- τμήμα για φοιτητές/ενηλίκους

- τμήμα για αγόρια από 5 ετών και άνω

- τμήμα για κοπέλες όλων των ηλικιών με βασικά στοιχεία αυτοάμυνας


Στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών


Υπεύθυνος τμημάτων: Βασίλης Κολλάρος


Εγγραφές: Από 30 Αυγούστου & όλο το χρόνο
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22280 22880, 6974410136& 69742070581

Σαν σήμερα

 
1925 Με διάταγμα του στρατηγού Πάγκαλου αποφασίζεται η επιβολή της ποινής του θανάτου στους εμπρηστές δασών. (Ιστορία)
  
1955 Αρχίζει στο Λονδίνο τριμερής συνδιάσκεψη ανάμεσα στη Μεγάλη Βρετανία, την Ελλάδα και την Τουρκία για το Κυπριακό. Η συνδιάσκεψη γρήγορα καταλήγει σε αδιέξοδο, γεγονός που οδηγεί στην επιδείνωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων. (Ιστορία)
 
1959 Σημαντικές ανακαλύψεις σημειώνονται από τους αρχαιολόγους, στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. (Πολιτισμός)
 
 
1962 Εγκαινιάζεται η νέα εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας από τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή. (Ιστορία)

Γριά παρθένα...

Περίληψη από ρεπορτάζ στον REAL FM, σήμερα 12.15 μεσημέρι:
Σε πόλη της βόρειας Ελλάδας, ένας Αλβανός 32 ετών που δούλευε κηπουρός σε μονοκατοικία μιας ηλικιωμένης 82 ετών, μετέφερε πανικόβλητος την εργοδότισσα του σε νοσοκομείο με αιμορραγία, όπου είπε ότι αυτή έπεσε και χτύπησε.
Η γριά όμως, τον διέψευσε λέγοντας ότι είχε αιμορραγία επειδή έκανε ερωτα με τον Αλβανό και ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ!!!
Σε ερώτηση των υπευθυνων αν ήταν βιασμός, αυτή αρνήθηκε έντονα και είπε ότι ήθελε να κάνει ερωτα με τον νεαρό.
Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών και τις σχετικές οδηγίες, έφυγε από το νοσοκομείο χεράκι χεράκι με τον κηπουρό...
zortal

Τα video games κοινωνικοποιούν ντροπαλά παιδιά


Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που περνούν πολλές ώρες παίζοντας video games στον υπολογιστή τους μπορεί να συνάπτουν φιλίες και να καλλιεργούν τις κοινωνικές δεξιότητές τους, σύμφωνα με έκθεση.
Όπως έγραψε η South China Morning Post, αντί να τα βλάπτουν, τα παιχνίδια στον υπολογιστή μπορεί να ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των συνεσταλμένων ανηλίκων και να αυξάνουν την ικανοποίησή τους.
Τα video games θεωρούνται εξίσου ευεργετικά με το να συνάπτει κάποιος φιλίες με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή όχι διαδικτυακά, συμπεραίνουν οι επιστήμονες του Κινεζικού Πανεπιστημίου στο Χονγκ Κονγκ, οι οποίοι βασίστηκαν στις απαντήσεις 600 μαθητών δημοτικού που περνούσαν καθημερινά, κατά μέσο όρο, 67 λεπτά, παίζοντας στον υπολογιστή τους.

«Τρέχουν» για την εξυγίανση του ΟΣΕ


Στο «τρένο» της αναδιάρθρωσης βάζει η κυβέρνηση τους εργαζόμενους του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με το νομοσχέδιο που θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες. Τελικός προορισμός είναι η εξάλειψη των ελλειμμάτων που ξεπερνούν τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ.
Το δρομολόγιο της εξυγίανσης περιλαμβάνει δραματικές περικοπές στην μισθοδοσία, που θα ξεπεράσουν το 50 τοις εκατό, νέα αυξημένα τιμολόγια, και σημαντικά μικρότερο δίκτυο.
Άλλωστε, το σφιχτό χρονοδιάγραμμα για την εξυγίανση του ΟΣΕ και των Αστικών συγκοινωνιών, που έχει θέσει η τρόικα, αναγκάζει το υπουργείο Υποδομών να «τρέξει» για να θέσει σε εφαρμογή τις διαρθρωτικές αλλαγές και να καταθέσει έως το τέλος Σεπτεμβρίου το σχετικό νομοσχέδιο.

Εύσημα στην Ελλάδα από το ΔΝΤ


Ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθεί ο στόχος της ενδυνάμωσης του ελληνικού τραπεζικού τομέα εναπόκειται στην ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε ο αναπληρωτής υπεύθυνος Εξωτερικών Σχέσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν το Ταμείο έχει ταχθεί υπέρ της εμπλοκής ξένων τραπεζών στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Στο πλαίσιο του προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας γίνονται σημαντικά βήματα για την ενδυνάμωση του χρηματοπιστωτικού και τραπεζικού τομέα, τόνισε ο κ. Ράις αλλά συμπλήρωσε ότι οι συγκεκριμένες επιλογές που θα γίνουν αφορούν την ελληνική κυβέρνηση.

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ»

 
Μηχανική βλάβη στο «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ» σημειώθηκε χθες το μεσημέρι.

Στις 15:50 π.μ. ο πλοίαρχος ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Πάτρας ότι επρόκειτο για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου, λίγη ώρα προτού το καράβι ξεκινήσει για το προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Μπρίνταζι Ιταλίας.

Τελικά το πλοίο απέπλευσε στις 21:30, ύστερα από την αποκατάσταση της ζημιάς, ωστόσο από τους 432 επιβάτες ταξίδεψαν μόνο οι 355, ενώ οι υπόλοιποι ακύρωσαν τα εισιτήριά τους.
zougla

Tελευταία «βουτιά» για 63χρονο στη Ρόδο

 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες ένας 63χρονος αλλοδαπός, από τη θαλάσσια περιοχή «Κολύμπια» της Ρόδου.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία–νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου
zougla

Κηδεύτηκε ο 33χρονος σμηναγός

 
Στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Άρτας, απηύθυναν το ύστατο χαίρε στον άτυχο σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας, Αναστάσιου Μπαλατσούκα, οι φίλοι και οι συγγενείς του.

Ο 33χρονος Μπαλατσούκας σκοτώθηκε όταν το αεροσκάφος που χειριζόταν συγκρούστηκε με έτερο, κατά τη διάρκεια εναέριας άσκησης στην Κρήτη.

Εκατοντάδες συμπολίτες, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του, συνόδευσαν τον 33χρονο στην τελευταία κατοικία του.

Στην κηδεία παρέστη και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Μπεγλίτης, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, ενώ στεφάνια κατατέθηκαν, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου κ.α.

Αλλαγή στις αντικειμενικές αξίες ακινήτων απο το 2011

Με τις τιμές αγοράς εξισώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, που θα επηρεάσουν φόρους και τέλη απο το 2011.

Από τις αρχές του 2011, το ισχύον σύστημα αντικειμενικών αξιών καταργείται και αντικαθίσταται από το σύστημα «στατιστικών αγοραίων αξιών ακινήτων», προβλέπει σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που παρουσιάζεται στο Βήμα της Κυριακής. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές της Εφορίας θα ανέρχονται στα επίπεδα των αγοραίων τιμών.
Με το νέο σύστημα, οι τιμές ζώνης θα κυμαίνονται στα 2/3 των μέγιστων πραγματικών αξιών. Οι τιμές ζώνης θα προσαυξάνονται στη συνέχεια με ειδικούς συντελεστές (παλαιότητα όροφος, εμβαδόν κλπ), έτσι ώστε οι τελικές στατιστικές αξίες να προσεγγίζουν τις πραγματικές.

"Πλημμυρίδα & Άμπωτις" Έκθεση ζωγραφικής της Π.Παναγιώτου στην Κάρυστο

Π.Παναγιώτου
Π.Παναγιώτου
Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Παρασκευής Παναγιώτου παρουσιάζεται από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτέμβρη 2010 στο Ενετικό Κάστρο ‘’Μπούρτζι’’ της Καρύστου. 

Την έκθεση διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο ‘’Ανεμοπύλες’’ με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συνδέσμου Καλλιτεχνών και Φίλων του Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών στα πλαίσια του θερινού πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Καρύστου. 
Η έκθεση με τίτλο ‘’ Πλημμυρίδα και Άμπωτης’’  περιλαμβάνει 40 έργα ακρυλικά και ακουαρέλες εμπνευσμένα από την παλινδρομική ροή του Ευρίπου και τη φύση του Ευβοϊκού με αφαιρετική εικαστική απόδοση. 
Η Παρασκευή Παναγιώτου γεννήθηκε στη Χαλκίδα όπου διατηρεί το εργαστήριο της. Παρακολούθησε μαθήματα εφαρμογής προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και σεμινάρια διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων. Έκανε ελεύθερες σπουδές σχεδίου - ζωγραφικής στο Ευβοϊκό Κέντρο Τεχνών με καθηγήτρια την Ευμορφία Γκίκα Ραχούτη. Από το 2007 έχει παρουσιάσει έργα της σε εκθέσεις και διεθνείς καλλιτεχνικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έλαβε μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Επιστήμης Art Zervas 2009 στην Πάτρα, στη 10η Διεθνή Μπιενάλε Miniature Art 2010 στη Σερβία καθώς και στη Διεθνή έκθεση Istanbul Tuyap Art Fair 2010 στη Κωνσταντινούπολη.
eviaportal

Αυξήσεις έως και 50% στα τιμολόγια της ΔΕΗ, για τη χαμηλή κατανάλωση

Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ την τριετία 2011 - 2013 προτείνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

H ΡΑΕ προτείνει αύξηση της τιμής κατά 50% για τις χαμηλές καταναλώσεις έως 800 κιλοβατώρες, ενώ για τις μεσαίες καταναλώσεις η αύξηση να είναι από 7,5% έως 15%.
Οι τιμές του ρεύματος για τους αγρότες αναμένεται να αυξηθούν κατά 25%-33% στην τριετία 2011 - 2013 και για τη βιομηχανία κατά 10%.
Αντίθετα, στις μεγαλύτερες καταναλώσεις προτείνεται συνολική μείωση από 6,5% έως 16%.
Ευνοημένοι από την αναδιάρθρωση των τιμολογίων θα είναι και οι έμποροι, που θα δουν το κόστος της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος να μειώνεται έως 15% συνολικά στην τριετία.
Όπως σημειώνει η Καθημερινή του Σαββάτου στο σχετικό της δημοσίευμα, το ερώτημα που καλείται να απαντήσει η κυβέρνηση είναι εάν η αύξηση θα είναι εμπροσθοβαρής ή εάν το μεγαλύτερο μέρος της θα εφαρμοσθεί προς το τέλος της 3ετίας.
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι τα λαϊκά νοικοκυριά δεν αντέχουν ήδη τα τιμολόγια της ΔΕΗ.
«Αν υλοποιηθούν οι υπέρογκες αυξήσεις που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση σε συνδυασμό με την ακρίβεια που φουντώνει και τις νέες αυξήσεις του ΦΠΑ, κυριολεκτικά θα δεχθούν τη χαριστική βολή» αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Από πλευράς ΣΥΝ ο Π.Λαφαζάνης σημειώνει ότι με την ανακοίνωση της ΡΑΕ επιβεβαιώνεται ότι η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ δεν είναι τίποτε άλλο παρά η άλλη όψη μιας άγριας εισπρακτικής κερδοσκοπίας με τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.
πηγή: www.in.gr

Βγήκε από το νοσοκομείο και απολογείται την Τρίτη ο δράστης του διπλού φονικού

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λαμίας πήρε ο δράστης του διπλού φονικού στο Αχλάδι.
Μετά από 19 ημέρες νοσηλείας ο δράστης ανάρρωσε πλήρως και μεταφέρθηκε με συνοδεία αστυνομικών στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.
Στις 12.30΄ ο Δημήτρης Πιλάλης βγήκε από το 601 δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής. Η μεταφορά του έγινε κάτω από πλήρη μυστικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, ο "Μητσάρας ο ψαράς" θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.
Την υπεράσπισή του έχει αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, ο οποίος θα ζητήσει και γι' αυτόν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Υπενθυμίζουμε ότι η 59χρονη σύζυγος του δράστη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ έχει γίνει δεκτό το αίτημά της και τις επόμενες ημέρες θα γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αφού όπως και η ίδια παραδέχτηκε, παρακολουθείται και παίρνει ψυχοφάρμακα. 
evianews

Έβαλε γκολ αλά καρτ!

To βίντεο που ακολουθεί είναι ανεπανάληπτο! Δεν έχει ξαναγίνει πουθενά. Για τα ευβοϊκά δεδομένα είναι πρωτοφανές! Στα πλάνα θα δείτε ένα παιχνίδι όπου ένας παίχτης βάζει γκολ μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο. Κατά την διάρκεια της επίθεσης χτύπησε το τηλέφωνο του, το απάντησε και συνέχισε να μιλά μέχρι που έβαλε την μπάλα στο πλεχτό!