Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ στα Ψαχνά: Πάμε για ρήξη;

Σε σύσκεψη καλούνται σήμερα στις 20:00 η ώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου στα Ψαχνά μέλη του Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ  και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Σκοπός της σύσκεψης, όπως πληροφορούμαστε, είναι να βρεθεί λύση στο θέμα των πολλών υποψηφιοτήτων προκειμένου ο χώρος βαδίσει ενωμένος στις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Παρόλα αυτά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά από τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Μπουροδήμου στο ραδιοφωνικό σταθμό 9.65 και τον δημοσιογράφο κ Μπατσακούτσα, είναι πολύ βαρύ. Ο κ. Μπουροδήμος ισχυρίστηκε ότι έχει ήδη το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ  για το Δήμο "Διρφύων-Μεσσαπίων" γεγονός που προκάλεσε πολλά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ οι οποίοι δηλώνουν για ποιο λόγο γίνεται η αποψινή σύσκεψη αν όντως τα λεγόμενα του κ. Μπουροδήμου ισχύουν, και έχει προηγηθεί παρασκήνιο το οποίο ακυρώνει τις διαδικασίες που είχαν ανακοινωθεί. Είναι πιθανόν δε οι υπόλοιποι υποψήφιοι να τηρήσουν κοινή γραμμή σ' ότι αφορά το ζήτημα και να ζητήσουν εξηγήσεις για τις δηλώσεις Μπουροδήμου απ' τη Ν.Ε. Αν οι εξηγήσεις δεν είναι πειστικές ένταση και δεδομένη απειθαρχία!

Η σημερινή συνάντηση-σύσκεψη θεωρείται κρίσιμη καθώς μάλλον δρομολογεί την σίγουρη κάθοδο στις Δημοτικές εκλογές ανεξάρτητου συνδυασμού με πιθανότητα συμμετοχής αν όχι όλων, των περισσότερων υποψηφίων!
Για αγωνία του Μπουροδήμου έκανε λόγο χθες υποψήφιος ο οποίος μας είπε ότι "ο Μπουροδήμος  βλέπει ότι στη Μεσσαπία δεν περπατάει μ' αποτέλεσμα να κάνει ότι μπορεί να προκαλέσει τις εξελίξεις βασιζόμενος στο χ΄ρισμα το οποίο πιστεύει ότι θα τον επιβάλλει σ' εμάς".
Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά με επικρατέστερο αυτό της ρήξης και θα δούμε μετά το πέρας της διαδικασίας που οδηγούνται τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ποιες θα είναι οι αποφάσεις τους, οι οποίες αναμένονται με ενδιαφέρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: