Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

14ο Ενωσιακό πρωτάθλημα Ταεκβοντό

Με την συμμετοχή 400ων και πλέον αθλητών που θα αποτελέσουν το αγωνιστικό δυναμικό της Νοτίου Ελλάδας, ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων ανέλαβε την διοργάνωση του  14ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (W.T.F.)  ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ το προσεχές Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» σε τρία τερέν και το Σάββατο, όπως έχει προγραμματιστεί θα ολοκληρωθούν οι συναντήσεις των κατηγοριών στους Εφήβους – Νεανίδες και Παίδες – Κορασίδες (9:00π.μ έως  20:00μ.μ.) με την συμμετοχή 250 αθλητών – τριών, ενώ την Κυριακή η κατηγορία Ανδρών – Γυναικών με 150 αθλητές – τριες θα ολοκληρώσει τον αγωνιστικό κύκλο του Πρωταθλήματος (9:00π.μ. έως  15:00μ.μ.).

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης Κος Σταμάτης Γκάβαλης εξέφρασε την πεποίθηση ότι και αυτή η αθλητική πρόκληση που θα φέρει στην Πόλη μας περισσότερους από 2.000 επισκέπτες θα προβάλλει την Χαλκίδα στο Πανελλήνιο όπως και οι προηγούμενες της ίδιας εμβέλειας διοργανώσεις ενώ ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης Κος Θεόδωρος Γιαννούκος τόνισε στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. μεταξύ άλλων: «Ο Οργανισμός Άθλησης Χαλκίδας διαθέτει όλους τους λειτουργικούς χώρους καθώς και το έμψυχο δυναμικό του για μια ακόμη φορά προκειμένου η διοργάνωση να διεκπεραιωθεί άψογα από κάθε πλευρά. Εξ’ άλλου η εμπειρία μας από τέτοιου βεληνεκούς διοργανώσεις δίνει τα εχέγγυα για μια ακόμη φετινή επιτυχία του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων.

eviaroom

Δεν υπάρχουν σχόλια: