Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Πυροβολισμοί και ταραχές στο αστυνομικό δελτίο


Άγρια Δύση θύμισε η Αμφιλοχία , όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ αδιακρίτως, με καλάσνικωφ, σε εστιατόριο της περιοχής, όπου βρίσκονταν δεκάδες άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστες δεν είχαν σκοπό να ληστέψουν το κατάστημα ή τους εκδρομείς που βρίσκονταν στη διπλανή στάση των υπεραστικών λεωφορείων, στην εθνική οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων.

Οι άγνωστοι εισέβαλαν, για άγνωστο λόγο, στο εστιατόριο και άρχισαν να πυροβολούν στο ταβάνι, προφανώς για εκφοβισμό. Από τις σφαίρες που εξοστρακίστηκαν τραυματίστηκαν ελαφρά δύο νεαροί, ενώ μια 66χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς δέχθηκε σφαίρα στο λαιμό, κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσης των δραστών από το χώρο του επεισοδίου.

Σε άλλο επεισόδιο του αστυνομικού δελτίου, σημειώθηκαν ταραχές στα κρατητήρια του Φαλήρου , μεταξύ Ασιατών και Αράβων κρατουμένων, για άγνωστο ακόμη λόγο. Περίπου 26 άτομα, τα οποία κρατούνταν για διάφορα αδικήματα, ήρθαν στα χέρια, τα ξημερώματα της Κυριακής, και έπειτα έβαλαν φωτιά στα σεντόνια τους, προκαλώντας πανικό στους αστυνομικούς που τους φρουρούσαν.

Αμέσως δόθηκε σήμα στα γύρω αστυνομικά τμήματα και στο σημείο έφθασαν περιπολικά με αστυνομικούς που κατάφεραν μετά από αρκετή ώρα να βάλουν τέλος στον πανικό που επικρατούσε। Για το περιστατικό διεξάγονται έρευνες.

ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια: