Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Γιορτή "Ουράνιου Τόξου" Κριτική Τηλεόρασης

Εξαιρετική ήταν η γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, από τον παιδικό σταθμό – Νηπιαγωγείο “ΟυράνιοΤόξο”, στο θέατρο Ορέστη Μακρή στον Αγ. Στέφανο.
Ουράνιο τόξο έχεις ταλέντο...

Μπροστά στις κατάμεστες, από γονείς και συγγενείς, κερκίδες, τα παιδιά, με την καθοδήγηση των παιδαγωγών τους , παρουσίασαν σκετσάκια, τα οποία αποτελούσαν κριτική αναπαράσταση των όσων συμβαίνουν σήμερα στην Ελληνική Τηλεόραση.
11880....
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ένωσε μετά από 80 χρόνια δύο παπούδες, που χάθηκαν ενώ έπαιζαν κρυφτό...
Τα έξυπνα γραμμένα κείμενα αλλά και η καλή προετοιμασία, οδήγησαν σε πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα, ενώ φάνηκε καθαρά ότι, τα παιδιά, δεν έπαιξαν απλά κάποιους ρόλους αλλά έδειξαν ότι καταλαβαίνουν πολύ καλά όλα όσα διαδραματίζονται σήμερα στην τηλεόραση για χάρη της τηλεθέασης.
Οι δύο παπούδες ξαναβρίσκονται και το κρυφτό τελειώνει επιτέλους...
Κοριτσάκι: "Θέλεις να με παντρευτείς;" - Αγοράκι: "Θα ρωτήσω τη μάνα μου και θα σου πω"
Η γιορτή περιελάμβανε ακόμη χορό και τραγούδι. Στο χορό μάλιστα πήραν μέρος και οι γονείς, όταν σε κάποια στιγμή, οι γιοι κάλεσαν τις μαμάδες και οι κόρες τους μπαμπάδες, στην πίστα.
Δελτίο ειδήσεων
Από μια τέτοια γιορτή, ήταν αδύνατον να απουσιάζει ο Γιώργος Αυτιάς...
Στο τέλος δόθηκαν τα απολυτήρια στα παιδιά του νηπιαγωγείου, τα οποία, από τη νέα χρονιά, ανοίγουν τα φτερά τους για το δημοτικό.

Και οι γονείς στην πίστα...


Soropoulos's Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: