Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Φέρνουν τον Δεμερτζή, "πετσέτα" από Μπαζώτη

Σε τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση των Δ.Σ. της πλειοψηφίας προχωράει σε διάστημα 10ημέρων ο νυν Δήμαρχος προκειμένου να βρεθεί λύση για τον πάλαι ποτέ συνδυασμό του εν όψει Δημοτικών εκλογών. Η νέα συγκέντρωση συγκαλείται στο Δημαρχείο του Δήμου Μεσσαπίων και σ' αυτή θα παραστεί και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Δεμερτζής σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο τέλμα που έχει περιέλθει (με ευθύνη του κ. Μπαζώτη) η πλειοψηφία του Δήμου Μεσσαπίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν τηλεφωνικές επαφές ώστε να παραστούν όλοι οι Δ.Σ. που έχουν εκλεγεί με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου ακόμη κι αυτοί που έχουν ανακοινώσει τις υποψηφιότητες τους. Αρνητικές ήταν οι απαντήσεις των κ.κ. Ραπτάκη και Σπανού ενώ άγνωστο παραμένει αν παραστεί ο κ. Ρουμπής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η συγκέντρωση θ' αφορά το ζητούμενο λύσης υποψηφιότητας μιας και όπως όλα δείχνουν ο κ. Μπαζώτης έχει "πετάξει πετσέτα" στο τοπικό "ρινγκ", παρόλα αυτά θέλει να ελέγξει έως τέλος τις διαδικασίες και να επιβάλει την διαδοχή του! Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν σειρές επαφών, και στα μέλη της ΝΟΔΕ, ώστε να υπάρξει δήλωση υποψηφιότητας από άλλο πρόσωπο, γεγονός το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν μιας και όλοι σκέφτονται τα μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα που έχει φορτώσει ο νυν Δήμαρχος, ιδιαίτερα με τη συμπεριφορά του, στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι.
Κάποιοι άλλοι είναι περισσότερο καχύποπτοι και πιστεύουν ότι ο κ. Μπαζώτης προσπαθεί με όλα αυτά που κάνει να δημιουργήσει μεγαλύτερο αδιέξοδο ώστε να φανεί για ακόμη μια φορά ως η "καταλληλότερη λύση" (!) και να συσπειρωθούν όλοι γύρω του προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητά του! Σενάριο όμως που δεν φαίνεται να έχει βάση μιας και μετά τα όσα έως τώρα έχει πράξει ο ίδιος το μόνο που θα πετύχει θα είναι "έκρηξη" φυγής προς άλλους συνδυασμούς, τόσο στελεχών όσο και πολλών ψηφοφόρων που πρόσκεινται στην Ν.Δ!
Πάντως ότι και απ' τα δύο να συμβαίνει πρέπει αύριο να υπάρξει λύση μιας και με όλο αυτό το "παρατράγουδο" από πλευράς Δημάρχου σέρνεται μια παράταξη όπως η Ν.Δ. σε τοπικό επίπεδο. Αν τελικά είναι υποψήφιος ο νυν Δήμαρχος ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και ας επιχειρήσουν μια αξιοπρεπή ήττα, γιατί οι ευθύνες του σε μια σειρά θεμάτων, με κορυφαίο το πρόβλημα του νερού είναι τεράστιες, άλλωστε έχουν αναλυθεί και θα αναλυθούν περισσότερο στο χρόνο που έρχεται.
Αν αναδειχτεί μια νέα υποψηφιότητα αυτό είναι πολύ θετικό μιας και ανακοινώνεται το τοπικό πολιτικό σκηνικό με ένα νέο πρόσωπο επικεφαλής. Και ότι νέο γίνεται πάντα είναι θετικό και άσχετα απ' την "κληρονομιά" που θα έχει επωμιστεί τουλάχιστον δεν θα έχει την ευθύνη για όλες τις παλινοδίες που τον τελευταίο καιρό βλέπουμε.
Πάντως καλό είναι να γνωρίζουν όλοι τους ότι "δεμένος" κανείς δεν θα πάει οπουδήποτε για αυτό από εδώ και στο εξής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ευγενείς και αυτό γιατί κανείς δεν γνωρίζει με ποιος είναι με ποιόν ή με ποια και  τι μεταφέρεται σε πολλά γραφεία και οι Δημοτικές εκλογές είναι η αφετηρία για ραγδαίες εξελίξεις στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό! Εις αύριο τα σπουδαία....

messapia-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: