Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Δελτίο Τύπου ΠΑΟΜ

Το Δ.Σ του ΠΑΟΜ στα πλαίσια του προγραμματισμού για τον τρόπο λειτουργίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και λόγω των μεγάλων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στον Σύλλογο από την έλλειψη γηπέδου, έκρινε σκόπιμο να ζητήσει ξεχωριστές συναντήσεις με τους υποψήφιους Δημάρχους για το νέο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.
Και οι 3 υποψήφιοι ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα του Συλλόγου και έγιναν οι συναντήσεις σε πολύ καλό κλίμα.
Κατά σειρά συναντηθήκαμε με τον Κο Ψαθά, τον Κο Καλαβρή και τον Κο Μπουροδήμο.Και στους 3 εκθέσαμε ακριβώς το ίδιο αίτημα τηρώντας από όλους ίσες αποστάσεις.Το αίτημα ήταν να βρεθεί μια προσωρινή και φτηνή λύση κλειστού χώρου, διότι για το κλειστό Γυμναστήριο τύπου Τ II Β που προβλέπεται να κατασκευαστεί στο χώρο του Σταδίου Ψαχνών, θα απαιτηθεί στην καλύτερη περίπτωση τουλάχιστον μια πενταετία.
Και οι 3 είδαν θετικά το αίτημα του Συλλόγου, ο Κος Ψαθάς μας ανέφερε ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα εξοικονομήσει χρήματα αν εκλεγεί, θα κατασκευάσει ένα μικρό γυμναστήριο και θα προχωρήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα το μεγάλο κλειστό γυμναστήριο. Μας είπε επίσης ότι γενικά για τον αθλητισμό έχει πολύ καλό πλάνο.
Ο Κος Καλαβρής μας υποσχέθηκε περίπου τα ίδια, πιθανόν να προτιμήσει μεταφερόμενο μικρό γυμναστήριο, το οποίο όταν κατασκευαστεί το Τ II Β να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο Δημοτικό Διαμέρισμα.
Ο Κος Μπουροδήμος ήταν πιο συγκεκριμένος, μας είπε πως τα Ψαχνά λόγω και της ύπαρξης των ΤΕΙ πρέπει να λειτουργούν σαν πόλη, πιστεύει πως το μικρότερο Γυμναστήριο πρέπει να γίνει σε κάποιο σχολείο με προτίμηση στο Λύκειο Ψαχνών και για το κυρίως κλειστό Γυμναστήριο ανέφερε σε πιο πρόγραμμα θα το εντάξει αν εκλεγεί ώστε να κατασκευαστεί το συντομότερο δυνατό.
Το Δ.Σ του ΠΑΟΜ ευχαριστεί και τους τρεις γιατί κατανόησαν το δίκαιο του αιτήματός μας και χωρίς καμιά δέσμευση ή σκοπιμότητα, βεβαίωσαν θα υλοποιήσουν όσα υποσχέθηκαν σε περίπτωση εκλογής τους.
Επίκειται συνάντηση και με το νυν Δήμαρχο Μεσσαπίων Κο Μπαζώτη και θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ
evia-logos

Δεν υπάρχουν σχόλια: