Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Επιτροπή υπό τον Δήμαρχο στο ΥΠΕΚΑ

Με απόφαση του Δ.Σ. ο Δήμαρχος Μεσσαπίων κ. Μπαζώτης ως επικεφαλής επιτροπής θα επισκεφθεί την Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Μπιρμπίλη προκειμένου να θέσει υπόψιν της τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα-πρόβλημα του νερού στην περιοχή μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή θα ζητήσει άμεση λύση για το πρόβλημα και θα θέσει προ των ευθυνών του το Υπουργείο τ' οποίο δεν έχει προωθήσει καμία λύση για το πρόβλημα παρόλο που και η ενημέρωση έχει και ειδικά η Ειδική Γραμματέας κ. Καραβασίλη έχει επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή και έχει τοποθετηθεί για το θέμα.
Σ' ότι αφορά τις ανακοινώσεις του συλλόγου "Γαία" περί του ότι η Δημοτική συμπολίτευση έχει χαρακτηρίσει την Υπουργό ανεπιθύμητη στην περιοχή μας, Δ.σ. της κάνουν λόγο για υπερβολές απ' την πλευρά του κ. Χσάνδρα.

Σ' ότι αφορά τις εξελίξεις μας είπαν ότι ο Δήμος εφαρμόζει τις υπουργικές αποφάσεις και τους νόμους, αυτό έκανε πάντα, αυτό κάνει και τώρα. Για την "Κατάληψη" του Δημαρχείου μας είπαν ότι ο κόσμος δεν στήριξε αυτή την ενέργεια γιατί αντιλαμβάνονται όλοι ότι ζητείται λύση στο πρόβλημα και ο Δήμος με όλα τα μέσα που διαθέτει σ' αυτή την κατεύθυνση κινείται. Όλα τ' άλλα είναι επικοινωνιακή πολιτική και πολιτική εκμετάλλευση μιας και ο πρόεδρος της "Γαία" πάνω στο πρόβλημα "χτίζει" προφίλ "αρχηγού"!

Γράφηκε από το Γιάννη Ρουσόδημο στο Messapia-News

Δεν υπάρχουν σχόλια: