Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Έφεραν 20 χρόνια πίσω τα Ψαχνά!!!

Την έντονη αγανάκτηση των πολιτών στα Ψαχνά έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜ για την διακοπή στην παροχή του νερού. Η ανακοίνωση έγραφε για διακοπές του νερού κατά περιοχές και συγκεκριμένου ωραρίου το οποίο όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν ίσχυσε, πράγμα το οποίο έχει κάνει τους πολίτες να δυσανασχετούν έντονα έως και να αγανακτούν! Πρώην αντιδήμαρχος μας είπε ότι "η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει φέρει τα Ψαχνά 20 χρόνια πίσω, στην εποχή του ντεπόζιτου".

Η κατάσταση όμως τείνει να γίνει ανυπόφορη αν σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι είναι μπροστά, και πολλοί ειν' αυτοί που ζητούν την ανάμειξη του νερού απ' τις διάφορες γεωτρήσεις παρά τις εξαγγελίες ότι ένας απ' τους λόγους των διακοπών είναι και η προστασία της ποιότητας του απ' τις νέες γεωτρήσεις. Γιαυτό αυτή την ώρα γίνεται έκτακτο συμβούλιο της ΔΕΥΑΜ για να αποφασιστεί αν θα ρίξουν το νερό στο δίκτυο από τις διάφορες γεωτρήσεις που έχουν παύσει να χρησιμοποιούν και να ειδοποιήσουν τον κόσμο να χρησιμοποιεί το νερό μόνο για τις καθημερινές του ανάγκες και όχι για πόση.
Τα όσα βέβαια συμβαίνουν για το νερό αναμένται να έχουν αντίκτυπο στις εκλογές του Νοεμβρίου καθώς προκαλούν την έντονη δυσφορία των πολιτών γεγονός που η σημερινή Δημοτική πλειοψηφία δεν φαίνεται να λαμβάνει υπόψιν της.
Όλες οι θυσίες και πολλα΄χρήματα που δαπανήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια απ' τον Δήμο πήγαν "στραφι"! Ξεφύγαμε απ' τα νιτρικά και λόγο μη επίβλεψης και εφαρμογής των νόμων πέσαμε στο εξασθενές χρώμιο! Η μόνη λύση είναι με την συνένωση να υδροδοτηθούν τα Ψαχνά από τη Δίρφυ". Αυτό μας είπε προχθές πρώην Δ.Σ. και αντιδήμαρχος επί Δημαρχείας Σπυρόπουλου και ίσως έχει δίκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: