Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Κορυφώνεται η αγωνία των υποψηφίων


Στο τέλος της φθάνει η αγωνία των υποψηφίων για εισαγωγή στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση, καθώς την Τετάρτη 25 Αυγούστου πρόκειται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του υφυπουργού Παιδείας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από το πρωί να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω του ιστοτόπου του υπουργείου (http://www.minedu.gov.gr), πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους (ή ενδεκαψήφιο για αλλογενείς - αλλοδαπούς) και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο - Όνομα - Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Παράλληλα, οι υποψήφιοι που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στον τετραψήφιο αριθμό 1500.
Την Τετάρτη επίσης τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Οι βάσεις θα δημοσιοποιηθούν και μέσω του ant1online.gr.
ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια: