Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα


Το τρίτο της μετάλλιο κατέκτησε η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που διεξάγονται στη Σιγκαπούρη. Μετά το αργυρό και το χάλκινο στην Κωπηλασία, η Ζωή Παρασκευοπούλου, χάρισε στη χώρα μας το ασημένιο μετάλλιο, στο διπλό μικτό της τοξοβολίας.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε μέχρι τον τελικό με τον παρτενέρ της, Σλοβένο Γκρέγκορ Ράιχ, αλλά εκεί γνώρισαν την ήττα με σκορ 7-3, από τον Λευκορώσο Άντον Καρούκιν και την Ιταλίδα, Γκλόρια Φιλιπί. Εντούτοις, βρέθηκε στην 2η θέση, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Η Ζωή Παρασκευοπούλου είχε εξαιρετική απόδοση σε όλους αγώνες που έδωσε για να φτάσει στον τελικό.

Την Τετάρτη, η Ελλάδα πανηγύρισε τα δύο πρώτα της μετάλλια, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο, στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που διεξάγονται στη Σιγκαπούρη. Οι δύο επιτυχίες ήρθαν στο αγώνισμα της κωπηλασίας. Οι Μιχάλης Ναστόπουλος και Απόστολος Λαμπρίδης κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στη δίκωπο αγοριών άνευ πηδαλιούχου με 3:06.85, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των κοριτσιών, οι Ελένη Διαμαντή και Λυδία Νταλαμάνγκα πήραν την τρίτη θέση με 3:29.37.
ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια: