Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες

Όσο περνάει ο καιρός αντί να κοπάζει ο θόρυβος απ' τον τρόπο που αποδόθηκε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στον Δήμαρχο Διρφύων κ. Μπουροδήμο τόσο οι αντιδράσεις γίνονται πιο έντονες. Πολλά τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν ξεσηκωθεί με την απευθείας "ανάθεση" που έγινε για το χρίσμα και δεν κρύβουν την ενόχλησή τους.
"Λες και συνεδρίασε Δ.Σ. Εταιρείας. ¨Ετσι λειτούργησαν γράφοντας όλους εμάς τους υπόλοιπους. Την μεγαλύτερη Τ.Ο. μετά τη Χαλκίδα. Μας ανακοίνωσαν έτσι απλά την απόφασή τους"....

"Η ανάθεση του χρίσματος στον κ. Μπουροδήμο είναι πανελλαδική πατέντα! Την ώρα που αλλού γίνονται δημοσκοπήσεις για τον καταλληλότερο, συνεδριάζουν εκλεγμένα όργανα και συμμετέχουν όλες οι οργανώσεις, στον Δήμο μας προωθήθηκαν οι προσωπικές επιλογές, τα κολλητιλίκια και τα όποια μικροσυμφέροντα κάποιων βουλευτών και πολιτευτών"!
Αυτές είναι κάποιες από τις σκέψεις που μας έκαναν γνωστές κάποια απ' τα στελέχη αυτά και συνέχισαν:
"Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες μ' αυτή τους τη συμπεριφορά και το γεγονός ότι βουλευτές και πολιτευτές ασκούν πιέσεις να πειθαρχήσουμε εμείς λέμε οι καιροί έχουν αλλάξει και πολλοί απ' αυτούς θα συνεχίσουν να μένουν εκτός βουλής ενώ άλλοι θα πάνε σπίτι τους!"
Όπως όμως όλα δείχνουν σε αμηχανία τελούν και στο στρατόπεδο Μπουροδήμου στη Μεσσαπία μιας και δεν περίμεναν τόσο μαζική αντίδραση απ' τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος στη μεγάλη του πλειοψηφία δεν δείχνει να αποδέχεται τ' ότι το χρίσμα "έφυγε" απ' τα Ψαχνά με μια ανακοίνωση και δίχως διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: