Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Δύο δίδυμα από την Καστέλλα αριστεύουν

Στην περιοχή μας και συγκεκριμένα το Δ.Δ. Καστέλλας γέννησε, γαλούχησε και μεγάλωσε δύο άξια παιδιά που μας έκαναν όλους να νιώσουμε περηφάνια και χαρά. Πρόκειται για τα δύο δίδυμα αδέλφια μαρτίνο Ιωάννη και Μαρτίνο Θέμη που αποιφοίτησαν στην πρώτη και με πτυχίο άριστα απ' το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη του τμήματος Μηχανολόγων-Μηχανικών με ειδικότητα στην ενέργεια και ειδικά στην πράσινη κάρτα.
Οι γονείς τους  Μαρτίνος Αντώνης και Κωνσταντάρα Φωτεινή δήλωσαν στο messapia-news ότι τα παιδιά τους είναι άξια και ότι δικαίωσαν δικαίωσαν τους κόπους των ιδίων αλλά και των παιδιών μετά από πενταετή φοίτηση.

Τα αδέλφια Μαρτίνου δήλωσαν ότι θα δώσουν εξετάσεις στις 17 Ιουνίου για Μεταπτυχιακό και από το Σεπτέμβρη αν είναι τυχεροί ξεκινούν Δοκτορά πάνω στην ειδικότητά τους.
Το messapia-news στους  δίδυμους αδελφούς από την Καστέλλα συγχαρητήρια και καλή τύχη με πολύ υπομονή και επιμονή για το μέλλον. Στους γονείς το messapia-news εύχεται συγχαρητήρια και δύναμη για τη συνέχεια.
Αυτό το αφιέρωμα σ' αυτά τα παιδιά γίνεται προκειμένου να αντιληφθούμε όλοι ότι σ' αυτόν τον τόπο δεν είναι όλα μίζερα όπως πολλοί πιστεύουν, ότι σ' αυτόν τον τόπο οι "πρωταγωνιστές" δεν είναι ορισμένοι ημιμαθείς εώς και αμόρφωτοι και μας ταλιαπωρούν από ορισμένες θέσεις και μας κουνάνε το δάκτυλο όταν δεν μπορούν ούτε λόγο να αρθρώσουν.
Το αφιέρωμα αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που μας δίνουν ελπίδα και προοπτική προόδου και μακάρι σε κάποια στιγμή να επιστρέψουν εδώ και να βοηθήσουν να πάμε λίγο ψηλότερα.
Το messapia-news με πολύ χαρά θα δημοσιεύει τις επιτυχίες προσώπων του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων όταν αυτό του ζητείται στους τομείς όπου τα πρόσωπα αυτά πρωτεύουν.

messapia-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: