Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Τι συζητήθηκε στην γενική Συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών;

Εχθές Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010 και ώρα 20:30 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Ηρακλή Ψαχνών. Παρόντες σε αυτή τη συνέλευση ήταν ο νομικός σύμβουλος της ομάδας κ. Χάρης Γρηγορίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου Ιωάννης, ο πρώην αντινομάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θανάσης Καλαβρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ψαθάς Γιώργος, Μυλωνάς Λευτέρης, Μαυρογένης Θανάσης, Κεραμιδάς Ιωάννης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Λεοντής. Επίσης παρευρίσκονταν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.
Η Γενική αυτή Συνέλευση έγινε πρωτίστως για να αποφασισθεί αν ο Ηρακλής Ψαχνών, τώρα που πέρασε στην Γ Εθνική Κατηγορία και το ποδόσφαιρο από ερασιτεχνικό γίνεται επαγγελματικό, θα μπει στο ΤΑΠ ή στην ΠΑΕ. Εξηγώντας ο νομικός σύμβουλος της ομάδας κ. Γρηγορίου Χάρης τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ   ΤΑΠ και ΠΑΕ πάρθηκε η απόφαση (ομόφωνα) να εισέλθει η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών στην ΠΑΕ και το νέο όνομα τις ομάδας θα είναι ΠΑΕ Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών. Οι διαδικασίες για την είσοδο της ομάδας στην ΠΑΕ θα αρχίσουν από την ερχόμενη Δευτέρα. Όμως για να μπορέσουν αυτές οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν σε κάποιο καθορισμένο χρόνο αλλά και για την οργάνωση της ομάδας στις νέες συνθήκες (του επαγγελματικού ποδοσφαίρου) θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια, όχι μόνο οικονομική, απ’ όσο περισσότερο κόσμο είναι εθικτό.
Πέραν όμως από το παραπάνω θέμα αναφέρθηκαν θέματα που απασχολούν το  γήπεδο, έσοδα και έξοδα της ομάδας και  το αθλητικό κομμάτι. Καταρχήν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Στούπας ανέφερε ότι την επόμενη Παρασκευή θα εγκριθούν από τη νομαρχία κάποια χρήματα για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου και ως τέλος Αυγούστου του εγγυήθηκαν ότι το γήπεδο θα ηλεκτροφωτίζεται. Ακόμη οι κ.κ. Δημήτρης Λεοντής και Γιώργος Ψαθάς οι οποίοι είναι και μέλη της Επιτροπής Σταδίου σημείωσαν ότι σύντομα θα έρθει ειδική επιτροπή που θα καταγράψει και θα κοστολογήσει τα προβλήματα που έχει το  γήπεδο και αυτά θα αποκατασταθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Όσον αφορά τα οικονομικά της ομάδας τα έξοδα ανέρχονται στα 407.000 ευρώ και τα έσοδα στα 371.000 ευρώ. Το υπόλοιπο των εξόδων θα προσπαθήσει να καλυφθεί από  μία συναυλία που θα διοργανώσει η ομάδα στις αρχές Ιουλίου με μεγάλα ονόματα. Πάντως, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας, το επόμενο συμβούλιο θα παραλάβει μηδενικό χρέος.
Επίσης ο κ. Στούπας διέψευσε τις διαρροές που μιλούν για μεταγραφές τόσο του προπονητή όσο και παικτών της ομάδας σε άλλες ομάδες. Τέλος αναφέρθηκε ότι από την επόμενη εβδομάδα η ομάδα του ΠΑΕ Α.Ο. Ηρακλή Ψαχνών θα έχει και δικά της γραφεία που θα είναι ανοικτά πρωί και απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: