Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ

Σε αυτό το ιστολόγιο είπα να μην γράψω για θέματα που αφορούν την πολιτική αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Όχι μόνο δεν μπορώ να μην γράψω αλλά νιώθω υποχρέωση στους αναγνώστες που έχω έστω και αυτούς τους λίγους να τους δώσω να διαβάσουν τις σκέψεις μου. Σκέψεις για το ΔΝΤ
Από την Παρασκευή ακούω συνεχώς να αναφέρουν όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι τελικά θα πάρουμε την βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και είναι σαν να μην τρέχει τίποτα. Έπρεπε λένε. Έπρεπε λένε και οι πολιτικοί. Εγώ συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά λέω ότι Δεν Έπρεπε.

Για ανατρέξτε λίγο στην ιστορία και δέστε τι έπαθαν η Ρωσία και άλλες χώρες όταν πήραν την "βοήθεια" από αυτούς τους κυρίους του ΔΝΤ. Τα ίδια θα πάθουμε και εμείς και χειρότερα.
Η ανεργία θα χτυπήσει κόκκινο. Οι εργαζόμενοι (όσοι εργάζονται) δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και όπως λένε στην Επαρχία θα πούμε το ψωμί ψωμάκι. Αλλά όσο είναι καιρός ας προσπαθήσουμε να σώσουμε τουλάχιστον την Πατρίδα διότι απ' ότι φαίνεται μάλλον και στα εθνικά μας θέματα δεν θα τα πάμε ως θέλουμε. Θα ξανα καθήσουν στο τραπέζι το Σκοπιανό, το Κυπριακό και τα θέμα των εξαμιλίων. Και αν τους αφήσουμε μπορεί να βρεθούν λύσεις πάνω στα θέματα αυτά αλλά και πάλι εις βάρος της Ελλάδας.

Ας κάνουμε κάτι πριν είναι πολύ αργά. Ας τους διαψεύσουμε για την εικόνα που έχουν για μας τα Ευρωπαίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: