Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Βράζει η Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και παράδοση του χρίσματος στην κυριολεξία <<πίσω από την πόρτα>>, στον Δήμαρχο Διρφύων Κο Μπουροδήμο, έντονες είναι οι αντιδράσεις στα στελέχη και στα μέλη της Τ.Ο στην Μεσσαπία.
Η μεγάλη πλειοψηφία στηλιτεύει την στάση της Ν.Ε και κάποιων βουλευτών και πολιτικών οι οποίοι δίχως να τηρήσουν ούτε τα προσχήματα αποφάσισαν σε κλειστό κύκλο, PRIVATE, υπέρ Μπουροδήμου.
Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι και εικάζουν ότι το ΠΑΣΟΚ για ακόμα μία φορά σε επίπεδο Δήμου θα βρεθεί στην θέση της αντιπολίτευσης όπως συμβαίνει τα τελευταία 12 χρόνια με ευθύνη ανθρώπων που βάζουν πάνω από όλα την πολιτική τους επιβίωση και μόνο!
Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για εντολές και παιχνίδια από εταιρείες οι οποίες για τα δικά τους συμφέροντα εμπλέκονται τα τελευταία χρόνια στα Δημοτικά πράγματα της Μεσσαπίας επιβάλλοντας ανθρώπους τους.
Υπάρχει και μια μειοψηφία που κάνει λόγο για κομματική απόφαση και που όλοι πρέπει να την υποστηρίξουμε ασχέτως διαδικασιών!

Τις επόμενες μέρες αναμένονται και επίσημες διαμαρτυρίες, ίσως και έγγραφες, τόσο προς τα όργανα του κόμματος όσο και προς τα ΜΜΕ που θα αναφέρονται στα γεγονότα με τρόπο επικριτικό
Από την πλευρά του Μπουροδήμου φερόμενοι υποψήφιοί του από την Μεσσαπία περιμένουν να <<καθίσει ο κουρνιαχτός>> και ευελπιστούν όσο <<πικρό>> και αν είναι το <<χάπι>> που έδωσαν στο τοπικό ΠΑΣΟΚ θα το καταπιούν και θα πειθαρχήσουν.
Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει, τουναντίον μετά την δήλωση Καλαβρή στο Ρ/Σ 9,81 και στο messapia-news, πολλοί ήταν αυτοί που έδειχναν ανακουφισμένοι μιας και <<υπάρχει επιλογή>> όπως έλεγαν και μάλιστα υπερκομματική, κάτι που οι πολίτες θα εκτιμήσουν.
Η επόμενες ημέρες θα είναι γεμάτες από διεργασίες των 2 πλέον υποψηφίων Κάλαβρή και Μπουροδήμου, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις των κ.κ  Ψαθά, Χασάνδρα και Τζαφέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: