Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

"Πραξικόπημα" Αυλωνήτη-Μπουροδήμου. "Επανάσταση" Καλαβρή, Ψαθά, Χασάνδρα & Τζαφέρου

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες 1/7/2010 και ώρα 20:00 στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου Ψαχνών από τη Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας και των υποψηφίων για το χρίσμα του κόμματος στις Δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου. Το κλίμα που υπήρξε ήταν απ' την αρχή "βαρύ" όπως είχαμε προβλέψει, λόγω των προχθεσινών δηλώσεων (30/6/2010) του υποψήφιου και Δημάρχου Διρφύων κ. Μπουροδήμου στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.65 όπου ανακοίνωσε ότι έχει πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ!

Η συγκέντρωση χθες σκοπό είχε, όπως όλα έδειξαν, απ' την πλευρά της Ν.Ε. να επιβληθεί στους υπόλοιπους η απόφαση αυτή η οποία πάρθηκε σε "κλειστό κύκλο" συγκεκριμένων προσώπων και χωρίς να τηρηθεί καμία απ' τις διαδικασίες που τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωνε μέχρι πρόσφατα!
Ο Γραμματέας της Ν.Ε. κ. Αυλωνίτης με μια ανακοίνωσή του προς όλους έθεσε "χριστόφορο" τον κ. Μπουροδήμο με μόνη δικαιολογία ότι είναι εν ενεργεία Δήμαρχος! Μ' αυτό τον τρόπο προσπάθησε να καλύψει τις ανύπαρκτες διαδικασίες και το παρασκήνιο ενός τοπικού "πραξικοπήματος" στον τοπικό χώρο του ΠΑΣΟΚ. Έτσι χαρακτήρισαν την ανύπαρκτη διαδικασία και την ανακοίνωση για τον κ.Μπουροδήμο οι υπόλοιποι υποψήφιοι οι οποίοι αποχώρησαν απ' την συγκέντρωση καταγγέλλοντας παρασκήνιο και ανακοινώσεις. Μάλιστα εγκάλεσαν τον Γραμματέα της Ν.Ε.Κ. Αυλωνίτη για τα όσα έγιναν και ζήτησαν να εφαρμοστούν τα όσα επίσημα το ΠΑΣΟΚ είχε ανακοινώσει. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα την αποχώρηση των κ.κ. Καλαβρή, Ψαθά, Τζαφέρου και Χασάνδρα.
Ο μόνος απ' τους υποψηφίους που τάχθηκε υπέρ της απόφασης που ανακοινώθηκε ήταν ο κ. Λαφαζάνης κάτι που θεωρήθηκε αναμενόμενο απ' τους υπόλοιπους. Εμείς τουλάχιστον σε ότι θα έπραττε ο κ.Λαφαζάνης το είχαμε προβλέψει εδώ και δύο μήνες σε δημοσιεύματά μας, γεγονός το οποίο ως τώρα επαληθεύτηκε.
Μετά τα όσα έγιναν χθες στη συνάντηση αυτή των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ  με την Ν.Ε. καθώς και τα όσα ανακοινώθηκαν με διατεταγμένες αποφάσεις και χωρίς καθόλου διαδικασίες πρέπει να θεωρείται σίγουρη η κάθοδος στις Δημοτικές εκλογές συνδυασμού ανεξάρτητου με επικεφαλής τον κ. Καλαβρή, αν και έως τώρα δεν έχει αποσαφηνισθεί η στάση που θα τηρήσουν οι κ.κ. Ψαθάς, Χασάνδρας και Τζαφέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: