Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Η ομάδα της Χαλκίδας επικράτησε του Ιωνικού με 2-1

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα απο την ομάδα της Χαλκίδας με 2-1. Την Τετάρτη, το φιλικό του Ιωνικού με τον Ηρακλή Ψαχνών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της gazzetta.gr:  

Από την Χαλκίδα με σκορ 2-1 έχασε σήμερα ο Ιωνικός σε προπονητικό φιλικό. Το γκολ για τους κυανόλευκους έβαλε ο νεαποκτηθείς επιθετικός Γιώργος Χιονίδης στο 5ο λεπτό. Ο τεχνικός των Νικαιωτών, Γιώργος Μπένος ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα μέχρι το 75' έπαιζαν ουκ ολίγοι νέοι παίκτες. Η αρχική ενδεκάδα ήταν η ακόλουθη: Θεοδωρόπουλος, Μεϊντής, Παπαδόπουλος, Αγγελίδης, Δελήμπασης, Μανωλιάδης, Ακριτίδης, Ερρίκος, Γάλας, Πολίτης, Χιονίδης.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα μετά το 70' χρησιμοποιήθηκαν οι: Παναγιωτόπουλος, Ρουσσάκης, Πέτρου, Κωνσταντινίδης, Ζαμπρόπουλος, Σπυριδάκης, Τσιμικλής, Μακράκης, Μελαμπιανάκης, Πασάς, Γιόνδης. Η είσοδος των εν λόγω παικτών άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα του Ιωνικού, που έχασε δύο ευκαιρίες με τον Γιόνδη ενώ λίγο πριν το τέλος του αγώνα οι αμυντικοί της Χαλκίδας έδιωξαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε προσπάθεια του Μελαμπιανάκη. Στο μεταξύ οι Σιστόν και Αρβανίτης έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Επόμενο φιλικό του Ιωνικού θα είναι την Τετάρτη με τον Ηρακλή Ψαχνών.
* Τέλος η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε τον δανεισμό των Αλέξανδρου Μωραϊτη (μέσος) και Γιώργου Θεοδωρίδη (στόπερ) στην ομάδα του Μοσχάτου.

eviaportal

Δεν υπάρχουν σχόλια: