Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Στην αντεπίθεση η Δημοτική πλειοψηφία

Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. της συμπολίτευσης του Δήμου η οποία αφορούσε τις εξελίξεις στο θέμα του νερού η απόφαση που πάρθηκε ήταν ν' αντιδράσουν περνώντας στην αντεπίθεση.
Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του Δημάρχουόσο και οποιουδήποτε μέλους της Δημοτικής Πλειοψηφίας. Σ' ότι αφορά το θέμα του νερού αποφασίστηκε να κοινοποιηθεί εξώδικο προς το ΥΠΕΚΑ με το οποίο ο Δήμος θα καλεί τους υπεύθυνους (Μπιρμπίλη, Καραβασίλη κ.ο.κ.0 ότι μετά την δικαστική απόφαση που κοινοποιήθηκε, είναι υποχρέωση του υπουργείου να βρει λύση γρήγορα και αξιόπιστα.
Σ' ότι αφορά την παροχή νερού, ειδικότερα στην πόλη των Ψαχνών, πλέον ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να σταματήσει την παροχή του απ' τις γεωτρήσεςι της "Γοργοϋπηκόου" και να διοχετεύει νερό απ' τις γεωτρήσεις της "Καταβόθρας" όπου το εξασθενές χρώμιο παρουσιάζεται ως μη ανιχνεύσιμο.

Όπως λοιπόν όλοι αντιλαμβανώμαστε οι διακοπές νερού θεωρούνται πλέον δεδομένες μιας και ως γνωστόν το νερό δεν επαρκεί. Εκτός αν ο Δήμος "τσακώσει τα μπάι-πας" που κλέβουν 2.300 κυβικά την ημέρα, οπότε το νερό θα επαρκεί και για διακοπές ούτε λόγος.
Προκειμένου όλα αυτά να δρομολογηθούν θα διεξαχθεί Δ.Σ όπου εκεί θα παρθούν όλες οι αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: