Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Κόντρες εν όψει των περιφερειακών εκλογών


Σε «πονοκέφαλο» μετατρέπονται για τα δύο μεγάλα κόμματα οι υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως έχει να επιλέξει μεταξύ του Γιάννη Σγουρού και του Γιάννη Μίχα για την περιφέρεια Αττικής, ενώ κόντρες έχουν ξεσπάσει και για το αν τελικά θα υποστηριχτεί η υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη στην Πελοπόννησο.

Πρόσωπο για την περιφέρεια της Αττικής ψάχνει και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς , ενώ ο Φώτης Κουβέλης  ανακοίνωσε τους υποψηφίους της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε Αθήνα και Αττική.
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης είχε την Κυριακή συνάντηση, στο Κάστρο Κυλλήνης, με τον βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κοντογιάννη, κατά την οποία συζήτησαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και για τις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
Ερωτηθείς για τη συνάντηση αυτή, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως με νόημα ότι συναντήθηκε με τον Γ. Κοντογιάννη «τον οποίο θεωρώ εξαίρετο συνάδελφο. Ήθος, σοβαρότητα είναι από τα προσόντα που τον διακρίνουν. Τον γνωρίζω 25 χρόνια όπου βρεθήκαμε σε κοινά μετερίζια. Πιστεύω λοιπόν ότι από αυτή τη συνύπαρξη μπορούν να προκύψουν πολλά θετικά αποτελέσματα».
pathfinder

Δεν υπάρχουν σχόλια: