Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΘΕΕ ΜΟΥ ΩΣ ΠΟΤΕ;

Ως πότε θα πληρώνει ο αθώος λαός τις ανεγκεφαλιές κάποιων κουκουλοφόρων, που στο νου τους έχουν μόνο τους φόνους και το χύσιμο αθώου αίματος; Ως πότε διερωτόμαι. Τι ευχαριστήθηκαν βάζοντας φωτιά στην τράπεζα και χάνοντας τη ζωή τους τρία νέα άτομα τα οποία απλά ήταν εργαζόμενοι εκεί; Μήπως όποιος βγάζει το ψωμί του για αυτούς τους ανεγκέφαλους είαι ένοχος; Μήπως ευθύνονται οι εργαζόμενοι για αυτή την κατάσταση της χώρας;
Δεν μπορώ να δινοηθώ πως σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι. Δεν μπορώ να συλλάβω τον νοητικό τους κόσμο. Μάλλον αυτοί είναι ανθρωπόμορφα τέρατα και τίποτα άλλο. Και θα πρέπει να συλληφθούν άμεσα διότι είναι επικίνδυνοι. Αυτοί θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα στη χώρα μας αυτή τη στιγμή που πρέπει να ενωθούμε όλοι μας σαν μια γροθιά για να επιλυθεί το μέγα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.

Επίσης θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιους ιστολόγους που προσπαθούν να πυροδοτήσουν το ήδη τετταμένο κλίμα να το σταματήσουν διότι η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει πυριτοαποθήκη. Και ακόμη να μην φανατίζουν τον κόσμο, αλλά να τους σημειώνουν συνεχώς ότι πρέπει να υπάρχει αλληλοβοήθεια και αλληλοστήριξη μεταξύ των ανθρώπων ώστε να σωθούμε από τον κικεώνα των προβλημάτων που μας μαστίζει.
Ακόμη θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΜΕ δεν έχουν πάνω τους κανένα ίχος ανθρωπιάς; Δεν τους νοιάζουν οι ανθρώπινες ζωές; Θα τους άρεσε αν καιγόντουσαν ζωντανοί να έλεγαν οι υπόλοιποι καλά να πάθετε αφού είστε μέλη του ΠΑΜΕ; Ας σοβαρευτούμε λιγάκι και ας βοηθάμε τον συνανθρωπό μας και ας συλληφθούν αυτοί που δεν βοήθησαν τους αδικοχαμένους αλλά τους φώναζαν καλά να πάθετε. Ας απεκδυθεί από αυτούς το ΠΑΜΕ αν θέλει να γλιτώσει τη χώρα. Ας τους καταδώσει.

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω την θλίψη μου προς τις οικογέειες των τριών αδικοχαμένων και να ζητήσω από την Πολιτεία να λάβει μέτρα να μην ξανα χαθούν ανθρώπινες ζωές από κάποιους ανεγκέφαλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: